TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. hüseyin
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hüseyin

@hüseyin

0
    İtibar
    334
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hüseyin Takip etme Takip Et

hüseyin tarafından gönderilen son iletiler

• RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)

Mühendislik dallarının hepsi farklı bir bilim dalı, uzmanlık alanıdır. Konularını okulda dahi görmüyorken, farklı alanların konularını karıştırıp sormalarındaki amacı ben anlamış değilim. Ancak çift anadal yapılıyorsa belki aşinalık olabilir. Mühendislik için bence zaten kimse 70 i geçememiştir. Çan eğrisi yapmaları gerektiğini düşünüyorum açıkcası.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

Mühendislik için konuşursak sınavda farklı fakültelerin farklı alan soruları olduğu için sınav çok zordu. Buyüzden bizden hiç kimsenin 70 i geçebileceğini sanmıyorum. Mühendisler için ayrıca ortalama ya da Çan gibi bir durum yapmaları gerekebilir diye düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

Mühendislikten giren arkadaşlarda durumlar nasıl?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

mühendislikten giren arkadaşların sınavı nasıl geçti acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

Hangi konudan kaç soru gelecek dağılımı, sınavın kaç dakika olacağı , yanlışın doğru götürüp götürmeyeceği gibi bir sürü cevabı olmayan soru var. Acaba kurumdan bunlar için bir açıklama/duyuru daha gelir mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

@accosator, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)

@hüseyin aslında BTK nın binası büyük bir bina, yemekhanesi yok mudur, çevre bakanlığı sınavı yemekhanede yaptı meselâ.

Valla yemekhaneye razıyız. İnş bir akıl eden olur. Diğer türlü insanların boynuna sırtına ağrı girecek. Konsantrasyonumuz sıfırlanacaktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

Bir önceki seneki sınavda herhangi bir okul ayarlanmadığı için sınavda masa dahi olmadığını, insanların soruları kucağında yaptıkları yazılmıştı. Bu sene de sınav kurumun içinde. İnşallah bu sene bir masa sandalye ayarlamışlardır. Aksi takdirde çok sağlıksız ve rahatsız bir sınav olacaktır.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin

Mühendislikten kaç başvuru var acaba

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin
    • RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı

@keynesinabv, içinde söyledi: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı

@firito yarım saat önce başvurumu çektim listede ararken gördüğüm 401 kişi vardı

Mühendislikten kaç kişi başvurmuş görebilindiniz mi acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin
    • RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı

Arkadaşlar, burada mühendisler için yanlış olduğunu düşündüğüm bir durum var. Herkesin mezun olunan mesleki veya teknik öğrenime uygun bir sınava girme hakkı var. Fakat bu göz önüne alınıp farklı mezuniyetlere göre farklı sınavlar yapılmıyor. Sınavda nasıl ki diğer bölümlerden mezun olan arkadaşlar kendi alanları ağırlıklı ayrı sınava tabi tutuluyorsa, bizim de kendi alanımızla ilgili sınava girmemiz hakkımız diye düşünüyorum. Acaba böyle bir kanun ya da hak var mı? Hiç birimize haksızlık olmaması için sınavın bölümlere göre ayrılmasını talep edebiliriz kurumdan. Telefon ya da dilekçe ile. (Hazır sınav olmamışken) Mühendisliklerin her biri ayrı bir derya deniz iken, farklı bir alandaki mühendislik konularına hakim olmamız imkansız. Bu iş hepsi sağlıkla ilgili diye doktora diş yaptırmak, eczacıya da ameliyat yaptırmak gibi birşey yani bana göre. Siz ne düşünüyorsunuz?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hüseyin