@dalisalvador Allah aşkına tüm gün nedir ya arkadaşlar gerçekten yorucu bir sinav ne yapmaya çalışıyorsunuz
can tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@füreya gecen sene her bir alandan 40 soru vardı diye biliyorum bence bu sınavda da aynı olur soru sayıları
-
RE: Özel/Kamu Banka Alımları Anlık Bilgi Paylaşımı
Ben bugun subeye gelen ic kontrolore sordurdum alım yapildi zaten demis kesinlikle servis ickontrolor uzman yard alimi dusunulmuyormus ama teftis gelir gelmez kimse bilemez dedi ik nin da haberi olmazmis @keynesinabv acaba halkbank alim yapacak derken mufettisligi mi kastediyorsunuz?
-
Arkadaslar her telden ayri ses cikiyor. Bence yapmamiz gereken twitterdan belirli bi saatte ik genel mud yard ve halkbank genel mudurune alim planlaniyor mu diye sormak lazim. Biliyorsunuz bazen banka yetkilileri aciklama yapiyo bu sene bu kadar alim yapicaz diye son çare boyle bisey yapilabilir?
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@byteks1 +1 hocam sizce kaçla kapatr portföy yatırım? Cevaplari koysalardi iyi olurdu
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@Shady1 1. Gruba basvuru yapanların en az yuzde 60 ı müfettişlik kontr uzmn şeklinde sıralama yapar cunku gecen sene ing den korkanlar nedeniyle basvuru müfettişliğe azdı ama bnda sınav sekli aynı gecen seneyle o yuzden cogu kişi teftişi dener özellikle gecen sene uzmnlıgı kazanan çogu kişi
-
RE: MHUY 2018 ETKİNLİK
@mhd +1 yapalim hocam bizim dersaneden de baya katilan olacak etkinlik yapılırsa
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@fablo hocam aynı üniv tercihleri gibi düşünebilirsin eger sen kendine güveniyosan yada kpss 85 küsür bir puanın varsa neden kendine yazık edesin ki teftiş iç kontr uzmnlık sıralarsın sonucta herkese aynı kitapcık gelecek özetle ilk tercihi teftiş olanlardan en basarılı 105 sıralancak ve sen bu sıralamada 106. Oldun diye sana bye bye demiyecek sistem 2. Tercihin ne iç kont meselabu sefer iç kontr sıralamasına kalan havuzdan ilk 75 için şansın olcak ben 1. Sıraya iç kont yazsam bile. bu sıraya da mı giremedin bu sefer kalan insanlarla uzmanlık secenler havuzuna gıreceksin. Ben 60 aldım diye sırf 3. Sıraya uzmanlık yazan 75 puanlı bırını eleyemeyecegım. Özetle banka yüksek puanı olanı harcamam diyor ( teftiş iç kont uzmn sırası için)
bnce mantık bu hocam
can tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar anadolusinavda tamamlanan ve devam eden başvurularda sinav başvurum görünmüyor sizlerde de aynı mi
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@sermayeakimi 50 kişi ne alacakları sayı mi çünkü neredeyse hiç fire vermeden bitirdiler sınavı ve sinav kolaydı
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@birdnest kesin alım yapılır gibi mi dediyoksa tahmin mi
-
Arkadaşlar halkbank kesinlikle bu yıl ilana çıkmıyor yıllardır çalışan bir personelden duydum zaten çağrı merkezindekiler de servis görevlisi olmus
-
@paretowilfredo merkez bankası hakkında bir duyumunuz var mı olumlu yada olumsuz
-
@paretowilfredo merkez bankası mart gibi taşınacakmış ıstanbula alım olur mu sizce
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
@avemim hocam bende bankada hazinedeyim sürekli nöbet artık hal kalmadı çalışmaya sanki ne kadar çalışsam geriye gidiyo gibi bilgiler
-
@Marcuspowa, içinde söyledi: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
@jsm hocam sermayeyi yanlis buldum herhalde o kisimdan emin degilim. Hisse senedi ihrac primleri,ödenmemiş sermaye vs özsermayenin altina yazdim. Sermaye 10000e yakın bir şey bulmustum ama dedigim gibi orasi yanlistir bende. Dönem karı vergi karsiliklari 11000in yuzde 20sinden 2200 buldum. Siz de mi öyle buldunuz? Özsermaye 75 bindi bir de değil mi?
Bu 1. Soru mu?
-
@Marcuspowa gecen sene tam 70 puanla mulakata kalan var ayrica sinavdan 60 bekleyen insanlardı bariz tamamlamışlar
-
@NeverLetGo muhasebe orta alt hangi soruları yaptığınıza bağlı belki daha iyiyapmissindir bnce kalirsiniz