En azından bugün sıkıntılarımız farklı farklı vekiller tarafından doğrudan muhatabına iletildi. Ve bir şekilde cevaplandı.Bu bile bazı alımların hızlanmasını sağlayabilir.
Bizlere düşen daha çok kenetlenip sesimizi daha çok çıkarmak.
Twitter'dan birşey çıkmıyor diye destek vermeyenler bugünden sonra destek verir herhalde.
mhd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2018 Guy Alımı
Kardeşlerim,4 yıldır bu sürecin içindeyim GUY, MHUY POLISLIK BANKA olmak üzeri 6 mulakattan elendım.
İki defa da özelde görüşmem oldu ve olumlu sonuçlandı. İyi kötü bir şekilde tutunuyorum özelde.
Geçen ay Halk Bankasının mulakatında komisyondaki üye bu kadar mulakattan elenmışsin kendini sorguluyon mu dedi. Ben de tabiki sorgulamamak elde mi dedim ve devamında kamudan elenıyorum ama özelde de 2 defa olumlu sonuç aldım. Bu yüzden kendimdekı eksıklıkten çok kamunun neye göre tercih yaptığını sorgulamaya başladım dedim.
Üyeler hiçbir şey söylemediler alan sorularına geçtiler. Sonuç yedek.
Bunu anlattıktan sonra sizlerden biri olarak nacizane tavsiyem şu ki hayallerinizden vazgeçmeden özel sektörde bir yerden başlamak için arayışa girin. Özellikle KPSS sonrası için.
Allah hemize çektiğimiz sıkıntıları unutturacak işler nasip etsin. Umudumunuzu kaybetmeyin sadece. -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Siyasilerin ne kadar samimiyetsiz, show peşinde olduğunun göstergesi kahve olayı ve arkasında twetleşmeler.
Bizim içimizden de binlerce kadın arkadaşımız emeğinin karşılığını almak için tweet attı , sesini duyurmaya çalıştı. Görülmedi mı o tweetler ,mesajlar ? Görüldü. Onları davet et veya mesaj at kahve de ikram etme, alım yapmıyorsan da bir açıklama yap. Hayır onların tuzu kuru değil.
Yarın da basında hazine ve maliye bakanı sosyal medyadan tanışma talebinde bulunan vatandaşı kadınlar gününde kırmadı kahve içtiler diye yuttururlar. Biz de yeriz.
Yazık,bizim 22 aydır attığımız tweetlerin birine cevap vermedi. -
RE: MHUY 2018 ETKİNLİK
Cumartesi ve Pazar günü saat 20:00 da MHUY ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Lütfen yoğun katılım sağlayalım. Facebook gruplarında, twitterda, instegramda duyuralım. Bizler sesimizi duyurmazsak, kimsenin umurunda olmayız. Ve yıllarca bekleriz puanlar elimizde. Lütfen sadece buradan destekle kalmayalım sağda solda paylaşalım. Bir kişi bile çok önemli katılım için. Şimdi sesimizi duyurursak seçimden önce ilan gelebilir, yoksa kimin sesi çok çıkarsa kadrolar oralara gider.
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı -
MHUY 2018 ETKİNLİK
Duyumlar bu kadar artmışken yapacağımız etkinlikle sonuca ulaşabiliriz. Gelin bu fırsatı değerlendirelim.
-
RE: MHUY 2018 ETKİNLİK
@Fernando-Reges @tozkok @T-Robert-Malthus @kd16 @underw @can @erhankestevur @felix-felicis @keynes92 @mbguy @mahmut-usenir @johnstuartmill @Elinor-Ostrom @intermilan @m-akif @ertugrulbey @karar @Teklif-eğrisi @deumaliyecisi @elisa @friedmanmilton @merasim34 @çölkaplanı Arkadaşlar ,CUMARTESİ VE PAZAR SAAT 20.00 DA MHUY için etkinlik yapıyoruz. Sizden ricam bu saatten sonra her platformda duyuralım bunu. Özellikle Facebookta gurup atmınlerınden tanıdıklarınız varsa onlardan destek ısteyın.
Bu yazdığım isimler sadece bu başlıkta gördüğüm arkadaşlar. 300 kişilik ilanda en az 6000 kişiye şans doğuyor.
Gelin bu saatten sonra kar topu gibi çoğalarak bu ilanın en kısa sürede gelmesini sağlayalım.
Bir de cumhurbaşkanı, maliye bakanı milletvekilleri dışında kimi etıketleyebılırız? -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dünkü Ankara Etkinliğine katılım azmış ama yine de Sözcü gazetesi manşetten vermiş haberi, Fox Tv Çalar Saatte gündeme geldik.
Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Bizler de o uğraş veren hocalarımızın verdiği gayretin binde birini versek ilanlar gelir.
Lütfen birlik olalım mücadele edelim, etkinlikleri boş geçirmeyelım . Korkmayalım, terör eylemi yapmıyoruz,hakkımızı arıyoruz.
Mülakata kalan arkadaşlar da kazanmış gibi desteğini çekmesin, seçim öncesi bir kaç ilan gelmesini sağlayalım. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Millet ilan gelsin de MHUY, GUY ,DGUY, SGK, MUY,DEFTERDARLIK, Vs ne gelirse gelsin. Başvurular 2 ay sonra olsun çok sıkıntı değil.
Yeterki seçim öncesini değerlendirelim. Bu daralma döneminde seçim sonrası kimse bizi görmez,duymaz inanın . Gönlünüzden ne geçiyorsa isteyin ,fazla mal göz cıkarmaz.
Akşam saat 20:00 da twitter da olalım. -
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bu saatten sonra bu başlık soru paylaşımı başlığı olsun. Başvurmak isteyen her durumda basvuracaktır, kimse kimsenin uyarıları ile hareket etmez. Sonuç ta ciddi bir iş, kişilerin geleceği ile alakalı bir durum.
Evet bir adaletsizlik vardır, herzaman oluyor bunu çözmenin yolu burda tanımadığınız insanların kalbini kırarak tartışmak değil. -
Arkadaşlar şimdi Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ün meclis telefonunu aradım kendisi genel kurulda imiş.
Talebimizi ilettim evet onunla alakalı Hüseyin Bey de ilgeniyor yine sizin de talebinizi iletiriz dedi .
Başka vekilleri de arayacam. Siz de arayın. Hepsinin telefon numarası var TBMM nin sitesinde.
mhd tarafından gönderilen son iletiler
-
@mulki109 Hocam bakmayın onlara daha 2020 kpss yapılmadı, zor mu olacak kolay mı olacak belli değil.
Hangi şehirlere kaç kişi alınacak belli değil.
Neye göre tahmin yapılıyor anlamıyorum. -
Bizim dışımızda kimse ülkedeki durumu dikkate almıyor çünkü hayat devam ediyor.
Her durumda kendimizi geri çekiyoruz hatırlanmak için tekrar baştan başlıyoruz.
Bence yanlış yapıyoruz diğer kesimler bu yüzden her daim gündemdeler.
Emeğimizin karşılığını talepetmek kadar doğal birşey yok ve karşılığını aldığımızda ülkemize daha çok hizmetimiz olacak.
Bu nedenle sesini bir şekilde duyurmaya çalışanları şimdi zamanı mı diye vicdan muhasebesine çekmeyin. -
@Lamıcimiyok Hocam ben daha önce de söyledim bu konuyu kimse oralı olmadı.
Kendim birkaç vekili daha önce de aradım.
Kendi ilimin bütün partilerden milletvekillerini aradım. AKP grup başkanvekilini aradım Zeynep Zengin. Birkaç ay oldu bunlara tekrar arayacam.
Babam memlekette iki farklı partiden vekillere iletmiş.
Evet birçoğu siyasi cevaplar veriyor ama istemeyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü .
Arayın bence korkulacak birşey yok onların görevi o biz de hatırlatıyoruz.
Hiçbir siyasi düşünceye girmiyorum benim şu anki görüşüm ekmek,iş , geleceğim.
Lütfen birlik olalım baziy şeyleri birlikte yaparsak daha güçlü oluruz. -
@hayırlısı035 Duyuralım hocam yoksa virüs tü kurumiciydi puanlar gidecek bizim.
Bizlerin toplu baskı kuracağı sivil toplum örgütü yok ama her ilden böyle talep iletirsek etki yapar. -
Arkadaşlar şimdi Trabzon milletvekili Hüseyin Örs ün meclis telefonunu aradım kendisi genel kurulda imiş.
Talebimizi ilettim evet onunla alakalı Hüseyin Bey de ilgeniyor yine sizin de talebinizi iletiriz dedi .
Başka vekilleri de arayacam. Siz de arayın. Hepsinin telefon numarası var TBMM nin sitesinde. -
Siyasilerin ne kadar samimiyetsiz, show peşinde olduğunun göstergesi kahve olayı ve arkasında twetleşmeler.
Bizim içimizden de binlerce kadın arkadaşımız emeğinin karşılığını almak için tweet attı , sesini duyurmaya çalıştı. Görülmedi mı o tweetler ,mesajlar ? Görüldü. Onları davet et veya mesaj at kahve de ikram etme, alım yapmıyorsan da bir açıklama yap. Hayır onların tuzu kuru değil.
Yarın da basında hazine ve maliye bakanı sosyal medyadan tanışma talebinde bulunan vatandaşı kadınlar gününde kırmadı kahve içtiler diye yuttururlar. Biz de yeriz.
Yazık,bizim 22 aydır attığımız tweetlerin birine cevap vermedi. -
Bugün Gelir Uzmanı arkadaşla konuştum neden alım olmadığını sordum. Nedenini bizim bilmemiz imkansız ancak çok ihtiyaç olduğunu ,grup müdürlerine işlere yetişemediklerini ilettiklerini, grup müdürlerinin de toplantıda dile getiriyoruz, bize personel ve araç eksiği bakanlıkla alakalı diyorlar dedi.
Anladığım kadarıyla bir noktada tıkanıyor ilan. O nokta da bakanlık gibi.
Çalışan arkadaşlar da dört gözle alım bekliyoruz diyorlar.
Bunlar bizim lehimize biz de sesimizi duyurduk neden bekleniyor anlam vermek güç. -
Açıkladıkları sınav sonucu benim sonucum değil. Yıllardır bu sistemin içindeydim şeffaf olmadığını biliyorum ama bu kadar da ahlaksızlık görmedim. Hakkıyla kazanan arkadaşlara sözüm yok.
Ben işsiz kalsam da keşke ülkemde adalet şeffaflık olsa. En azından umudumu yitirmem adalet olunca. Bu şekilde ders çalışsam ne olacak ? -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@MartinLuther Hocam mülakat sonuçlarının bu sınav sonuçlarıyla bağlantısı yok. Yazılı sınavda ilk 800 e giren arkadaşlar 45 kişilik alımın mülakatını da geçseler listede yerlerini alırlar.