@meltem_90 her sabah kötü geçti olmayacak diye güne başlayıp gece başımı yastığa koyduğumda hayal kurmadan edemiyorum
️ Hayal kurdukça yaşanan üzüntü de artıyor ama insan bekledikçe engel olamıyor sanırım
hayal9 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Regaip kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar güzel haberler almak dileğiyle
-
Aylardır her sabah burayı takip ederek güne başlamaya alışmışım kopmak zor olacak
Ben de kazanamadım ama garip bir şekilde üzülemiyorum anlamsız bir boşluk var içimde. İki şey dert oluyor insana ilki 4 sene olmuş okul biteli hala vasıfsız yaşıyorum insanın zoruna gidiyor diğeri de benden çok umut bağlayan aileme olmadı demek. Hele ki bilgi anlamında yeterli başarılar elde edip sırf referans aramadık diye bu hale düşmek... Muhakkak ki yalnızca kendi emeği ile başaran arkadaşlarımız var helal olsun hepsine de allah yollarını açık etsin. Ancak bu şekilde başaran arkadaşlar maalesef ki azınlığı oluşturuyor. Ben yine de pişman değilim en azından başımı yastığa koyduğumda vicdanım rahat, elbet bir gün bizim de yüzümüz gülecek dostlar. Hakkıyla kazananları tekrar tebrik ediyorum. Kalanlar olarak da bir an önce kendimizi toparlayıp önümüze bakalım derim
Bu arada gerek kendisiyle gerek ailesiyle ilgili sağlık sorunları yaşayan arkadaşlarımız vardı burada hepsine acil şifalar diliyorum. -
Saatler bile geçmiyor ya ne zormuş belirsizlik içimden beklemek. Sgk yı bekleyen arkadaşlara helal olsun vallahi allah kolaylık versin
-
@sera Geçen sene Halkbank'ta işe başlayan arkadaşım doğruluğundan ziyade kendinizi ifade ediş şeklinizin daha önemli olduğunu söyledi. Sesiniz titremeden, anlaşılır ve güzel bir dille konuşmak etkili olacaktır bence. Tabi o heyecanla ne kadar mümkün bilmiyorum
️
-
@dimitris hocam yine iyisiniz evde vakit hiç geçmiyor
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@marjinalfaydali hocam Halkbank ın benden maddi manevi götürdüklerini hatırlamak bile istemiyorum inanın. Sonrasında insan çekiniyor işte yine mi boşa gidecek diye ama dediğiniz gibi nasibi kovalamazsak bir şey olacağı yok içimizde kalmasın gitmişken girmekte fayda vardır, sağolun başarılar.
-
RE: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
@rintintin on parmak şart mı bilmiyorum ben yazamıyorum o şekilde yazmaya çalıştıkça daha fazla hata yapıyorum belki üzerine gidip alışınca düzelir. Ancak yalnızca verilen metne bakarak yazmak şart bence çünkü istemsizce yazdığım şeyleri kontrol ediyorum ve çok yavaşlatıyor beni
-
@sera yani haklısınız ben de kendim için aynı endişe içerisindeyim otokontrolü sağlayabilmek zor allah yardımcımız olsun
-
RE: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@ucanbalon kesinlikler katılıyorum size hocam iki günü sonra maaşı, şehri, sözleşmeli oluşunu vs. bahane edip gidecekler kimsenin hakkına girmez umarım sonuçta şartlar ortada
hayal9 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar telefonda kaçta orada olmamız gerektiğini söylemediler, haftaiçi aramama rağmen ulaşamadım bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
@ayse_furkan allah emek veren herkese bu sevinci yaşatsın, üzülmeyin daha güzel yerler sizi bekliyordur inşallah
-
@herhangibiri şükürler olsun ben de kazanmışım allah utandırmasın
-
@herhangibiri arayıp mı haber verdiler başka aranan var mı
-
@herhangibiri nasıl yani açıklandı mı
-
@fişek-morgen uzman yard. için mi ? Geçmiş sayfalarda geçen sene büro personeli olarak başlayanların maaşını 3200 olarak yazanlar olmuştu da
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Soruları toparlayabilen oldu mu arkadaşlar ?
-
@davetsiz dünkü herkes de guy Ankara için bekliyordu zaten
başarılar hocam
-
@davetsiz hocam beni bilgisayarın başına geçirmeleri biraz doğaçlama oldu yani o an akıllarına gelirse yaptırıyorlar bence. Excel word aç bakalım dediklerinde ikisini de mi açayım dedim Excel aç bi toplama işlemi yapalım dediler mesela word unutuldu
kimisi de hiç bilgisayar başına geçmemiş takılmayın bence buna
-
@ayse_furkan anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah