@osenebusene tavsiye ederim insan hakları kitabı başarılı.
berkfincnc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@isko61 insan haklarından geçmiş yıllarda sorulan tekrar sorulmamış şimdiye değin. soru tarzını anlamak açısından faydalı olabilir ancak sınavın belirleyeni bence . insan hakları sürpriz yumurta hocam
-
@corleone hem insan haklarına hem de sosyoekonomik yapı kitabına çalışıyorum. şampiyonlar ligi için uygun olduklarını söyleyebilirim:)
berkfincnc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@isko61 insan haklarından geçmiş yıllarda sorulan tekrar sorulmamış şimdiye değin. soru tarzını anlamak açısından faydalı olabilir ancak sınavın belirleyeni bence . insan hakları sürpriz yumurta hocam
-
@corleone hem insan haklarına hem de sosyoekonomik yapı kitabına çalışıyorum. şampiyonlar ligi için uygun olduklarını söyleyebilirim:)
-
@osenebusene tavsiye ederim insan hakları kitabı başarılı.
-
Sınav bence temmuz sonrası olur çünkü yeni mezunları beklerler, eylül sonu gibi olabilir diye tahmin ediyorum çünkü mevcut eğitimler halen sürüyor.
-
@kaimmakam1 geçen sınavda her ikisine de çalıştım ancak 1.sınıflar için hazırlanan aöf kitabı kaymakamlıkta yetersiz kalıyor. Arkadaşlar kaymakamlık sınavı açıköğretim kitabından hazırlanacak kadar hafife alınmamalı çünkü tus dahil türkiye'deki en zor sınavdır.