@Antimülakat Hocam dün bakanın açıklaması malum fakat ben yine iyimser kalmak istiyorum ve beklenti yaşatmamak adına böyle bir şey de demiş olabilir. Siz yarın yine bi arkadaşınıza sorsanız olur mu ?
mstf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam ne zaman açıklanır sizce bi tahmininiz var mı ?
-
RE: Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
arkadaşlar ben başvuru yaparken mezuniyet tarihine doğum tarihini yazmışım acaba bundan dolayı komisyonda bi eleme olur mu ?
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@mstf kardeşim elbette mülakatın 14 soruda 13 doğruyla tamamlanmışsa bu çok iyi bir durum. Sertifika, cv falan önemli ama epey bir değişken var mülakatlardaki değerlendirmelerde insanı öne çıkaran. Tam olarak nasıl bir profil aradıklarını bilmek lazım, gümrükte de kişiyi en öne çıkaracak olan şey: Meslekte kalmaya istekli olduğunu göstermek.
çok sağol hocam. Yani aileyi sordular baba mesleği abi mesleği gibi bunları özellikle not aldılar. dediğiniz gibi birçok değişken mevcut inşallah hakkımızda hayırlısı.
-
@Antimülakat hocam çok sağolun. işinizin gücünüzün arasında kovalıyorsunuz. Eyvallah
-
@Antimülakat hocam ""Top tamamen bakana gelmesi gereken listedeki herkesin GS si tamamlandı, hiç kimsede problem çıkmadı haberinde diyebiliriz."" burda tam olarak liste giren herkesin Gü.So yapıldı ve hiç kimsede problem çıkmadı ve liste şu an için ikinci bir inceleme için gönderildi sonrasında açıklanacak değil mi ? cümle devrik olmuş birazda tam oturtamadım cümleyi. tekrardan teşekkür ediyoruz bi duyum doğru veya yanlış bu tür duyumlar beklemeyi biraz daha kolaylaştırıyor sabır veriyor. eyvallah
-
@mikiteryan kesin kardeşim TRTHaber'e çıktı bakan sunucu sağolsun sordu. Bakan'da devam eden bir güvenlik soruşturması var bitmek üzere ve referandum sonrasına açıklamış oluruz dedi.
-
@Antimülakat hocam SORACAKLARIM TERCİH YAPMAMDA ETKİLİ OLACAK YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM şu an ptt'de bayramdan sonra işbaşı yapıcam. Ama uzun zamandır gümrüğü bekliyorum ve en başından beri de istiyorum. şimdi kazandığımı varsayarak konuşuyorum. İş başından sonra herşey belli olunca nişan seneye içinde evlenmeyi düşünüyorum. Kız arkadaşım özelde çalışacak. Şimdi ben gümrükte kurayla mesela 5. bölgeye atandım eşim eğer izmitte ikamet etse ben bir sene sonra tayinimi oraya kesin aldırabilirmiyim ? eğer öyle oluyosa , bir diğer sorumda eşim özelde çalıştığı sürece ben izmitte kaldığımda görev süresi olan 8 yıl sonunda eşim özelde olduğu için rotasyon dışı kalırmıyım ?
-
@Antimülakat hocam kurban bayramını bulur mu? yine sonuçları açıklamaları gibi uzun sürer mi ? gerçi 2 3 ay bile olsa fazla gelir gerçide
mstf tarafından gönderilen son iletiler
-
@Antimülakat hocam ben 14 ünde işbaşı yapsam 15 inde maaşı alırmıyım ?
-
@Antimülakat işe başlamak için bakanlıktan atandığımız yere bi yazı falan gitmesi gerekiyor mu hocam ?
-
@Antimülakat hocam Mersin / Taşucu'na atandım . burası ile ilgili bi bilginiz var mı ? Yolluk ek5000 falan var mıdır ?
-
@hayatguzeldir peki hocam taşra memurunun nasıl maaşları ? çalışma şartları?
-
@Antimülakat hocam bu sene ağırlık tayinler nereye olacak bir bilginiz var mı?
-
@Antimülakat hocam taşra memurluğu için maaş konusunda net bi rakam var mı yada minimum alacağımız maaş konusunda ona göre borç yapmayı düşünüyorum da ?
-
@Antimülakat hocam kurban bayramını bulur mu? yine sonuçları açıklamaları gibi uzun sürer mi ? gerçi 2 3 ay bile olsa fazla gelir gerçide
-
@Antimülakat ne zaman işbaşı yapılcağına dair bilginiz var mı hocam ?
-
@Antimülakat hocam bir taşra memuru ortalama ne kadar maaş alır ? birde bu yolluk ve ek5000 hangi kapılarda var ? Kura olayında ise bi torpil veya başka bi etken var mı yoksa tam adil olarak mı yapılıyor ?
-
RE: OHAL DE İSTİFA SORUNU,LÜTFEN ACİL YARDIM
arkadaşlar bende ptt den istifa edeceğim sözleşmeliyim gümrüğü kazandım istifada bir problem olabilir mi ?