87.21 ile geldi arkadaşlar. giremeyen varsa haberi olsun diye yazdım.
ray malifalitiko
@ray malifalitiko
ray malifalitiko tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
ben bakamadım bile. çünkü başarısız yazarsa ''önümüzdeki maçlara bakacağız artık'' gibi bir durumum yok. bu benim için son maç. ya küme düştüm ya da ligde kaldım. ve başarısızsa ne yaparım bilmiyorum.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
''Bu iddialara biraz daha ciddi bakmalıyız, kamuoyunda farkındalık yaratmalıyız, alışmamalıyız hocam alışmamalıyız, normal bir şeymiş gibi davranmamalıyız.'' cümlesine karşılık:
''bu ülkenin vazgeçilmezi bu format. Evet bunu kanıksadık'' ve ''Birçoğumuz artık aynı olayları farklı şekillerde yaşaya yaşaya ezberledik'' gibi cevaplar vermek karşıdaki insana hak vermek anlamına gelmiyor mu? Yani bu kabullenmişlik kötü değil mi?
Diğer arkadaşa gelince o da muhtemelen 2010 KPSS'de full çeken karı kocayı görünce ''yaa cemaatin işi gücü yok kıytırık 2 insana soruları mı verecek? Hem soruları alanlar neden full çekip dikkatleri üzerine çeksinler? Bence delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.'' cümlesini kurmuştur. Toparlarsak, iddialar -saçma veya değil- bu yöndeyken ve bu ülkede pek çok örneğini görmüşken şüphelenmek hiç de ayıp veya delilik değil; yeter ki hep oluyordu bundan sonra da olur demeyelim.
ray malifalitiko tarafından gönderilen son iletiler
-
@genclerbirlikli hocam e-devlet üzerinden başvuru yapmıştık ya... Oraya girdiğimizde 3 seçenek çıkıyor: Başvurular, sonuçlar ve duyurular. Sonuçlara tıklayınca zaten yazılı sonuç çıkıyor. Puanımızın altında sınav giriş belgenizi almak için tıklayın seçeneği var. Yani duyuru henüz bakanlık sitesine düşmemiş. Kısacası, sonuçlara baktığımız yerden açacağız.
-
18 Eylül'de mülakat var. Herkese başarılar. Torpilsiz olan kazansın.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
''Bu iddialara biraz daha ciddi bakmalıyız, kamuoyunda farkındalık yaratmalıyız, alışmamalıyız hocam alışmamalıyız, normal bir şeymiş gibi davranmamalıyız.'' cümlesine karşılık:
''bu ülkenin vazgeçilmezi bu format. Evet bunu kanıksadık'' ve ''Birçoğumuz artık aynı olayları farklı şekillerde yaşaya yaşaya ezberledik'' gibi cevaplar vermek karşıdaki insana hak vermek anlamına gelmiyor mu? Yani bu kabullenmişlik kötü değil mi?
Diğer arkadaşa gelince o da muhtemelen 2010 KPSS'de full çeken karı kocayı görünce ''yaa cemaatin işi gücü yok kıytırık 2 insana soruları mı verecek? Hem soruları alanlar neden full çekip dikkatleri üzerine çeksinler? Bence delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.'' cümlesini kurmuştur. Toparlarsak, iddialar -saçma veya değil- bu yöndeyken ve bu ülkede pek çok örneğini görmüşken şüphelenmek hiç de ayıp veya delilik değil; yeter ki hep oluyordu bundan sonra da olur demeyelim.
-
ben bakamadım bile. çünkü başarısız yazarsa ''önümüzdeki maçlara bakacağız artık'' gibi bir durumum yok. bu benim için son maç. ya küme düştüm ya da ligde kaldım. ve başarısızsa ne yaparım bilmiyorum.
-
87.21 ile geldi arkadaşlar. giremeyen varsa haberi olsun diye yazdım.
-
mülakat tarihinin değişmesi, uçak paralarının yanması, bunların hepsi mülakatın bir parçası sanırım. tüm bu psikolojik baskılara rağmen kim ayakta kalabilecek bunu ölçmek istiyorlar. şaka gibi şeyler oluyor.
-
Ankara mülakatları için 3-4 kişi yorum yazmış fakat 27-28 şubat demişler. Ben de Ankara için gireceğim fakat 25-26 şubat. Var mı benim ile aynı tarihte mülakata girecek arkadaşlar?