Arkadaşlar cuma günü vmy lerin belge teslim süreci dolmuştu. Aranan oldu mu hiç ? Veya arayıp süreçle ilgili bilgi alan ?
Merveguy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Merveguy tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar cuma günü vmy lerin belge teslim süreci dolmuştu. Aranan oldu mu hiç ? Veya arayıp süreçle ilgili bilgi alan ?
-
@mermaiden Teşekkür ederim. Peki şuan gelir uzman yardımcısı olarak çalışan kişilerin vmy kadrosuna muvafakat yoluyla geçmesi durumunda da aynı usul geçerli mi yani yedek cağrılma durumu söz konusu olacak mıdır
-
Bana da saçma geldi çünkü ben de çağrılır diye düşünüyordum ama insan kaynaklarından birinin böyle bir şey söylemiş olması kafamı karıştırdı açıkçası
-
Arkadaşlar guy olarak göreve başlayan kişilerden vmy kazananların gitmesi durumunda guy yedekleri çağırıyorlar mı? Bugün yedek olduğum ilin insan kaynaklarını arayıp sorduğumda vmy olarak başka yeri kazandıklarında yedek çağırmiyoruz çünkü kadroları boş kalmış olmuyor,kadrolarıyla birlikte gitmiş oluyorlar dedi. Eğer guy olarak göreve başlamasalardı yani evrak vermeden feragat etselerdi çağrılıyordu dedi. Yani bizim hakkımız yanmış mi oluyor? Yanıtlarsanız sevinirim