Kaç zamandir takip ettigim bir sayfa olarak ilk defa bir ileti yazma geregi duydum bireysellesmenin hat safhada oldugu baska bir mezun grubu var midir bilinmez ben gormedim fakat en cok ders calisip aman derslerden geri kalmayayim da ilan gelmese de olur diyen de görmedim nasil bu kadar vicdanlari rahat olabiliyor ben ve bir cok arkadasim sayisiz twit atiyoruz ve hatta anneannelermz adina bile atiyiruz 300 DGUY 500 VMY geldi diye ilk 5 bin rahatm diyir fakat o bes bin kisiden 800 kisi gidecek geriye kalan ahh keske guy gelseydi diyecek mantiken 300 kisinin arasina mi girmek kolay gelirse en kotu 2000 GUY arasina mi girmek kolay o kadar ders calistinz bu cikarimi yapabilirsnz ve bugun twitterda twit atsam mi muallaginizdan kurtulmaniz dileyigle biz her zaman ki gibi butun twitter etkinliklerine haziriz 19.00 da
issizmezun
@issizmezun
issizmezun tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Etkinlik ankarada degilde istanbulda olsaydi diyenler vardi arkadaslar lutfen bu taşın altına elimizi koyalim
-
Biz birseyler yapmadigimiz surece sadece gunler aylari kovalayacak agustostan beri bu hafta şu gunler deyip duruldu ki artk soylenen tarih kasim oldu bunun aralik ocak olmayacagi mechul
-
@guyzede1 gib in sayfasina girmeyeli o kadar zaman oldu ki hocam
-
Gelen ilanlar parmak sayısı kadar bi de kotu tarafi gelen ilanlar bu grubun nedense sessizlesmesine sebep oluyor
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ogretmenler atandi buruklugunu biz yasiyoruz heryerde sevinc gosterileri bizim icimiz kar kış
-
Etkinlik bugun saat 20:00 de sponsorlu guy ve dguy etkinligi icin
-
Arkadaşlar istanbulda toplanıp bir etkinlik yapilacaksa ben de katılabilirim ne gerekiyorsa yapalım
-
Istanbulda toplanacak olunursa kimler gelebilir
issizmezun tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@yusufyigitt07 benim de şuan kafamdaki en onemli soru bu
-
Neden halen insanlar şurayı yazmayi düşünüyorum ama endişe ediyorum diyor ki 5 tercih hakkınız var arkadaşlar 1 sehir tercihi kafasından çıkın artık endise ediyorsaniz dahi bir tercihinizi endişe ettiginz yere feda edin geride 4 hakkınız daha var!!!!!
-
@karar 2018 sınavı da 150 dakikaydi diye biliyorum oyle yaziyordu hatirliyorum
-
@miraculumd42 orasi ben de kalsin hocam bos yere insanlarin kafasini katistirmaya hic gerek yok
-
Genelde herkes yaşadığı ili tercih ediyor ben ise yaşayabileceğim ili
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Son ilk göç mulakatini kazanan bir arkadaş mesaj yoluyla bana dönüş yapabilir mi
-
@guycuu twitterda etkinlik olacak arkadaslsr razi gelmeyin gerekirse bir hafta daha ders calismayin ama hakkimizi aramaliyz
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
@Köşeminderi nasil kabul edersiniz hocam 2018 gecerli olmamasini