Arkadaşlar herkese merhaba. Guy yedekleri olarak şu an guy olup vmy başlama yazısı gelen arkadaşlara bir çağrıdır bu yazdığım. Size rica ediyoruz siz ayrıldığınız an bizi cagiracaklar kurumdan bu yüzden bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz sizden. zamanımız çok daraldi resmen zamanla yarışıyoruz. Olabildiğince bu konuda duyarlı olup görevlerinizden ayrilirsaniz bizim de başlamamız o kadar hızlı olacak. Nolur bizim de yuzumuz gülsün artık. Eğer 18 ağustosa kadar baslamazsak hakkımız yanıyor aylardır bu umutla yaşıyoruz nolur bizi duyun. Hassasiyet gösterenlere şimdiden teşekkür ediyoruz.
brrkrbn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Hiç duyum alan var mı arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar merhaba. Hepinize hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Sizden bir konuda duyarlı olmanızı rica edecektim. Göreve başlamayacak veya başka kuruma geçecek olan arkadaşların görevden feragat etme konusunda daha duyarlı ve hızlı olmalarını rica ediyorum. Çünkü yedek sırası bekliyoruz. Ve zaman daralıyor. Bu konuda bilgi sahibi olmayan arkadaşlarınızı uyarırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
brrkrbn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@duyguuu37 oraya yazmıştım ama cevap gelmedi
-
RE: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerekk
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerek
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerek
-
Sağolun hocam inşallah bu durumdan kısa sürede kurtuluruz
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Guy yedekleri olarak şu an guy olup vmy başlama yazısı gelen arkadaşlara bir çağrıdır bu yazdığım. Size rica ediyoruz siz ayrıldığınız an bizi cagiracaklar kurumdan bu yüzden bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz sizden. zamanımız çok daraldi resmen zamanla yarışıyoruz. Olabildiğince bu konuda duyarlı olup görevlerinizden ayrilirsaniz bizim de başlamamız o kadar hızlı olacak. Nolur bizim de yuzumuz gülsün artık. Eğer 18 ağustosa kadar baslamazsak hakkımız yanıyor aylardır bu umutla yaşıyoruz nolur bizi duyun. Hassasiyet gösterenlere şimdiden teşekkür ediyoruz.
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Arkadaşlar merhaba guy yedeklerden 25. Fatih Yurum 26. Kazım Yadık burada mı veya tanıyan var mı ulaşmamız gerek
-
RE: 2018 Guy Alımı
@şampiyon İstanbul var mı iller arasında kardeş lütfen yok de
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Bana geçen sene gelmemişti kendim istemiştim o yüzden yine istedim