Merhabalar arkadaşlar, kazanan herkesi tebrik ediyorum. Allah hayırlısını nasip etsin kazanamayan arkadaşlara da. Hocam benim sormak istediğim soru şu; eğer burada işe başlarsak başka bir devlet memurluğuna geçişte sıkıntı olur mu? Daha doğrusu 2 ay sonra A grubu bir memurluğu kazansam geçmek sorun teşkil eder mi?
Bir diğer sorum ise; göreve başlama tarihini ertelemek mümkün mü, hangi mücbir sebeplerle ertelenebilir başlama tarihi?
Şimdiden teşekkürler, mutlu pazarlar.
turaban tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@burcuburcu 14 gün sürecek bir süreç. Kurumla konuşacağım. Umarım dediğiniz gibi yardımcı olurlar.
turaban tarafından gönderilen son iletiler
-
@burcuburcu 14 gün sürecek bir süreç. Kurumla konuşacağım. Umarım dediğiniz gibi yardımcı olurlar.
-
@mermaiden valla hocam zor bir durum. Bende baya sıkıntıdayım. Yüksek lisans eğitimimin son dersleri yurtdışında olacak, gitmek zorundayım orayada. Gitmezsem mezun olamayacağım orası da buranın ise başlama tarihiyle çakışacak. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Olma ihtimali var, ama kesin değil. O yüzden şüphe de kaldım bende. Endişe ettiğim nokta "2 aylık memursun, madem gidecektin gelmeseydin" tarzında bir tepkiyle karşılaşıp muvafakatname alamamak endişesi. Yoksa dediğiniz gibi ülke şartlarında iş bulmak büyük mesele, ki benim de işe ihtiyacım var. O yüzden olası en optimal sonuca ulaşmaya çalışıyorum. Tekrar teşekkürler.
-
Merhabalar arkadaşlar, kazanan herkesi tebrik ediyorum. Allah hayırlısını nasip etsin kazanamayan arkadaşlara da. Hocam benim sormak istediğim soru şu; eğer burada işe başlarsak başka bir devlet memurluğuna geçişte sıkıntı olur mu? Daha doğrusu 2 ay sonra A grubu bir memurluğu kazansam geçmek sorun teşkil eder mi?
Bir diğer sorum ise; göreve başlama tarihini ertelemek mümkün mü, hangi mücbir sebeplerle ertelenebilir başlama tarihi?
Şimdiden teşekkürler, mutlu pazarlar. -
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Ben hala puanımı göremiyorum. Halkbank.istanbil.edu.tr değil mi baktığınız yer?
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar sonuçlar açıklandı. Taban puan listesi var, barajda 50ye çekilmiş ancak puanim yazmıyor.