Arkadaşlar herkese Merhaba.
Hepinize iyi çalışmalar dilerim..
Sizlerden bir konuda görüş almak istiyorum.
KPSS Alandan bir temelim Yok. B grubundan Türkçem ve Matematiğim iyi.
KPSS Alandan atanmanın zor olduğunu duydum. B grubundan atanmak da zor biliyoruz. Kısacası atanmak zor
Deneyimli arkadaşlar var ise onlardan da fikir almak beni ziyadesiyle memnun edecektir.
Size göre; Temeli olmayan biri için Alandan çalışmak mı, yoksa B grubuna hazırlanmak mı daha mantıklı olur?
Fikirleriniz gerçekten benim için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim.
eserabia
@eserabia
eserabia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
KPSS Alan mı, B grubu mu?
-
RE: KPSS Alan mı, B grubu mu?
@aslan-reyiz bende aynı şekilde düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
-
@eserabia hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Düşüncelerinizin benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@kaanufuk25 Hocam ön eleme sınavına girmeye hak kazananlar ilan edilecekti. Bu durum başvuran herkesin başvurusunun kabul edildiğini de gösteriyor evet ama; başvuran sayısı ile ilgili bir bilgi yok. İlk ilanda ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların açıklanacağı söylenirken; şimdi ilan edilmemesi açıkçası kafamda soru işaretleri bıraktı. Herkes ne düşünüyor bu konuda ?
eserabia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
arkadaşlar aktif bir whatsapp grubu var mı acaba ? soru ve not paylaşımı yapılan ve yapabileceğimiz ?
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Arkadaşlar Merhaba. Sınava 5bin küsür kişi girmiş diye duydum. Ve Anadolu Üniversitesinin 2. Üniversite sınavlarından hatırladığım kadarıyla; soruların tümünü aynı şık işaretleyenlerin en az 5 doğrusu oluyordu. Bende bu sebeple ingilizce de hepsini A yaptım artık Allaha emanet
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@kaanufuk25 Hocam ön eleme sınavına girmeye hak kazananlar ilan edilecekti. Bu durum başvuran herkesin başvurusunun kabul edildiğini de gösteriyor evet ama; başvuran sayısı ile ilgili bir bilgi yok. İlk ilanda ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların açıklanacağı söylenirken; şimdi ilan edilmemesi açıkçası kafamda soru işaretleri bıraktı. Herkes ne düşünüyor bu konuda ?
-
@eserabia hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Düşüncelerinizin benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz
-
@aslan-reyiz bende aynı şekilde düşünüyorum. Çok teşekkür ederim
-
KPSS Alan mı, B grubu mu?
Arkadaşlar herkese Merhaba.
Hepinize iyi çalışmalar dilerim..
Sizlerden bir konuda görüş almak istiyorum.
KPSS Alandan bir temelim Yok. B grubundan Türkçem ve Matematiğim iyi.
KPSS Alandan atanmanın zor olduğunu duydum. B grubundan atanmak da zor biliyoruz. Kısacası atanmak zor
Deneyimli arkadaşlar var ise onlardan da fikir almak beni ziyadesiyle memnun edecektir.
Size göre; Temeli olmayan biri için Alandan çalışmak mı, yoksa B grubuna hazırlanmak mı daha mantıklı olur?
Fikirleriniz gerçekten benim için çok önemli
Şimdiden teşekkür ederim. -
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Herkese merhaba, Dropbox grubuna beni de ekler misiniz