@rybcznski05 buraya yazınca ne oluyor neden insanları etkiliyorsunuz bu tarz paylaşımların kaldırılması gerekiyor bakın hakka giriyorsunuz sizin yüzünden düşük alan biri etkilenip istanbul yazmayabilir şu il düşük yüksek kapatır diyemezsiniz 300 alım belli olmaz yoksa manipülasyon yapıp kendiniz mi yazacaksınız belki de sizin puaniniz düşük bu illeri siz yazacaksınız misal veriyorum X il 25 kişi alsın 125 kişi alınacak belki de 124 kişi 80 üstü olur 125.kişi 73 olur sonuçta listede kapanış yazıyor puanların hepsi yazmıyor o nedenle Allah rızası için bu gibi paylaşımlar olmasın
mucize2301
@mucize2301
Haktan yana
mucize2301 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@gokhangermen boşver arkadaşım kişinin neye güldüğü de karakterini gösterir.Adamlar rahat
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu son duyum bana da iyi geldiinanmak istedim ve inandiminşallah açıklanır bence sabah namazını kılıp gib e bakin
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@onuktekin @fiscaldrag Allah razı olsun çokkkkkk teşekkür ederim başarılar dilerim
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@bg2603 program olacak cevabı facebook paylaştılar
-
Arkadaşlar herkese merhaba.Gruba yeni üye oldum.Öncelikle herkese başarılar demek istiyorum.Allah yardımcımız olsun.Hak eden kazansın diyemiyorum çünkü bu aşamaya kadar gelmiş herkesin hak ettiğini düşünüyorum.Kimler için hayırlısı ise o kişiler kazanır insallah.Benim mülakatım 5 Ekim.Mardin ili için gireceğim.Bölümüm kamu yönetimi.Kamucu arkadaşlarım soruları paylaşırsa sevinirim.Şimdiden çok sağolun teşekkür ederim.
-
@byn-kyns teşekkür ederim inşallah sonucu da güzel olur
-
Kimine 3 soru kimine 7 8 soru sorulmuş.Acaba 3 soru diyenler cevabı verdikleri için mi bu kadar az soruldu soru+cevap süreyi tamamladığınız için mi az soru soruldu???
-
Bu kişinin ismi cinsi belli mi sonuçlar açıklanınca bakmak istiyorum.Kendini savunması kabahatinden büyük.İşimizi Allaha bırakmakla sonuçları merakla beklemenin ne alakası var.Kafası mi güzel aklı mi havada kişilik mi oturmamış bilemiyorumkı.Allahtan o sıra da forum da değildim.Yazıklar olsun ya bu kadar kişinin duygularıyla oynuyorsun.Madem o kadar inançlısın şaka da olsa yalanın soylenmeyeceğini öğren ve bundan sonraki hayatında Allah rızası için uygula
mucize2301 tarafından gönderilen son iletiler
-
Maşallah dguy başlığı altında herşey konuşuluyor.YSK ne alaka
-
Bu son duyum bana da iyi geldiinanmak istedim ve inandiminşallah açıklanır bence sabah namazını kılıp gib e bakin
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@bg2603 program olacak cevabı facebook paylaştılar
-
@casanova sınavdayken kpss gibi neresi bir tık aşağısı falan dedim zamanımı alan çok soru oldu.sınavdan çıkınca annem moralini bozma ama çıkanlar 90 la kapatır dedi o an üzüldüm inşallah yüksek kapatmaz dedim.Sonra baktım facebook kolay diyenler zor demeye başladı.bence sınav kolay görünümlü dikkat ayrıntı isteyen bir sınavdı.
-
@bg2603 aynen hocam millet halen soru cevaplıyor bence sence yok gereksiz bir ton tartışma önemli olan gib in neyi kabul edeceği
-
@vlkrt çıkartayım hocam pimpirikli biriyim maalesef
-
@duyguuu37 aynen hocam bilgisayar dan girin ben ordan giriyorum
-
@vlkrt hocam ilk sayfayı çıkarttım gerekli bilgiler var uyarı kısmı da var 3 madde 2.gerek yok dimi
-
@duyguuu37 hocam ilk guy sınavsınavmda eksik harf vardı ünlü harfler yoktu sorun olmadı ama siz yine de arayın sorun içiniz rahat etsin