öğlen saatlerinde zorla kalkıp bilgisayarın açma tuşuna basıyorum. O açılana kadar elimi yüzümü yıkıyor, sıfır iştahla iki lokma bir şeyler atıştırıyorum. Daha sonra forumu açıp başlığın son sayfasına tıklıyorum. "arayıp bunaltalım" temalı yazıları görünce "ı-ıh bugün de yok" diyorum. Ve o andan itibaren uykum gelene kadar harcadığım çöp saatler. Arkadaş desen her biri işinde gücünde, meşgale desen tadı yok hiç bir şeyin. Ne oldu bugün, ne yaptım; koca bir hiç. Yerleşip, o tatlı heyecanı yaşayan insanların ortasında "hayırlı olsun abi çok sevindim" diyen ruhsuz bir robot.
gokhangermen
@gokhangermen
gokhangermen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Haydi şu an operasyonda olan mehmetçiğimize bir dua gönderelim ve yaptığımız tartışmaların ne kadar boş olduğunu düşünelim. Ayaklarına taş değmesin.
-
Kazanırsam; trafik ışıklarındaki çocuklara sürpriz yumurta, sokak canlılarına mama, takım elbisemi alırken yardımcı olan çalışana tatlı, evin buz dolabına marketten ne alabilirsem almak istiyorum. Lösemili kardeşimizi de listeme ekledim. Liste çok kabarık, dilerim kazanamazsam da imkanlarım olur bunları yapmaya.
-
Ben kız arkadaşımı bile hayatımdan çıkardım oysa ki tek yaptığı işten geldikten sonra "günün nasıl geçti" demekti. inanın hiç bir halt yapmadım demek o kadar gurur kırıcı oluyor ki dayanmak mümkün değildi.
-
@guy63 ilk 4 kelimede kalbi duranlar fav
-
Sizde de o iki gün önceki aşırı heyecan, kalp çarpıntısı, mide kasılmaları azaldı mı? Heyecanım maximum seviyeyi aşıp başlangıç noktasına döndü sanki
-
Anneme "listelerde isim sırasına göre değil puana göre sıralama yapılıyormuş iki saat bakarız artık" dedim. "En alttan bakmaya başlarsın oğlum" diyo. Nasıl güveniyorsa artık oğluna
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Mars'ın minik uydusu Phobos'e kadro açılmadı ama, açılsa 85'ten aşağıyı görmez diye düşünüyorum. Yüksek puanlılar garanti olsun diye, su bile olmayan bu gezegeni yazacaklardır 1 senedir alım olmadığı için.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@karakalpaklı umarım annenin dolaplarını yaptırmak nasip olur kardeşim. Ben de ananeme ellerim alışveriş poşetleriyle dolu gitme hayali kuruyorum. Gençlerin hayalleri uzaya çıkmak olsaydı keşke ama değil malesef.
-
bi heves gelip 2 sayfa kavga okudum yine.
gokhangermen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@hakanben gelip napıyolar hocam komsuya falan mı soruyolar
-
@2016mağduru sigorta girişi olan cok kısı vardır emınım forumda yazılacak mı ki onlar calısılan yerlerde?
-
Mal bildirimi formunda borçlu olunanlar kısmına Gss borcu ve öğrenim kredisi borcu yazılacak mı acaba?
-
Bir kaç sorum var arkadaşlar;
- ölen aile bireyinin adres kısmını boş mu bırakalım?
- mal bildirimi formuna sadece kendimize ait değerleri mi yazacağız yoksa miras bağı olan aile bireylerini de mi yazacağız(anne, baba, kardeşlerin mal varlıkları) ?
-
RE: GUY olmak isteyenlere 30 yaş ve 4 yıllık mülakat tecrübelerimle bir tavsiye..
@1903bjk estağfurullah asıl senin çok güzel ve kocaman bir yüreğin var @HaniYaKi de motive etmek istedi kendini örnek göstererek, kendisinin dile kolay 7. mülakatıydı adeta kendini motive etme ustası olduğu belli
-
RE: GUY olmak isteyenlere 30 yaş ve 4 yıllık mülakat tecrübelerimle bir tavsiye..
@1903bjk Selamlar güzel kalpli dostum
-
@haniyaki en aklımda kalan; sorulan sorulardan sonra verdiğim cevaptan emin olsam bile üstatların 'verdiğin cevap yanlış' dercesine bakışlarını hatırlıyorum. O an kendinizi sorgulayabilirsiniz ama verdiğiniz cevaptan emin bir duruş sergilerseniz sanıyorum 'İkna kabiliyeti'niz hakkında olumlu bir izlenim bırakıyorsunuz. Ama ben tecrübeli biri değilim yeterince sadece öyle bir izlenim uyandı siz daha iyi bilirsiniz.
-
Ben de tecrübelerinizden yararlandım, zaten sıklıkla forumla paylaşmıştınız. Eklemek istediğim naçizane bir düşüncem var; kendinize güvenin ama eleştirilere açık olun. Karşınıza size acımasız eleştirileri çekinmeden söyleyecek bir arkadaş bulun. Siz prova yaparken sizin eksiklerinizi görerek, sesinizin tonundan ufak mimiklerinize kadar her türlü nüansı size söyleyen ve uyaran birini bulun. Kısacası gerçek bir dost, eksiklerini düzeltip bu mesleği gerçekten isteyen birine çok yardımcı olacaktır.
-
e-devletten askerlık durumu ve adlı sıcıl kaydının cıktısını alabılıyor muyuz ve yeni kimlik çıkarmalı mıyız arkadaşlar cevap verildiyse kusuruma bakmayın.