@te_go_çı tugrul hoca cıkardı işte kitap sadece o değil bütün öğrenciler emek verdi hemde bedava hatta ihtiyacı olyanlar için organizasyon yapıp gönderdi bu organizasyon dabegen isim yaz yapmadı elinden geldğince herkese yardım eden herkesin derdini dinleyen bir adamdı beşerdir illaki hatası vardır onunda ama bi eleştiri var diye engellemez tugrul abi
sbn98 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Net bir haber alamamakla birlikte kağıtların okunmaya devam ettiğini ve bu hafta yetistirilmeye calisildigini haber aldik. Ciddi oranda kagitlar degerlendirilmis ancak net bir sure alamadik. Bakalim az daha sabir. Allah yardimciniz olsun dostlar.
hocam bu duyum ösym kaynaklı mı.? 32-33 gün olmuş hala okumaları bitirmemeleri nasıl bir saçmalık.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Sınavı yeni kazanan arkadaşlar öncelikle benim nacizane tavsiyem beklentinizi yüksek tutmayın meslekten isminde her ne kadar uzman eki olsa da uzmanlık itibarı verilmeyen bir meslektir Gelir Uzman Yardımcılığı evet şu dönemde şükürler olsun mesleğimiz var ama içeri girdiğinizde siz de anlayacaksınız demek istediklerimi. yeri gelir müdür yrd masa yerlerini beğenmez masa taşırısnız yıl sonları gelir arşiv yaparsınız her ne kadar mahkeme kararıyla şef olmadığı sabit olsa bile araya şef diye birşey koyarlar ona bağlı olursunuz ki kurumdaki en büyük saçmalık bence işin özü hayırlı olsun öncelikle ama puanı yeten arkadaşlar varsa çalışmayı bırakmayın bu kurumda bir ömür geçmez
-
@sofuoglu istanbul için bölge bölge idi yoklama ve denetim ekipleri sanırım ihtiyaca göre alınırlar ankara için ise sincan etimesgut dısında hepsi merkezden yapılıyor denetim ve yoklamaların ama meslek adına bişeyler öğrenmek için önce yoklamada başlamayın vergilendirme işin mutfağıdır oradan başlamak bence daha iyi olur
-
@antimülakat hocam söyledikleirnizin büyük çoğunluğuna katılmakla birlikte bi kaç yere katılmıyorum.
- olarak mali sorumluluğu yüksek bir iş olup zaman aşımı rücu vb problemi olan iştir özellikle iade vergilendirme vb servislerde yapacağınız bazı hatalar büyük sorun doğurur.
- olarak ise mobbing oranı en yüksek yerlerden biridir maliye bakanlığı sivil askeriyedir benim gözümde ast üst ilişkisi hiyerarşinin en keskin olduğu kurumların başındadır ve yönetmelikle de söyle yazar yapacakları işleri tanımlar ve sonra vergi dairesi müdürünün vereceği işleri yapmak der ucu açıktır iş tanımı belirli değildir hatta söyle diyeyim su an yılbasına kadar izinler kapalıdır vergi dairesinde
ama bunlar kurumu mesleği kötülemek için değil beklentiyi yüksek tutmamak adına söylediğim seyler yoksa yoğun mutsuzluk olusuyor insanda ise gidesi gelmiyor
yinede dediğin gibi en ideal meslektir özellikle kadınlar için rotasyon olmaması cazibe sebebidir. Allah hayırla hizmet etmeyi nasip etsin tekrardan hayırlı olsun kazanan arkadaslara.
-
13421 sayılı linkide yds cevap görünteleme ile doldurmuşlar
baska linke kaldı linkçi arkadaşlar
-
@popescu hocam kanunu okutmuş oluyor ya oradan 14/14 demiştir o hoca bende biiliyorum sanrım
-
@sofuoglu aynen eksik olmus vergi dairesi baskanlıklarının sitesinden takip edeceksiniz
istanbul ilk atamada ikamet istiyor ona göre yakın yerlerde başlatıyor ama diğer illerde bu pek yok.
-
@abba10 hocam sanırım devlet memuru geçmediğiniz için istifa edeceksiniz belgeleri veriyorsunuz atama yapılıyor sonrasında tebligat gönderiyorlar size . atandıgınız il ile iletişimde olun yine iş kanuna tabi çalıştığı için ihbar süresini varmıdır ona da bakmak lazım
-
@rukiyesv hocam sakarya vergi dairesi başkanlığı ve gelir idaresi başkanlığının sitesinde mevcut sakarya da7 tane vergi dairesi vardı. http://www.sakaryavdb.gov.tr/vergi-dairesi-mudurlukleri
sbn98 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
vira bismillah diyerek 108. döneme başlıyoruz kaldığımız yerden..
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@uygurmustafa, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Yeni bakan,
yeni kaymakamlık alımıdır genellikle..
gelişmeleri takip ediyoruz..Kutluay hoca yukarıdaki paylaşımı yapmış Twitter da konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu ne kadar gerçek acaba :? bakan beyin değişmesi de büyük risk
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@sbn98, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@zanzinho hocam sayın bakan Süyelman SOYLU beyefendi de vekillik adaylığında bulundu.
Sayın Bakan Süleman SOYLU Beyefendi olacaktı
-
@zanzinho hocam sayın bakan Süyelman SOYLU beyefendi de vekillik adaylığında bulundu.
-
RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@umutlnn sevgili arkdasım öncelikle üslubuna dikkat edersen sevinirim 1 söylediğine cevabım konuyu bilmediğin suradan belli henüz 9.derece dediğin kadro ihdası içineğer kurum içi uzman yapılacaksa hicbir uzman 9. kademe de olamaz 6 5 4 kademe yapılması lazım bu kademelerden yapılan alımlar da yarısma sınavıyla yapılacak alımları etkilemez. 2. olarak kpss puanım kpssp35 89 kurum sınavım 90 idi girdiğimde bahsettiğin dersleri bilip bilmediğimin ölçümünü kurum yaptı kabul etti demekki kuruma göre dediğin dersleri biliyorum. ve aklına gelen bir cok sınavından mülakattan elendim yani ben senin dediğin kurum içinden uzman olan biri değilim birde birseyden bahsederken mevzuatı okuyup hakim olup yorum yaparsan sanırım safa güzel olur farklı seylerden bahsediyoruz.
-
@paretowilfredo dostum söylediklerin konusunda haklısın işssiz arkdasların en kısa sürede iş bulması bizim de temennimiz ancak belirttiğim gibi görevde yükselme ile devlet gelir uzmanı alımı yeni girecek arkdasları etkilemez kadro ihdas yöntemi farklı çünkü mevcutta o derecelerde acık var fetö ihraclarından ötürü. aynı zaman da anayasal bir hak olduğuna inanıyorum kariyer yükselme nin senden bir ricam var kardeşim yeterliğe tabi olan gelir uzmanlarının sorunlarından da bahsemten malum merkez uzmanları ile arasında 1300 tl fark var devlet gelir uzmanları ile aynı giriş sartları ile girip aynı işi yapıp bu derece maas farkı olması calısma motivasyonunu bozuyor.
-
@paretowilfredo kardeşim insanlara yardımcı olmak için elinden geleni yapan bi kardeşimizsin eyvallah teşekkür ediyoruz yaptıkların için ama bu yazında kurum içindeki arkadaşlara ithamın var o bana biraz ters geldi algı oluşturmak vb. bir kısımın hakkını savunurken diğer kesime de düşünmek gerektiğine inanıyorum. bu yazıda ki bahsi geçen şeyler kurum içi uzmanlık için değil kurumda yükselme için geçen bilgiler kurum içinde görev yapan gelir uzmanlarının yükselme sansı yok bildiğin üzere ve bu şekilde olacak bir alımın dısarıdan gelecek arkadaslara bir zararı olmaz çünki kadro ihdasında derece kademe 6. dereceden başlar ve kurumdan bircok devlet gelir uzmanı ihrac oldugu için keza aktif calısan devlet gelir uzmanı 20 yi geçmez onların yerine düşünülen birşeydir ha olurmu bilmem ama yükselme sansı verilmesi gerektiğine inanıyorum insanlara. bir duyum da ben söyleyyeim o zman kurum içinden gelir uzmanı genel kurulda geçecek devlet gelir uzmanı alımı iptal edilip kurum içi alımı olabilme ihtimali de var.
-
@can-mavi kardeşim sana ve duyumlarına olan güvenimiz her daim tam . inşaallah temmuz haziran bandında olur sınav uzamaması hepimiz için daha yararlı sanırım . çünki ilerleyen sürecte erken secim vs gündeme gelecek olup illa ki daha da ertelenebilir sınav
-
@maliyeciuzman risk analiz merkezi yeni alınacak personellerin çalışacağı yerler değildir. tecrübe ve bilgi isteyen bir yer risk araştırmamerkezi.