TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. 2016mağduru
    2
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 239
    • En İyi 90
    • Tartışmalı 8
    • Gruplar 0

2016mağduru

@2016mağduru

146
    İtibar
    2302
    Profil Görüntülemeleri
    239
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

2016mağduru Takip etme Takip Et

2016mağduru tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar

@vmy, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar

@sbn98 peki vmy’ler de sakın gelmeyinnnn öldük bittik diyorlar. Hiç memnun değiller biz ne yapalım mesleğinden tatmin olan kim var ona yönelelim....

her seye bir kulp, bahane, kötüleme var. ciddiye almamak gerek.

guy icin yok duz memur gibisin bla bla

vmy icin dil sarti, rotasyon, öğrenci gibi ders calismaya surekli devam etme

mhuy icin tez, dil vb istenmesi ama ozluk haklarının nispeten kotu olmasi

sgk denetmenlik icin guyla ayni özlük haklarina sahip, dışarı denetime çıkıyorsun vb

teftis, müfettişlik, sayistay vb ozluk iyi ama bunlarin hepsinde en az 6 ay turne denilen olay olması, duzen olmuyor.

hakimlik icin ulkede hukuk mu kaldi yeaa ..

yani hangi kuruma girersen gir mutlaka ama mutlaka bir kötüleme, kusur bulma durumu var:)) ve bu kötülemeler artik nedense özellikle bunlarla ilgili kurum sinavi, mulakati, ilani vb olduğunda artis
      gosteriyor.

ciddiye bile almayin bu kötülemeleri.

devlette taseron olmayi plazada kole gibi calismaya tercih ederim.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

selam arkadaşlar, 1. grup ile istanbul’da ise baslayanlardanim.
      bir iki birşey yazayım dedim.

öncelikle çalışma koşulları çok rahat. sürekli okuduğumuz guy kötülemelerini yapan şahsiyetler benim olduğum yerde de mevcut. ama inanin ciddiye bile almaya değmezler. çünkü tamamı ekseriyetle dinazor gibi kuruma düz memur olarak atanmış ve belli yaşın üstündeki, yeni gelen personelin modunu düşürmeye and içmiş tipler. bunun dışında bizim gibi a grubu ile atanıp da kötüleyen bir kişi bile yok.

eskilerin yenilere tahammülsüzlüğü diye birşey var.

he benim bir ton yetkim olsun, daha çok kazanayım vs diyen zaten gelmesin. internette kötüleyip duran tipleri de bu grup oluşturuyor.

suanda ilan bekleyen ve isteyenler de atanır insallah. iyi akşamları

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

kusura bakmayin da 70 puan alan yani optiğe adini yazan kisi de sinava giremesin bir zahmet. 20 kati ve sonrasinda 4 kati ne demek farkında misiniz? torpilin alasi demek. hayir en azindan mulakata 2 kati kalsa yine anlayacagim da hic iyi niyetli degil bu..

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@sbn98 sahsiniza söylemedim aslinda, genel olarak belli donemlerde abarti derecede kotulemeler oluyor. memurlarnette calisilacak is degil yazan bile var, sanki kotu yola dusmussun gibi, tovbe tovbe:))

arkadaslarimdan mufettis, mhuy, sayistay, denetmen, ozel sektör, kamuda sozlesmeli, guy her cesiti var. hepsine de soruyorum calisma kosullari nasil diye. ve guy olup da berbat kosullar, sakin gelme diyeni hic yok. surekli bir duz memur gibisin diyenlere de sunu demek istiyorum, bu ulkede sanirim 2 milyon kisi b grubundan atanmak icin kpssye giriyor:)))

beklentisi duzenli bir hayat, iyi calisma kosullari olan biri iseniz guy bunu yeterince karsiliyor. puanlari yeterince iyi oldugu halde guy olup baska kurum kovalamayan arkadaslarim var. prestij, güç, fazla para vb bunlardan herhangi bir dunya hırsına kapilmamis olan herkesi yeterince tatmin ediyor guy.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@izmitli41 aynen ben de basvuracagim, hatta yeni gelecek olan guy sinavina da, sgkya da başvuracağım. mhuy kesin gelir ona da basvurup sinava bile gitmeyecegim.

onceden millet niye basvurup gitmiyor, hakka giriyorlar diyordum ama cidden insanin canini sikiyorlar. cok sukur ki 2017de iyi puanlar aldim, listeye giremeyislerini zevkle takip edecegim..

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

burasi da uyanik dolmus. adam gelmis belki olaganustu yolda itiraz şıkkını isaretlemis, kanun yararina bozma diye birsey yok o kanun yararına temyiz oldu diyerek herkes icin dogru kabul edilsin diyor 😂 bu sekilde alakasiz şıkkı isaretleyenin de doğru kabul edilecegine hic iptal edilmesin daha iyi.

ayni sey diger ihtilafli sorular icin de gecerli. insallah sadece celiskili şıkları isaretleyenlerin doğru kabul edilir. haybeden oyle dogru soru yazılmasın kimseye..

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

@Memnun-Kaygısız altina imzami atiyorum. insanin kalitesi olur mu, insan mal mi derler ama bal gibi de olur. ve burada kalitesi, seviyesi yerlerde olan tipler var. sidik yaristirir gibi kendi doğrusunu ispatlama pesine dusmusler.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

guy maasini begenmegen, ya da guy meslegine burun kiviran rica ediyorum gidip ozel sektorde haftanin 6 gunu aylik 1400 liraya modern kole olsun ve bu ise burun kıvırmayanlar atansin..

mutemadiyen bu sayfada ya da diger sayfalarda guy icin kotulemeler goruyorum ve ciddi anlamda rahatsiz oluyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@yyy bunlara anladiklari dilden cevap vermek gerekli.

goruyoruz ki insanlar incelikten ne yazik ki anlamiyor. biz madem atandık sgkya falan basvurmayalim, diger arkadaslarin sansi olsun diye düşünür iken amac kendi haklarini aramaktan cikti baska yerlere gitti.

ince düşünürsen boyle tepene cikarlar iste diyerekten gelecek olan tum ilanlara atanan guylarin basvurmasini temenni ediyorum. bunlarin anlayacagi dil budur. mumkunse bunu o malum facebook grubunda paylasin. benim gibi insani bile bu asamaya getirdiler ya, pes vallahi...

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

bugün ise başlayanlardanim ben de. henüz mudur altı üstü bir imza atmadığı icin %100 tamamlanmadı ama yine de personel kartımı vs aldım. servisimi bile ayarladım, akşam da eve servisle geldim. yarın da insallah kacirmazsam öyle gidicem. vatan caddesindeki vergi dairesindeyim.

bina son derece sıcak, en çok üşümemekten korkuyordum, tam tersi tüm gün terledim sıcaktan 😁

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

2016mağduru tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)

konuyla alakasız olacak ama bilen arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum. olası bir vmy alımında hangi puan türünden alır ve sıralama / puan olarak tahmini kaça düşer.

forumda bu konuda iyi tahminler yürütenler oluyordu önceden, biri cevaplayabilir mi:)

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@serdaristanbullu teşekkür ederim.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru
    • RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

arkadaşlar, suan beklenen sonuçlar kaçıncı kaymakamlık sonucu oluyor acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@mrs-keynes ben cok zorlanıyordum, tam ufaktan birşeyleri idrak etmeye başladım eğitime yolladılar 😩😩 onlar da uçup gitti.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@msş ben eğitimdeyim. bir aydan daha fazla sürüyor. 15 ocakta başladı 5 mart’ta bitiyor. ilk 2 hafta temel eğitim, sonrası hazırlayıcı eğitim.

bu cuma temel eğitim sınavımız olacak eminönü’nde, egitimi ise vatan binasinda. hazırlayıcı eğitimin hem sınav hem eğitim eminönü’nde olacakmış.

dersler nasıl geçiyor, sıkıcı kelimesi tam olarak ifade etmeyecegi icin yorum dahi yapmak istemiyorum.

ilk 200 kişi eğitimdeyiz suanda. herkes eğitim alana kadar bir 7 ay geçer herhalde. yani belki mart 6da belki de eylül’de eğitim alacaksınız. o yüzden şimdiden düşünmeyin nasıl olacak vs diye 😂 eğitime kadar gezin, tozun.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@guydemapusant sağolun. hazır yetkili birine benzeyeni bulmuşken sorayım😁 temel eğitim kaç hafta sürüyor acaba

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@guydemapusant selamlar, ben su servislerin egitimden sonra değişmesi olayını sordum ve bizde değişmeyecekmiş. sanırım her daire uygulamiyor o şekilde. söyleyeyim dedim.

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@haniyaki teşekkürler, insallah öğrenirim. zaman geçtikçe geriliyorum çünkü tam ogrenemedikce😣

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@haniyaki siz icrada misiniz

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru

@haniyaki tahakkuk dediğiniz vergilendirme birimi oluyor sanırım.

bizde bazıları vezneye verildi. onların vezne olduğu en basından belliydi, kağıtlarında yazıyordu. bizimkiler 2 gün sonra belli oldu. zamanla farklı servislerde görevlendirilebilirmişiz.

henüz programları ve yapılan işlemleri idrak etme aşamasındayım:( ben anlamakta zorlanıyorum açıkcası. çünkü ciddi ciddi ders çalışmamız, vuka hakim olmamız, değişen yönetmelikleri öğrenmemiz gerekiyor.

oturup kanun okuyorum iste🤔

KPSS A içinde yayımlandı
      2
      2016mağduru