@Yakup-cemil kardeşim yalnız değilsin ben de çalışamıyorum hiç içimden gelmiyor bir kaç gün çalıştım ama sonra bıraktım daha çok güncel olayları takip etmeye çalışıyorum mulakatta nereden soru geleceğini kestirmek gerçekten zor haklımızda hayırlısı neyse o olsun
bestof92 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Sınavın içine mini yds koymuş adamlar iktisat hariç tuhaf bir sınavdı
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
Bence Cumhuriyet - Cumhuriyeti , Devlet Denetleme Kurulu - Kurumu , Sanayi Kalkınma Bankası - Sınai yazanlardan yarım puan veya bir puan kırılabilir fakat bu sorulara tamamen farklı cevaplar verip hiç puan alamayan biriyle böyle bir iki tane harf hatası yapanları aynı kefeye koymak saçmalıktan başka birşey değil!!!
-
Yıllardır o kadar sınava girdim çıktım böyle birşey görmedim neler dönüyor belli değil kaymakamlık sınavına bu ilk girisimdi ama eğer mülakatı gecemezsem(ki muhtemelen gecemicem) bi daha hayatta girmem bu sınava.
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
Bence biraz fazla abartılıyor geçen dönem spk 80 vmy 82.6 bddk 82,83,87 gibi puanlara kapattı ve çoğu kişi sınava bile gitmedi aç gözlüler olmasa daha düşük bile kapatabilirdi
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@deschain hocam vakıf teftiş bence piyasadaki en zor teftiş sınavlarından biri ama zor bunun gibi saçma değil vakıfın belli bir standardı var her sene neyle karşılaşacağını biliyorsun ingden en az 28 doğru yapabiliyorsan iş bitiyor zaten diger alanlardan yarıyı geçiyorsun zaten bir sekilde halbankin bir standardı yok her sene ayrı olay oluyor sınavı
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
Bence Türkçe dahil standart sampasız 64-67 arası kapatacak gibi
-
@casus6 hocam inşallah muf veya iç kont mulakatina kalırsanız muhtemelen uzman yard olmak ister mısın diye bir soru gelir, size tavsiyem pazarlama istemiyorum diye cevap vermeyin eğer öyle bir cevap verirseniz büyük ihtimal o mülakat olumlu sonuçlanmaz zaten, uzman yard sadece pazarlamadan ibaret değildir.
-
Arkadaşlar sizce Türkiye ekonomisi ve insan hakları çalışmamıza gerek varmı daha önceki mülakatlarda soruldu mu hiç?
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@kpssa34 hocam ya 6 ya 8 di tam hatırlayamadım şimdi
bestof92 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Iç kontrolör uzman yard için mülakat teklifi alan var mı
-
@hazirlanan hocam sizin kadar olmasada ben de birkaç banka mulakatindan elendim ben iyi bir okuldan mezun olanlara,işi olanlara veya dil puanı olanlara alan sorulmamasini doğal karsiliyorum çünkü adayı degerlendiricek oldukça etken mevcut ama sonuçta heyettekiler bizler degiliz o anda tam olarak ne düşündüklerini bilemeyiz umarım bu hafta sonuna kadar aciklanirda biz de önümüze bakarız
-
@deschain hocam alan sorulmamasinin ve 10 dk civarı sürmesinin olumsuz old düşünmüyorum yaşınızı bilmiyorum ama 26-27 civarı bir yaştaysanız ve daha önce calismadiysaniz bu olumsuz durabilir ama bu surede yuksek veya askerlik yaptıysanız(erkek old varsayıyorum ) bu durum mazur görülebilir sonuçta burası özel banka erkeklerde mutlaka askerliği de bakacaklardır dil puanınızın olması oldukça artı bir durum müfettişlik mesleğini ıcra ederken pek gerekli olmasada(yurtdışı şube ve istiraklerin denetimi hariç) üst yonetimdeki kişiler genelde müfettişlerden seçildiğinden dil puanin olması ilerisi için önemli
-
Aslında alan sorulması veya sorulması pek ölçü değil bence cv sinde stajı iş tecrübesi olan lisansı olan birine alan sorusu sorulmayabilir zaten mulakatlara çok hazırlanma zamani olmadığından da çok derin alan bilgisi sorulmamistir genelde güncele yakındır burada amaç adayı konuşturup işe bakış açısını çözmek alan sorularina verilen cevaplar pek de önemli degil bence mesale benim dil puanım yoktu bana ing sınavını nasıl buldugumu ve ing yi nerede öğrendiğim soruldu ama bence asıl sorular bunlar değil asıl sorular evlenmeyi düşünüyormusun,müfettişlik mesleğini ıcra eden birinde olması gereken özellikler neler gibi sorular ve buna benzer sorulara verilen cevaplardı.
-
@deschain benim dil puanım yok ama iki sinavimda oldukça iyi geçmişti muf yard için mülakata cagrildim
-
Ben de az önce arandım müfettiş yard için olumlu dönüş oldu perşembe mülakata çağırdılar
-
RE: İşbankası Uzman Yardımcısı Alımı
@bluephantom hocama katılıyorum su anda iş bankasında yeni başlayan uzman yard maaşı 4600 tl + 1350 dil tazminatı şeklinde ve bu söylediğim rakam net rakam ayrıca iş bankasında bütün uzman yard genel müdürlükte istihdam edilir subelere gönderilmez.
-
RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
@monser test kısmı kolaydı ama ıstatistik ve yöneylem sorularının fazla olması sıkıntı yaratti, klasik kısım ise oldukça zordu.