Sınav ücreti 200 lira, soru sayısı 90 bilginize
olurmuolur tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
olurmuolur tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Tarih için konuşacak olursak ben youtube üzerinden Bekir Hocayı izledim. Akılda kalacak tarzda anlatıyor tavsiye ederim. Kitaptan çalışmayı düşünmüyorum. Sorularla destekleyip tarihi bitirmek en iyisi. Eğer vakit kalırsa kitaba tekrar dönülebilir ama vaktin sınırlı olduğunu düşünürsek soru sayısı az olan kısımlarda oyalandığınız taktirde (çalışmalarını ucu ucuna yetiştirecekler için konuşuyorum) son günlerde diğer konuları tekrar etmeye bile vakit bulamayabilirsiniz acizane tavsiyem.
-
Sınav ücreti 200 lira, soru sayısı 90 bilginize
-
ilana üzelsem mi sevinsem mi bilemedim. KPSS isteyecek nasılsa diye hiç ders çalışmadım. Şimdi KPSS istemiyor ve 2 ayda nasıl bitireceğim bilmiyorum. Temelim oldukça zayıf nedereyse sıfırdan başlayacağım hepsine. İktisatlara makro mikro olarak çalışmayı planlıyordum ama süre az olduğu için iktisada girişten çalışmak zorunda kalacağım sanırım. Sizce çok mu yetersiz olur, sorularla iktisada girişi desteklesem yetmez mi acep?
Bir de sıfırdan muhasebe çalışacağım ama bine yakın sayfalı başyapıt kitapları bitiremeyeceğimi düşündüğüm için biraz daha hacimce küçükfakat kapsamı sınava yetecek kadar da yeterli bir muhasebekitabı tavsiyeniz var mıdır?
Şimdiden teşekkür eder, hakedenlerin kazanmasını dilerim. -
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Eylül oldukça geç bir tarih olur çalışanlar açısından. İşin başlangıcında olanlar içinse yeterince süre var kolları sıvamaya. Sınav tarihi uzadıkça rahatlık artıyor çalışmıyor veya çalışmaya başlayınca hemen sıkılıyor insan. Yeni duyumlar için beklemedeyiz.
-
@olurmuolur bu arada içerik olarak hukukları beğendim. Bilgi anlamında sınav için yeterli olur diye düşünüyorum ama o kadar baskı yapılıp güncellemenin üstüne bu hataların olması baştan savma izlenimi bıraktı bende.
-
Arkadaşlar herkese merhaba, ben de önümüzdeki sınavı heyecanla bekleyenlerdenim. 4 yıllık arada sonra ders kitabı açtım. Burayı bir süredir takip etmekteyim ve öneriler doğrultusunda Ahmet Nohutcunun kas kitabını alıp hukuklara bir göz geçirdim. Marka değeri olup bu kadar övülen bir kitap ancak bu kadar baştan savma yazılabilir. İmla hatalarını yazım yanlışlarını cümle düşüklüğünü bir tarafa bırakalım, başlık olmayan yerler mi ararsın aynı paragrafın alt alta tekrarlanmasını mı ararsın gerçekten hayal kırıklığı oldu. Bir defada yazıp hiç okumadan baskıya verilmiş gibi. Kıymetli tablolar- şekiller ve nokta atışı hap bilgiler var ama yine de ben sevmedim açıkçası. Türkiye ekonomisi ise 40-50 sayfa bir şey galiba. Herkesin Yasin Çoban önerdiğini düşünürsek 500 küsür sayfalık bir kitaptan bahsediyoruz kas tr ekonomisi ne kadar yeterli bilemiyorum. Yasin Çobandan çalışmayı düşünüyorum. İktisadın zaten yüzeysel olduğu inceliğinden belli. Hasılı kelam her ne kadar sadece hukuklara baksam da benim için biraz hayal kırıklığı oldu ve yeni başlayacaklar için düşüncelerimi paylaşmak istedim. Uzun bir yola çıktık. Daha önceden yolda olanlar da var Herkese başarılar dilerim.