Mesela yardım edenin sorumluluğunda fiilin işlenmesinden sonra yardım etmek diyordu ama normalde fiilin işlenmesinden sonra yardımda bulunacağını vaad etmek olması gerekiyor bunun gibi kelime oyunları vardı
petunya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir Dmk istisnai memuluklara Nükleer Düzenleme Kurumunun Başkan Yard. ve Daire Başkanlıkları eklendi burdan soru geleceğini düşünüyorum.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@hayal9 teşekkürler hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@mehmetemir hocam hem kanun okuyum hem de attığınız nottan çalışıyım o halde
-
@buhara Verdiğiniz bilgiler için sağolun hocam inşallah bu mülâkatta yüzümüz güler
-
@mehmetemir Allah sizden de razı olsun hocam ve paylaşımda bulunan diğer arkadaşlardan
-
@merhuume ben varım:-) saat 12.00 ve 13.00 sizin nasıl?
-
@rootofallevil hocam ben mevzuattan indirmiştim kanunu bendeki kanunda 2500 yazyo o zaman güncel değil orda ki kanun
-
Sorular kolay gibi görünüyordu ama kelime oyunları vardı
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Gerçek içtima nedir diye bir soru vardı ne kadar suç varsa o kadar ceza vardır diye bi şık yaptım
petunya tarafından gönderilen son iletiler
-
Gerçek içtima nedir diye bir soru vardı ne kadar suç varsa o kadar ceza vardır diye bi şık yaptım
-
Olabilir o şıkta da gidip geldim ama tehdit dedim ben hocam
-
Hangisi fiil değildir diyordu cvbı net hatırlamıyorum ama b şıkkı tehdit altında bişey yapıyordu normalde fiil kişinin kendi iradesiyle hareket etmesi diye biliyorum tehditte kendi iradesi dışı fiil var ama emin değilim
-
Mesela yardım edenin sorumluluğunda fiilin işlenmesinden sonra yardım etmek diyordu ama normalde fiilin işlenmesinden sonra yardımda bulunacağını vaad etmek olması gerekiyor bunun gibi kelime oyunları vardı
-
Sorular kolay gibi görünüyordu ama kelime oyunları vardı
-
@rootofallevil hocam ben mevzuattan indirmiştim kanunu bendeki kanunda 2500 yazyo o zaman güncel değil orda ki kanun
-
@çıkmadıkcandan hocam senetle ispat zorunluluğunda tutar 2500 tl değil mi?
-
@mehmetemir Allah sizden de razı olsun hocam ve paylaşımda bulunan diğer arkadaşlardan