Arkadaşlar burada neyin paylaşımını yapıyorsunuz Allah aşkına ya.Ben de İstanbul’da girdim ama sadece Esenboğa iptal edilmesi diye bir saçmalık mı olur bide buna sessiz kalmayı mı düşünüyorsunuz ? Ya bizim sınav o arkadaşlarınkinden kolay olursa böyle kazanırsak hak etmiş mi olucaz.Ya da onların ki kolay olursa bu mu adalet anlayışınız.Tek yapılması gereken tekrardan herkese sınav yapmak gibi duruyor
Claark tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sayistay Eleme Istanbul-Izmir Soru Paylasimi
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Hiç kimse bir şey yazmıyor nasıl geçiyor arkadaşlar mülakatlar gelmeyen sayısı falan nasıl
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Allah’a şükür benim de oldu.Öncelikle kaybeden tüm arkadaşlarım daha güzel meslekler sizlerin olur inşallah yeter ki inancınızı kaybetmeyin çok değerli kişilersiniz.Kazananlara da muvaffakiyetler dilerim
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
Hiç görmediğim soru tipi çoktu bu kadar abartılmaz kitaplardaki muhasebe standardı ortada ona rağmen böyle sorularla karşılaşmak yazık oldu
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Konular arasında olmayan Büyüme kalkınma sorularına itiraz etsek, iptal edilme ihtimali olur mu
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
72 kişi az bi rakam değil ben baraj puanında yani 35 netle kapatacağını düşünüyorum hatta 72 kişi dolmayabilir bile
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Hangi kurum mülakatlarına girdiğimizi soruyorlar, bu sefer de bu bizde durmaz gider diye düşünüyorlar sonuç işsizlik
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@cag317 15 yaş olayını bilmiyorsan sınavlara girme bi zahmet bu nasıl bi cümle ya kaç yaşında insansın Ne kadar doğru yaptığın bu genelleme.Onu bilmeyen kişilerden biri de benim gerek yaptığım iş gerekse aldığım puanlar senden daha iyi belki de.İnsanları küçük düşürmeye o kadar alışmışsınız ki yazık
-
RE: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@hdrn Seni Allah’a havale ediyoruz.Çünkü ne desek anlama kapasiten yetmez
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Bir başvuru yapacaksanız kurumun istemediği şeyleri bile ister hale getirdiniz pes doğrusu.Çok kurcalamayın bu kadar
Claark tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Matematikte 12.40 demiş cevaba o sorunun 12.30 olması gerekmiyor mu?
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
Hiç görmediğim soru tipi çoktu bu kadar abartılmaz kitaplardaki muhasebe standardı ortada ona rağmen böyle sorularla karşılaşmak yazık oldu
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
İibf den Ankara kazanan kimse yok mu
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Sosyalden Ankara’yı kazanan yok mu
-
RE: Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
Soruları söylemeseniz de olur sadece Mülakat işleyişi nasıl, kaç dk sürüyor, gelmeyen çok var mı, ing zor mu vs
-
Bana da nasip olmadı kazananlara hayırlı olsun
-
Ne zaman açıklanabileceği hakkında bir duyumu olan var mı arkadaşlar
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Neden kimse yazmıyor bugün mülakata kimse girmedi mi
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hocam SGK Müfettiş Yard. Alımı hakkında herhangi bir bilginiz veya duyumunuz var mı ?
Yakın zamanda ilan gelme ihtimali var mıdır @paretowilfredo -
RE: Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Claark Bilet fiyatları 2 katı kuaförler kapalı izin ayrı sorun