2017 Halkbank Duyum
-
@iyimser16 hocam ben uzmanlık bekliyorum .
-
@can kasım ve aralık ayı içerisinde sınav acılacagı kesin ablam halkbank calışanı bilgi gitmiş onlara eleman eksigi cokmuş
-
@busratrl Hocam teftiş için açacaklar mıymış?
-
@busratrl teşekkürler cevabıniçin acaba ablana sorabilirmisin müfettişlik açılma ihtimali var mı?
-
@busratrl kasım ve aralık yazmışsın iki sınav mı ?
-
face'de bir kaç kişinin yazdığını gördüm kendi bilgim değildir 250 uzman yardımcısı 750 gişe alınacak dediler.
-
@busus kasım ya da aralık ayında olacakmıs iki sınav degil
-
@deschain onu bilmiyorum sadece bikaç birimde eleman eksigi cokmuş sınav acılacak die duyuru gelmiş
-
@can onu sordum bnde ama içerigi bilmiyorlar sadece duyuru gelmiş bana hemn ders calısmaya basla dedi artık ne cıkarsa bu arada vakıfbankta acacakmıs sınav bilginizee şimdiden baslayın sizde calışmaya
-
Madem sınav açacağı kesin o zaman önerebileceğiniz bir kaynak var mi? Yada nasıl çalışılmalı?
-
@meltemgüler kpss gibi çalışın alan soruyorlar. bide matematik türkçe ingilizce var
-
İngilizce için nasıl nerden çalışmamız gerekli arkadaşlar
-
Uzman yardımcısı arkadaşımda yüklü alım olacagını söyledi. şubeye genel müdür yardımcsı gelmiş o demiş. geçen alımla giren uzman yardımcılarından cok fazla istifa edip başka kuruma geçen varmış. kasım gibi olcak dedi o da. sayı fazla bi tek 50 müfettiş yardımcısı dedi diğerinin sayısını bilmiyorum ama az degil dedi. çalışmaktta fayda var.
-
@meltemgüler bankaların cıkmış sorularına çalışş veya kpss de cıkmıs sorulara
-
Arkadaşlar pozisyon fark etmeksizin soruyorum sınavın kasımda olma ihtimali yüksek mi il tercihi verecek midir kii geçen yıl yaptığı gibi ? Siz ne diyorsunuz? ???
-
@irmak şayet 250 uzman 750 servis görevlisi alacaksa il tercihi verir ama geçen yıl bu konudan çok canı yanan oldu belki bu yıl illerin kontenjanınıda verir insanlar ona göre tercih eder.
-
45 teftiş kesin, servis ve uzm yrd da alınacak sayı dağılımını bilmiyorum ama 1k üstü olduğu kesin toplam alım. oturun çalışın kolay gelsin. ydssi 40-60 bandında olan ingcesini dusunmesin kolay gelsin.
-
@iyimser16 kesinlikle ben il tercihinden mağdur olmuştum ki benim gibi olanlar da vardır mutlaka. İnş kontenjan sayısını belirtir. Ve gk gy konuları da olacak yine değil mi ?
-
İL GÖÇ UZM YRD İLANI GELSE NE İİİ OLUCAK DA :S
-
ARKADASLAR MİRAS H . DEN SORU GELİR Mİ ACABA ? ÇALIŞAYIM MI? TERS KÖŞE OLUR MUYUM :S