Bugün 17.00 de açıklanacak diyen arakadaş ailesini pek sevmiyor galiba
A.Schumpeter
@A.Schumpeter
A.Schumpeter tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Artık ders çalışmak çok sıkıcı resmen çalışamıyorum milli kütüphane bile çok sıkıcı
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Artık bu hafta açıklansın yeter
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Zoruma giden 2 yeri daha kazanıp sırf siz verdiğim için oralara gitmemek oldu bizi hiç dikkate falan alan yok burada
-
RE: sözleşmeli öğretmenlik mülakat soruları 2018
Mülakata giren arkadaşlar bilgilerini paylaşa bilir mi lütfen
-
RE: Kpss A önerisine ihtiyacım var.
Konyadan arkadaşlarım varsa dersler konusunda yardımcı olurum herhangi bir karşılık gözetmeden
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
2 günde bir arıyorum hep aynı cevap komisyon çalışıyor hala
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
@firito ben varım normalde yarın mülakatım vardı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Kalan 10 dakikada açıkladı açıkladılar aksi durumda kazansam da kazanmasam da süreyi ihlal ettikleri için dava açacağım
A.Schumpeter tarafından gönderilen son iletiler
-
@mrvhuab mahkeme karar versin ona kurum değil
-
Kalan 10 dakikada açıkladı açıkladılar aksi durumda kazansam da kazanmasam da süreyi ihlal ettikleri için dava açacağım
-
@paretowilfredo ben mülakata girmezsen sonuçlarda olumsuz mu yazacak yoksa mülakata görmediğim mi bilginiz var mı
-
Artık ders çalışmak çok sıkıcı resmen çalışamıyorum milli kütüphane bile çok sıkıcı
-
Muhasebe oturumu monografi mı oluyor yoksa normal her soru bağımsız mı oluyor bilgisi olan var mı
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
Dostlar kanunun metni açıkça diyor ki hukukçu olacak bu durumda bizlere geçmiş olsun...
Bir süredir bu söylenti vardı yaptılar sonunda -
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@ky2606 biz çok iyi derece ile mezun oldum diyenleri çok gördük biz bu sınav ile okuldaki sınav çok farklı bu sınavı kazanmak için iktisatta tarihte insan hakları da hukuklardan önemli çünkü herkes hukuk yapacak diğer kısımlar sonucu belirler her zaman
-
Zoruma giden 2 yeri daha kazanıp sırf siz verdiğim için oralara gitmemek oldu bizi hiç dikkate falan alan yok burada
-
Arkadaşlar bu hafta hepimiz kurumu arayıp bilgi almaya çalışalım baskı oluşturalım bizi bu hafta aramaları için bayram sonuna kalırsa aramaları seçim dalgası girer çok uzar işe başlamamız