Kardeşlerim kazanan milletin yuzune vura vura sevinmesin kaybeden ölmüş gibi karalar bağlamasın herşeyi bilen yollari çizen rızkı veren Allah var şu sınava hiç bir şekilde bel baglamayın kazanırsınız sınavda kaybedersiniz onu kazanırsın mülakatta kaybedersin hayırlısı ne Mevla bilir.
rybcznski05
@rybcznski05
rybcznski05 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
Kamu yönetimi mezunu olarak nereye el sallıyoruz acaba yine ortada kaldık sanki bir uzmanlikta gördüm onda da YDS var gişe memurluğu Karman çorman bu millet nereye s.çacak
-
RE: 2018 Guy Alımı
@pump-priming hayırlısı neyse o olsun hepimiz için ama bir yerden işe başlamak lazım yoksa hayatımız ilan bekleyerek geçip gidecek
-
Ben Ankara Bursa Sakarya arasında gittim geldim olursa doğduğum yer olsun mantığıyla 78 puanla Ankara'ya bastım reyimi geluse gelur gelmezse kendu bilur kimseye aldırış etmeyin gönlünüzden geçeni yaşamak istediğiniz yeri yazın arkadaşlar benim puanı yazdığım ili söylemem kimseye birşey yapmaz heralde
-
Heyecanla beklediğim Bursa ve İstanbul'un sonucu ezcümle kardeşlerim fazla düşünmeyin kimseye inanmayın kalbinizi dinleyin ilk aklınıza geleni yazın.
düzenlenmiştir
-
Kafayada fazla takmayın dünyanın sonu değil altı üstü bir sınav ekmek bulunur bir şekilde dert edip sağlığınızdan olmayın ili tuttursan sınav sınavı geçen mülakatı var mülakatta yedekte kalıp hayalleri yıkılan biri olarak söylüyorum ili tuttursan sınav ondan sonra mülakat hepsinde elenebilirsin sakın üzülme kafayada takma yoluna bak sınavda kendini fazla bağlama hayat güzel yaşamaya bak. İl seçiminde fazla düşünmeyin benim taktiği uygulayın garanti çözüm 3 tane il seçin yazabileceğiniz ardından onlar arasında kura çekin en çok hangisi çıkarsa onu yazın gitsin kura çekmek sünnettir.
-
@mucize2301 ne manipülasyonu ne çakallığı sen neden bahsediyorsun kardeşim benim umrumda değil bir kere İstanbul mulakatindan elenmişim bir daha Sittin sene yazmam puanimda düşük zaten aklımda 3 il var ya Bursa yazarım ya Sakarya ya da Ankara ben sana daha ne diyim daha geçen senede arkadaş zoruyla İstanbul yazdım bu sene mezardan babam çıksın gelsin yaz oğlum desin yine yazmam şehri sevmiyorum bir kere sende benim günahımı alıyorsun oldu mu şimdi bu herkesin aklı fikri vicdanı var sadece kendi tahminim ve artık takmadığım bir sınav özelde köle olmuş biriyim ders bile çalışamıyorum zaman buldukça hazırlanıp sınavlara giricem kafam rahat alırım asgariyi yerim 657yi.
-
Kardeşlerim beni sakın yanlış anlamayın bu sınava 3 senesini vermiş birisi olarak ve son ana kadar gelip elenip elinde hiç birşey kalmayıp özelde koli taşıyarak evini geçindirmeye çalışan kafası güzel bir iibfliyim ben sadece çok düşünüp uzmeyin kendinizini keyiflenin diye yazdım ama sizin keyfiniz kaçmış günahımı alıp durmuşsunuz ben İstanbul'u yazmayacam yazarsam öte tarafta gelin yakama yapışın ama yazmayı gram aklımdan geçirmiyorum hak yemek en korktuğum şeydir hayatta hep ona göre adım atarım ben sadece kendi tahmini mı keyfimi sundum sizlere gülün eğlenin kardeşim sabaha karşı 4 te hüngür hüngür ağlamak kötü birşey o yüzden fazla bel bağlamayın demek isterim
-
An itibariyle sürpriz ata oynadım gözümü karartıp Ankara yazdım ya son anda içerdeyim ya da dışarda hakkımızda hayırlısı olsun
-
@legadema vallahi ben bilmem kaçla kapatır çok düşük kapatacak iller olacak ama benim gönlüm Ankara'dan yana mülakatta gördük bir daha oralara gelip elenmeyim diye eleneceksem en başta eleneyim geleceksen doğup yaşadığım şehir gelsin dedim hayırlısı hepimizin hakkında arkadaşlar
rybcznski05 tarafından gönderilen son iletiler
-
@duymhuyguy hay ağzına sağlık kardeşim ben İstanbul yüksek kapatacak dediğimde manipülasyoncu oldum kendim oraya yazacam da milleti korkutup kaçırancı oldum ama günahım alındı dediğim oldu tek üzüntüm sistem yüzünden 77 76 puanlarla açıkta kalanlar ama yine diyorum üzülmeyin sıkılmayın önünüze bakın mülakatta eklenmekte var. Ama şunu sakin unutmayın her sene aynı senaryo bir sene yüksek kapatan ondan sonra kesinlikle düşük kapattı düşük kapatanda yüksek düz mantık geçen senelere göre tercih yapıldığından bu her sene böyle olur.
-
Kardeşlerim kazanan milletin yuzune vura vura sevinmesin kaybeden ölmüş gibi karalar bağlamasın herşeyi bilen yollari çizen rızkı veren Allah var şu sınava hiç bir şekilde bel baglamayın kazanırsınız sınavda kaybedersiniz onu kazanırsın mülakatta kaybedersin hayırlısı ne Mevla bilir.
-
@legadema vallahi ben bilmem kaçla kapatır çok düşük kapatacak iller olacak ama benim gönlüm Ankara'dan yana mülakatta gördük bir daha oralara gelip elenmeyim diye eleneceksem en başta eleneyim geleceksen doğup yaşadığım şehir gelsin dedim hayırlısı hepimizin hakkında arkadaşlar
-
Ben Ankara Bursa Sakarya arasında gittim geldim olursa doğduğum yer olsun mantığıyla 78 puanla Ankara'ya bastım reyimi geluse gelur gelmezse kendu bilur kimseye aldırış etmeyin gönlünüzden geçeni yaşamak istediğiniz yeri yazın arkadaşlar benim puanı yazdığım ili söylemem kimseye birşey yapmaz heralde
-
Bence puanlar efsane düşecek şaşırtıcı bir guy alımı olacak bakalım heyecanla bekliyoruz
-
Benim bir çok arkadaşım o puanlarla Ankara yazmaktan korktu mesele gelip gelmemesi değil o puana her yer gelir ama korku sınavı yüksek kapatır en önemlisi ise sınav sonrası kulislerin referansların büyüğü Ankarada döner korkusuyla Ankaradan kaçabilirler herkesin tercihine saygı duymak lazım her koyun kendi bacağından asılır arkadaş öyle asılmak istiyor demek ki hayırlısı olsun
-
An itibariyle sürpriz ata oynadım gözümü karartıp Ankara yazdım ya son anda içerdeyim ya da dışarda hakkımızda hayırlısı olsun
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Haa bide Pakistan'dan sonra doğudaki komşularımızı yukardan aşağı doğru say birde sınır kapısı söyle dediler soruları bitirdiler.
-
@hoffafd aynen cevap doğru Bangladeş fakat baya enteresan soruydu hiç beklemiyordum böyle bir soru
-
1970 yılında Pakistan'dan ayrılan devletin adı nedir ?