Finans grubunda katsayıları vermemişler ingilizcenin etkisi çok olur mu? Her soru 1 puan yazılmış ilk sayfalarda ama 120 soru var. Bir de yanlışlar doğruyu götürüyor mu bu sınavda? İlanı inceledim ama belki gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.
puantie tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Sgk’yı bende merak ediyorum. Sınav sonrası genelde alım yapıyorlardı. Duyum yok mu?
puantie tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Sgk’yı bende merak ediyorum. Sınav sonrası genelde alım yapıyorlardı. Duyum yok mu?
-
RE: 2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
yazım yanlışı sorusunun cevabı neydi? ben ikinci cümleyi işaretledim ama emin değilim. hiçbir birleşik tamtakır birleşik olmalıydı.
-
RE: 2018 KPSS Genel Yetenek Soruları
@agor hocam sizden farklı olarak paragraf değişikliğini 3-5 yaptım çok da kafa yormuştum.
cevabı akıl danışmak olan soru vardı aslında akıl vermeyi ifade ediyordu.
2.cümlede betimleme yapılmıştır diyordu yanlıştı betimleme yoktu.
botoks sorusu tıpta faydalanılmıştır dedim. -
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Herkese merhabalar, kolaylıklar diliyorum. Maalesef sınava 25 gün kaldı ve ben maliyeye hiç bakmadım. Bu süre zarfı içinde maliyeden 20 net yapabilmek için ne yapmalıyım? Sizce yetişir mi? Nereden nasıl başlasam
-
Finans grubunda yüzde verilmediği için her sorunun 0.83 puan olması gerekmiyor mu? Bir de alan 50 soru demişler sadece 30-10-10 şeklinde öteki ilandaki gibi mi olur sizce?
-
Finans grubunda katsayıları vermemişler ingilizcenin etkisi çok olur mu? Her soru 1 puan yazılmış ilk sayfalarda ama 120 soru var. Bir de yanlışlar doğruyu götürüyor mu bu sınavda? İlanı inceledim ama belki gözümden kaçmıştır kusura bakmayın.