Arkadaşlar merhaba aranıza biraz geç katıldım. sınav açıklanma sürecini askerde geçirdim. Belgeleri de son gün teslim edeceğin mecburen. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
uygurmustafa
@uygurmustafa
uygurmustafa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Başkan71 aynen öyle geçen sene 1.53 de açıklanmış gece 2 ye kadar beklerim ben
açıklanmazsa da arkadaşlara kimse tepki göstermesin 1-2 saat uykusuz kalınır en fazla
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@amirim açık bir şekilde yazmış aslında 400. 69,5 net yapmış. Eğer soru iptalleriyle birlikte 69,5 ise ilk 400 dolmamış ve 70 puan altında olan herkes liste dışı kalmış. Soru iptali hariç 69,50 ise iptal olan soru durumuna göre 400 tamamlanabilir 69 küsürlü puanlara sahip olan arkadaşlarda 70 barajının üstüne çıkarak 400 ü doldurabilirler. Orası şuan belirsiz. Ama böyle bir bilgi varsa iptal dahilinde 69,5 netle kapatması kuvvetle muhtemeldir. Tabi bunu bekleyip görmek lazım.
-
Eğer iptal sorular değerlendirilmeden 69,50 ile kapattıysa liste yine çok değişir. 69,50 yapan son kişi ve üstünde olan 399 kişi iptal olacak soruları doğru işaretlemişse 69,50 den sonraki birçok kişi üste çıkabilir. Bir sınav bu kadar karmaşık hale getirilebilirdi. Aylarca bu iş için uğraşıp bu denli hata yapmak kolay değil. Tebrik etmek lazım ÖSYM'yi. Herkese iptal soru için 1 puan eklenmesi en adil yöntem olurmuş. Keşke bu yöntem tercih edilseymiş sınav kılavuzunda.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@paretowilfredo ve forum olmasa hiçbirşeyden haberi olmayacak insanlar burada ahkam kesiyor. Her duyum doğru olacak diye bir şey yok. Ama bugüne kadar son sınavın tarihi de olmak üzere bu forumdan öğrendik. Değerlendirmelerde bulunurken bilgi paylaşımlarının duyum olduğunu olma ihtimalinin olduğu kadar olmama ihtimalininde olduğunu göz önünde bulundurmalı herkes. Troll meselesine gelince zaten farkediliyor kimin trol olduğu olmadığı. Ben görmezden geliyorum muhatap olan arkadaşlara da şaşırıyorum açıkçası. Zaten forum ekibi anında müdahele ediyor gereken durumlarda. Burda paylaşılanlar herkesin hoşuna gidecek diye bir durum yok altta sayfayı ilerletme sekmesi var. O sohbeti atlamak gibi bir seçenek var. Hakaret olmadığı sürece her konu konuşulabilir. Neşe biraz uzattım ama yazma konusunda çok katılmasamda önceki senelerde de hep takip ettim forumu. Ama bu yıla kadar böyle bir ortam görmemiştim. Bence daha sakin kalarak trolleri göz ardı ederek birbirimizi anlayarak yorum yaparsak ortamı kendimiz güzelleştirebiliriz. Herkesin kendine göre tahmini düşüncesi var senin tahmin mümkün değil olmaz gibi tavırlarda doğru değil. Perşembe günü kesinlikle ÖSYM bin tahmini tutacak onun dışında birçoğumuz yaklaşık tamimde bulunacağınız birçoğumuz tahminlerinin ne kadar uzak olduğunu görecek.Hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin.
-
@alexdesouza ben doğru işaretlemişim net olarak saydım iptal olana kadar doğru doğrudur
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
3 nolu Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde “Mesleğe özel yarışma sınavı ile girilen kadro, pozisyon ve görevlerde ikinci fıkranın (c) bendi(5 yıl şartı) hükümleri uygulanmaz.” ibaresi hala duruyor. Yani 5 yıl şartı hakkındaki belirsizliği bu fıkrayı koyarak giderdiler. Bu ibare kararnamede olduğu sürece 5 yıl şartı için yapılan varsayımlar yorumlar anlamsız:) Her şey gayet açık ve net.
-
@Teşkilatçılar sınav takvimi sıkışık değil, kpss gibi büyük çaplı bir sınav değil şimdiye çoktan bitmiştir aslında değerlendirmeler. Yarın güzel bir zaman açıklanması için
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@fenecus, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@amirim ve @can-mavi bi tarih veriyorsa her daim önemsenmelidir
Aynen öyle şimdiye kadar yanıltmadılar. 7 Eylül'e kadar haklı oldukları zaten ortaya çıkacak. 9 Kasımı haftalar öncesinden söyledikleri için ikisine de teşekür borçluyuz
uygurmustafa tarafından gönderilen son iletiler
-
@hakimadayı06 etkilemeyecek gibi diyelim bende öyle düşünüyordum ama beklemek lazım:)
-
Arkadaşlar siteyi takip etmekte fayda var bu gece o gece olabilir
-
@Sgk_sgk sokağa çıkma yasağıyla ilgili
-
@Sgk_sgk haber kanallarında sokağa çıkma yasağı haberleri var o yüzden olabilir.
-
2 gün sokağa çıkma yasağı geliyor 30 büyükşehire ve zonguldak a saat 22:15 te genelge yayınlanacakmış siteden. Bizim liste işi olur mu bu gece bilemedim başka bir gündem var gibi.
-
Sitede 10 Nisan tarihli duyuru görünce heyecan yaptım birden ama mahalli idareler sınav başvuru ilanıymış:)
-
@Başkan71 geçen sene bir kaç sefer bu tarz bekleyişler de olmuş zannedersem inşallah tek seferde çözeriz bu sene
-
@Başkan71 aynen öyle geçen sene 1.53 de açıklanmış gece 2 ye kadar beklerim ben
açıklanmazsa da arkadaşlara kimse tepki göstermesin 1-2 saat uykusuz kalınır en fazla