İş bulduğum ve çok memnun olduğum için başvurmuyorum 88 puanla. Herkese başarılar herkesin hakkında hayırlı olsun
Spread tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
Ben de kurumun içindenim elimden geldiğince sınav ile mülakat ile ilgili sorularınıza cevap verebilirim.
- sınavı atatürk üniversitesi hazırlamayacağı kesin gibi.
-kişi sayısı 1000+ olacağı kesin gibi ağırlıklı olarak servis görevlisi.
-uzman yardımcısı müfettişlik servis görevlisi hepsi farklı sınavlar olacağı kesin gibi
-servis görevlisi sınavında ingilizce olmayacak/ olsa da baraj olmayacaktır.
-sınavlarda %50 barajı geçerli olup esneklik sağlanmıyor. - geçen yıl sınav alan bakımından kpssden bir tık altı olup ingilizce ve genel yetenek çok basit genel kültür soruları garipti
-sınav takvimi açısından fikriniz olması için. Eylül ortası ilan gelmişti kasım 5 de sınava girdik 20 aralık gibi sonuçlar açıklandı 29 aralık da mülakata girdik 22 ocakta işe başladık
- sınavı atatürk üniversitesi hazırlamayacağı kesin gibi.
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@maid kafan güzelmiş güle güle kullan kardeş
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar öncelikle ingilizce konusuna bi açıklık getireyim, geçen seneki alımla beraber işe başladım şunu açıkça belirtmeliyim ki geçen senenin sınavı ciddi derece basitti. Yds puanım 40 geçen sene 60 soruda 47 doğru yaptım ardından vakıfbank sınavında 40 soruda 27 doğru yaparak baraja takıldım. Sınavın ingilizce zorluk seviyesi Vakıfbank ayarında olacaktır. Çünkü yıllardır belirli bir standart ile yapılır vakıfın sınavı bu sene İstanbul Üniversitesinin hazırladığı sınav çok geçen seneninkinden kaliteli olacağı aşikar.
Alan sorularına gelirsek ciddi derecede saçma sorular vardı kpss2016 da p35im 88di. Saçma sorulardan kasıt basit değil aksine zorlayıcıydı özellikle ekonomi kısmı. Kpssden 2-3 tık daha kolay olacağını düşünüyorum
Genel kültür soruları da hak keza öyleydi hiç unutmuyorum erzurumdan Sivas’a giderken ki geçitleri/dağları sormuşlardı
Genel yetenek kısmı ideal bir seviyedeydi bir şey diyemem. Dikkat gerektiren sorulardı.
Bu sene için size verebilceğim en iyi tavsiye alan Bilgisi olan arkadaşlar ingilizce kesinlikle çalışsınlar. 1 ayda olur mu demeyin inanın kendinizi verdiğinizde %50 barajına takılmayacaksınız.
Sınav ile alakalı bankacılık ile alakalı kurum ile alakalı tüm sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ancak maaş ne kadar yemek ne kadar gibi soruları gereksiz görüyorum. İnanın internette üç aşağı beş yukarı bütün kurumların aldığı maaşları aynı olduğunu göreceksiniz. Ben imzayı atana kadar ne maaş biliyordum ne de başka bir şey. Sınav ve mülakatların doğrultusunda hak edenin kazandığı sonuçlar olması dileğiyle herkese başarılar
-
Yazılı sınavın üzerinden 127 gün, ev ziyaretinin üzerinden 97 gün, mülakat üzerinden 72 gün geçti ve hala açıklanmadı. Kayıtlara böyle geçsin.
-
RE: Vakifbank müfettişlik
Arkadaşlar bu sınava hem 2016 hem 2017 de giren bir arkadaşınız olarak ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlara naçizane bir tavsiyem olacak. 2016 da sadece ingilizceden 1 soru ile baraja takıldım diğer bütün sonuçlarım baraj üstü ve ortalamaydı. Sonuç: hiçbir şey teklif edilmedi çünkü ingilizcede 1 soru ile elenmenin bir önemi yok. Diğer alanlarım ortalama kalmıştı. 2017 de bunun bilincinde olarak sınava girdim yine sadece ingilizceden barajda kalmıştım ancak 15 ingilizce doğrum vardı çünkü genel yeteneğe harcamıştım tüm süreyi ve genel yetenek kısmında geçen yıla göre 8 doğru fazla yapmıştım. Alan kısmı 2016 ile hemen hemen aynıydı. Sonuç: uzmanlık için mülakata çağrıldım ancak gitmedim çünkü başka bir yerde işimden çok memnunum. Eğer İngilizceniz %70 gibi bir barajı aşamayacak bir seviyedeyse kesinlikle ilk oturumda ingilizceyi düşünmeden sadece genel yetenek üzerine yoğunlaşmalısınız.
Ben yeniden deniyorum şansımı bu sefer ingilizce çalışmış olarak aradan geçen yılda yökdil için yaptığım çalışmaların üzerine koyarak fakat bu sefer de bende alan yok Şimdiden herkese başarılar
-
RE: 2017 Halkbank Duyum
@sr 3 yıl uzman yardımcılığı- 2 yıl uzman- 2 yıl kıdemli uzman-yönetmen. Yardımcılığı kaldırmak için tez yazar mülakata girersiniz.
Servis görevlisi-servis yetkilisi yönetmen yardımcısı- yönetmen. Her ünvan arasında 3 yıl var ünvanda yükselme sınavı ile yükselirsiniz.Kurum kamu anlayışı içinde özel bir bankadır. Çalışırken hem kamu da hem özel de çalıştığınızı buram buram hissedersiniz. şube satış baskısı var tabiki de ama bu demek değil ki genel müdürlükte rahatsınız, biriminize göre yoğunluğunuz değişir.
-
@dundermifflin "ınsın kıynıklırı bırımımız çık yığın ıldığından mail ıtıbılırısınız" dediler
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@umut ekmeğinin peşinde çalışmanın nesi günah kardeş öyle şey mi olur otur çalış hak et binbir zorlukla işe gir, kendini bilmez bir kaç kişi çıksın günah desin. Namusumuzla çalışıyoruz biz bankada nesi günah olacakmış?
-
Aradıklarında iş arayışınız devam ediyor mu diye sorarlar olur biter bu kadar detaylı düşünen kurumlar değiller malesef ayrıca kimsenin müfettiş yardımcısı olarak başlamadığını en fazla 1 ay önce öğrenmişimdir. Sınava gireli 9 ay ev mülakatı 8 ay bireysel mülakattan 7 ay geçti ben de farkındayım güvenlik soruşturması için çok uzun bir süre ancak verilen bilgi bu yönde.
Sizin durumunuz için havuz çok mantıklı iken bizim durumumuz için malesef geçerli değil. Allah’a şükür işimiz var, iş arayışında olup bekleyenlere sabır diliyorum umarım kısa süre içinde açıklanır
Spread tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@akın sonuç nedir hocam kabul ettiniz mi
-
@akın teşekkürler bilgilendirme için, uzman yardıcılığı mülakatına girmiştiniz değil mi?
Başka aranan var mıdır?
-
@arocey dostum ben de bunu anlamıyorum bu denli olumlu geçen bir mülakat sonrası nasıl olur da hiçbir cevap göndermezler. Her gün en az 2-3 defa arıyorum ya hiç santral açmıyor ya da santral açsa da insan kaynakları açmıyor.
-
@sinavparambitti dostum en azından olumsuz mail almak hakkımız. Ama zaten böyle düşünüyorsanız cevap almamak çok da anormal değil. Ne de olsa insan eşek olunca semer vuran çok olurmuş.
-
Arkadaşlar ik’ya bağlanabilen var mı? Durumu sorabilen var mı?
-
@aaaa1234 malesef henüz bir haber alamadık
-
@economister hocam bir daha şekerbankta hesap dahil açtıramazsınız
-
teftişin mülakatını teftiş yürütüyor çünkü, çok daha profesyonel geçti o süreç. Şekerbank İK sınıfta kaldı benim gözümde, geçen seneki muhabbeti bilmiyordum muhtemelen alım falan olmaz.
-
@akın teklif alan da duymadık ki hiç, duysak dediğiniz gibi olabilir. Kurumsallık gerçekten yerlerde, çıkıp olumsuzlara mail atmak yedeklere yedeksin diye bir bildirim yapmak çok zor olmasa gerek...