2017 Halkbank Duyum
-
İngilizcem beginnerdan hallice Alan iyi geçerse bi kolaylık sağlarlar mı ?
-
@irmak gk/gy olur çalışmakta fayda var bide sınavı hangi üniversitenin hazırlayacağı nasıl çalışılması gerektiği açısından önemli. Ankara üniversitesi hazırlarsa sağlam kaliteli ölçücü ve en yüksek ilin 62-63"ü geçmeyeceği bi sınav olur, anadolu hazırlarsa ztn soruları klasiktir, eğer yine Allah esirgesin umarım öyle bişey olmaz erzurum Atatürk üniversitesi hazırlarsa %60"ı basit ama hiç seçiciliği olmayan alan soruları, seviysesiz kalitesiz ingilizce soruları, saçma sapan gk/gy ve nereden geldiğini niye sorulduğunu anlamadığınız %40"lık bi alan sorusuyla muhattap oluruz.
-
@baumol yok hocam hiç bir kolaylık sağlamıyolar geçen sene ben bursa ortalamasını geçmeme ragmen ingilizceyi sallama ile 24 doğru yapmıstım ama her dersten yarısını yapma koşulu olduğu için mülakata kalamamıstım inşallah bu sefer her dersten yarısını yapma kosulu olmaz yoksa ingilizce bilmeyen bizler için sınavın nerdeyse hiç bir anlamı kalmıyor
-
İyi forumlar dostlar. Banka çalışanıyım bir abimde bana ic kontrrolor olarak 30 kişi alınacağını söylemişti diğer ünvanlar için pek bilgim yok ama sınav olacağı yönünde bt de çalışan bir arkdaşım daha haber vermişti. Sizler iyi çalışmaya bakın bu sene sınavın Erzurum üniversitesinin hazırlayacağını sanmıyorum Anadolu yada Ankara üniversitesi olur gibi. Şimdiden iyi çalışmalar. Teftiş olursa bende bu yarışta olacağım Allahın izniyle.
-
@voshue vay vay vay hoşgeldin kardeşimSenin içerden duyumları bekliyorum
-
@iyimser16 merhaba dostum tekrar. Duyum alınca tekrar yazacam buraya ama ilan kesin gibi geldi bana ama içeriği hakkında tek bilgim iç kotnrol daire başkanlığının 30 kişilik alım isteği olduğu
-
@guyan-gelmiş bende bu sabah 1400 servis gorevlisi alınacagını gördüm.
-
@okahraman07 İnşAllah daha fazla alınır hocam ve inşAllah işe başlama süreci kısa olur son 2 yıldır suyunu çıkardılar 1 yıldan önce başlatmıyor bütün kurumlar.
-
@guyan-gelmiş Hayırlısı olsun inşAllah. İlk sayfadaki yorumlarda 1500 diyen var daha çok alınması temenlimiz. Bütün kurumlarda öyle artık sınav mülakat güvenlik soruşturması süreç uzadı.
-
Geçen sene 70 puan ile teftişi kaçırmıştım, bu sene olur inşallah. İnşallah herkes istediğini alır.
Yalnız genel kültür soruları sıkıntıydı bana göre -
@guyan-gelmiş halkbankta son alım çok hızlı olmuştu. Sınav sonuçları 3 haftada fln açıklandı. Hemen mülakatlar oldu oldu. Mülakat sonuçlarından 4 gün sonrasında iş başı olmuştu
-
@sgkbıkkını o zaman darbe olmamıştı hocam. Şöyle örnek vereyim eskiden merkezi atamada sonuçlar acıklandıktan 15-20 gün sonra iş başı yapıyordun şimdi haziranda sonuçlanan merkezi atama sonuçlarına rağmen hala göreve başlanılmadı.
-
@sgkbıkkını kardeşim sen T.C"deki halkbanksı almıyla değilde , başka bi bankanın alımıyla karıştırıyorsn heralde geçen yıl 32-33 günde açıklayabildiler onuda yanlış açıkladılar işe başlama fln ne zmnı buldu hiç bulmuyorum
-
Arkadaşlar sınavdaki konuların içeriği ile ilgili bilgi verir misiniz ve hangi kaynaklardan çalışmalıyız?
-
Ben de kurumun içindenim elimden geldiğince sınav ile mülakat ile ilgili sorularınıza cevap verebilirim.
- sınavı atatürk üniversitesi hazırlamayacağı kesin gibi.
-kişi sayısı 1000+ olacağı kesin gibi ağırlıklı olarak servis görevlisi.
-uzman yardımcısı müfettişlik servis görevlisi hepsi farklı sınavlar olacağı kesin gibi
-servis görevlisi sınavında ingilizce olmayacak/ olsa da baraj olmayacaktır.
-sınavlarda %50 barajı geçerli olup esneklik sağlanmıyor. - geçen yıl sınav alan bakımından kpssden bir tık altı olup ingilizce ve genel yetenek çok basit genel kültür soruları garipti
-sınav takvimi açısından fikriniz olması için. Eylül ortası ilan gelmişti kasım 5 de sınava girdik 20 aralık gibi sonuçlar açıklandı 29 aralık da mülakata girdik 22 ocakta işe başladık
-
@spread bu kadar sayfa anlatılmak istenileni bir ileti ile açıklamışsın Eyvallah kardeşim
-
@spread, içinde söyledi: 2017 Halkbank Duyum
Ben de kurumun içindenim elimden geldiğince sınav ile mülakat ile ilgili sorularınıza cevap verebilirim.
-kişi sayısı 1000+ olacağı kesin gibi ağırlıklı olarak servis görevlisi.
-uzman yardımcısı müfettişlik servis görevlisi hepsi farklı sınavlar olacağı kesin gibi
-servis görevlisi sınavında ingilizce olmayacak/ olsa da baraj olmayacaktır.
-sınavlarda %50 barajı geçerli olup esneklik sağlanmıyor. - geçen yıl sınav alan bakımından kpssden bir tık altı olup ingilizce ve genel yetenek çok basit genel kültür soruları garipti
-sınav takvimi açısından fikriniz olması için. Eylül ortası ilan gelmişti kasım 5 de sınava girdik 20 aralık gibi sonuçlar açıklandı 29 aralık da mülakata girdik 22 ocakta işe başladık
Kurun hakkında kısa bir bilgi verebilir misiniz hocam peki? Çalışma şartları,yükselme olanakları, baskı vs.?
-
geçen sene genel kültürde ne vardı arkadaşlar ?? ben g.k yüzünden kaybetmiştim. şimdi biraz çalışayım bari.
-
bir de uzmanlık ve servis görevlisi birlikte gelirse ikisinden birine mi girebilcez geçen seneki gibi
-
@sr 3 yıl uzman yardımcılığı- 2 yıl uzman- 2 yıl kıdemli uzman-yönetmen. Yardımcılığı kaldırmak için tez yazar mülakata girersiniz.
Servis görevlisi-servis yetkilisi yönetmen yardımcısı- yönetmen. Her ünvan arasında 3 yıl var ünvanda yükselme sınavı ile yükselirsiniz.Kurum kamu anlayışı içinde özel bir bankadır. Çalışırken hem kamu da hem özel de çalıştığınızı buram buram hissedersiniz. şube satış baskısı var tabiki de ama bu demek değil ki genel müdürlükte rahatsınız, biriminize göre yoğunluğunuz değişir.