bende 11 inde uzman yardımcılığı mülakatına girdim dün referans yazdıgım kısıyı aramıslar bu hafta olumlu olumsuz dönüş yapacaklarını söylemıslerdi mülakatta bugun yarın belli olur yanı
akın tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
akın tarafından gönderilen son iletiler
-
@spread evet girmiştim süreç yeni tamamlandı dendi fakat bence sıradan kabul olmadıkça listenın altına doğru aramaya devam ediyorlarr
-
bugun arandım iç kontrolurluk uzman yardımcısı için brütten bireysel emeklılık fon kesintisi vb sonucu 2750 tl net il dısı 130 il içi 30 tl günlük harcırah olmak üzere teklif yapıldı yds 70+ ise 700 lira da dil tazminatı veriyorlarmıs ankarada oturuyorum istanbul için sıkıntı olur mu bilmiyorum düşünüp karar vericem 1 gun sürem var
-
@spread kesinlikle katılıyorum ben mail atmısım cevap bile verilmedi. memurlar nette birisi iç kontrolorluk için 3500 lira teklif edildiğini ama kabul etmedığını yazmıs o yüzden o sekılde dedım. ne kadar doğru bilemeyiz tabiki
-
o nasıl bişi ya 2 haftaya dönüş olur deniyor ne dönen var ne soran kurumsallık bu sekılde olmamalı herhalde teklıf alanlar olumsuz verdıkçe diğerlerine teklıf götürülüyor
-
gecen hafta dönüş olacağı söylenmişti ama henuz bişi yok
-
bende 11 inde uzman yardımcılığı mülakatına girdim dün referans yazdıgım kısıyı aramıslar bu hafta olumlu olumsuz dönüş yapacaklarını söylemıslerdi mülakatta bugun yarın belli olur yanı
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
neden tüm bölümleri kapsamıyor sonucta kurs veriliyor yanı bir uzmanlık gerektirmiyor sayısal bölümlü kişilerde burda başarılı olabilir