Yanlışlıkla anneme de söyledim açıklanabilir anne diye.. o da komşulara söyledi.. 7 ev halkı cümleten gib i bekliyoruz ölmezsem iyi
tertip
@tertip
tertip tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar #MülakatSonucumuzGib bize destek olun ki hem aday sayısı eksilsin hem size de ilan gelebilmesi için biz aradan çıkalım lütfen destek
-
Etkinlik falan mı yapsak arkadaşlar Twitter da? Sonuçta 2018 sınavına girenlere de ilan gelmedi onlar da destekler bence bizi? Hani sürecin tıkanıklığının gitmesi açısından.. böyle oturup bekledikçe çatlıyorum
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Emin olarak işaretlediğim sorular yanlış çıkıyor ya uykusuz sınava girmeyin arkadaşlar dguyda ve guy da aynı hatayı yaptım ben yandım siz yanmayın
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Ben de maraş yazdım 75-80 arasi beliyorum facebook kullanmadigimdan ankete katılmadım
-
@köyün-ağası bence de Twitter etkisi oldu yarın da devam edelim arkadaşlar
-
10 bin tweet olmadı daha arkadaşlar nerdesiniz ya hep aynı kişiler atıyor nolur destek olun
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
KAzanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok yıprandık cümleten geçmiş olsun
-
RE: Ücretli öğretmen maaşları
@antimülakat en fazla 30 saat derse girebiliyorsunuz o da 1800 lira gibi bi rakama tekabül ediyor
-
RE: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
Arkadaşlar ben bugün belediyeyi aradım. Sonuçlar duyurulmayacak kazananlara tebligat gidecek denildi. O zaman biz sözlü sınava itiraz etme hakkını elde edememiş olmuyor muyuz?
tertip tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
KAzanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok yıprandık cümleten geçmiş olsun
-
Kazananları tebrik ediyorum, kazanamayanlara sabır diliyorum.. zorlu bir süreçti.. hepimize geçmiş olsun
-
10 bin tweet olmadı daha arkadaşlar nerdesiniz ya hep aynı kişiler atıyor nolur destek olun
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar #MülakatSonucumuzGib bize destek olun ki hem aday sayısı eksilsin hem size de ilan gelebilmesi için biz aradan çıkalım lütfen destek
-
Twittere yüklenin arkadaşlar lütfen seyirci kalmayın
-
Her sabah mutlaka biri çıkıp diyor error veriyor diye .. bugün aslı olsun inşallah
-
@köyün-ağası bence de Twitter etkisi oldu yarın da devam edelim arkadaşlar
-
Yanlışlıkla anneme de söyledim açıklanabilir anne diye.. o da komşulara söyledi.. 7 ev halkı cümleten gib i bekliyoruz ölmezsem iyi
-
Arkadaşlar ben de çok heyecanlandım ama bu gece olmaz bence yarın haftanın son günü, yarın inşallah açıklarlar açıklamazlarsa haftasonu boyunca Twittere yüklenelim.. bir de bir buçuk saat sonra KPSS ücreti yatırmayanlar süreyi geçirmiş olacak ben az evvel yatırdım hatırlatmak istedim hayırlı geceler
-
Etkinlik falan mı yapsak arkadaşlar Twitter da? Sonuçta 2018 sınavına girenlere de ilan gelmedi onlar da destekler bence bizi? Hani sürecin tıkanıklığının gitmesi açısından.. böyle oturup bekledikçe çatlıyorum