Ben aradım atama kararı bayramdan sonra çıkar dediler, 15 günlük süreye rağmen hemen başlama kararı alırsak görece erken başlanabilir
lilit tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
-
@kartel06 anladım keşke mülakata güvenlik soruşturması sıkıntısız olanlar çağırılsa da mülakat sonuçlarının açıklanmasını beklemesek
-
@eyüp doğru söylüyorsunuz bir araştırmak lazım teşekkürler
-
@eyüp ben uluslararası mezunuyum , yüksek lisansım siyaset bilimi ve kamu , mesela bana anayasa değişikliklerini ayrıntılı olarak anlattırdılar, sonra 5018 sordular, pareto optimum, faiz dışı fazla, yedek ödenek sordular son olarak da aferin operasyonundan sordular , ama benim cevaplayamadığım soru olmadı mesela , mezuniyetime bakmadan farklı alanlardan sordular zaten
-
Kesinlikle işe gidiş dönüş sürelerinin 1’er saat olması çekilecek şey değil arkadaşlar , biraz araştırın Esat ta evler daha uygun Ayrancı’ya göre, binalar eski ama içleri yapılmış ısı yalıtımlı evler de var, küçük 1+1 ler de var yeni yapılmış, biraz fazla kira verirsiniz ama günlük rutinde o her gün o yol çekilmez, İstanbul’da yaşayan Ankara’da okumuş biri olarak söylüyorum bunu... saygılar
-
Beni de aradılar arkadaşlar hadi hayırlı olsun
lilit tarafından gönderilen son iletiler
-
Beni de aradılar arkadaşlar hadi hayırlı olsun
-
Kesinlikle işe gidiş dönüş sürelerinin 1’er saat olması çekilecek şey değil arkadaşlar , biraz araştırın Esat ta evler daha uygun Ayrancı’ya göre, binalar eski ama içleri yapılmış ısı yalıtımlı evler de var, küçük 1+1 ler de var yeni yapılmış, biraz fazla kira verirsiniz ama günlük rutinde o her gün o yol çekilmez, İstanbul’da yaşayan Ankara’da okumuş biri olarak söylüyorum bunu... saygılar
-
Ben aradım atama kararı bayramdan sonra çıkar dediler, 15 günlük süreye rağmen hemen başlama kararı alırsak görece erken başlanabilir
-
@maliyeci1983 ben de aynı konuyu merak ediyordum gerçi ben bugün tuttum evi, doğru düzgün ev bulmak çok zor ayrancı tarafında hayırlısı olsun ucuz da olmadı ama napalım
-
@eyüp bir sorum daha olacak ayrancı civarında ev bakıyorum ben , Aziziye civarı uzak mıdır? Bir de servis imkanı var mı belirli güzahlara?
-
@eyüp teşekkür ederim benim de gönlümden geçen dış ilişkiler bakalım
-
@eyüp, içinde söyledi: TBMM Yasama Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2018)
@lilit peki sonuç ne kazandınız mı?
Kazandım çok şükür yani demek istediğim bilmiyorum dediğim soru hiç olmadı , deli gibi referans dönen bir mülakat olduğuna inanmıyorum , çünkü çıkan hep çok zor çok kötü geçti falan diyordu
-
@eyüp ben uluslararası mezunuyum , yüksek lisansım siyaset bilimi ve kamu , mesela bana anayasa değişikliklerini ayrıntılı olarak anlattırdılar, sonra 5018 sordular, pareto optimum, faiz dışı fazla, yedek ödenek sordular son olarak da aferin operasyonundan sordular , ama benim cevaplayamadığım soru olmadı mesela , mezuniyetime bakmadan farklı alanlardan sordular zaten