Beyler abdestleri alın bu cuma ilan duasına çıkıyoruz
jacky boy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Abi herkes soru soruyor kimse cevap vermiyor hahaha on numara ortam ???
-
RE: 2018 Guy Alımı
@duymhuyguy bak benim ilan gelmeyecek dusuncemi bile bu kadar sorgulayip buna kizman ilanların gelmemesine bi tepkidir ve senin umutsuzluğunun göstergesidir sana saygı duyuyorum umut kırıntılarına tutunup bekliyorsun buna birşey demiyorum ama burası bir forum kimseye gir girme diyemezsiniz su dusunceni belirt belirtme diyemezsin ben alım gelmeyecek arkadaşlar böyle düşünüyorum konjonktür bunu gösteriyor farklı alternatifler üretin diyorum sen inatla milletin umuduyla oynama diyorsun kimsenin umuduyla oynamak değil amacım sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarımı alternatif üretmek amacıyla uyarmakti senide uyarıyorum bu kadar guya bel bağlama gelirse gelir zaten sen yine çalış ama alternatifini üretmezsen daha da üzülürsün ve ikinci defa senin için söylüyorum üslubunu düzelt edemezsin yapamazsın söyleyemezsin gibi cümleler medeni insanın kullanmaması gereken kelimelerdir
-
@reagan tabiki zorunda değilsin kardeşim sağ üst köşedeki çarpı tuşuna basıp bidaha siteye gelmeyerek bunu saglayabiliyosun
-
(sözlerim ilan gelmezse sandıkta cevabını verirsin diyen ve savunucuları için) idrak kapasiteniz olduğunu sanmıyorum ama insanlık adına kendimi tekrar ifade edeceğim. Gelmissiniz ilan acmazlarsa sandıkta cevap verirsin diyerek ülkenin geleceğini seçim var diye açılacak guy ilanına şuna buna göre belirleyen bir insanın düşüncesine gösterdiğim tepkiye aynen şu cevabı verdiniz - PEKİ YA NEYE GÖRE VERECEKTİK? ... kardeşim geleceğini düşünerek vereceksin bugün 1000 2000 guy ilanı açıldı diye degil. Bu arada dguymhuymuydun ne seni geçen gün 2 kere üslubundan dolayı incelikle uyardım şimdi de parazitli marazitli konuşmussun yine insan gibi bı cevap vereceğim -okumak cehaleti alsa da esseklik baki kalır-
-
@reagan bak güzel kardeşim sana çok net bişey söyleyeceğim servis mi bekliyorsun uzman yard mı yada teftiş mi bilmiyorum ama bu kafayla bu sektörde mutlu olamayacaksin bu üslupla da hayatta mutlu olamayacaksin sen pire için deve yaktın burda iki üç gereksiz insan dalga geçti diye tüm insanları yargilayamazsin hayatının geri kalaninda sukunetini koru ve fevri davranma umarım basarabilirsin
-
Bugün tecilimi bozdurdum ağustosta askerliğe gidecegim kpss ye çalışmayı da bıraktım tam 1 buçuk yıldır kesintisiz olarak çalışıyordum hatta programında boş günüm bile yoktu kpss puanımi sadece paem gibi pek istekli olmadığım bölümler için kullandım dokuz Eylül iktisat mezunuyum yaklasik 7 8 mülakatta elendim mülakatlarindan hep 'bu yaşına kadar naptın' 'şuan niye calismiyosun' gibi halden anlamayan sorularla karşılaştım hatta sınavını basariyla geçtiğim bı devlet bankasi mulakatinda memleketinde hiç bı ise basvurmayip İstanbul'da çalışmayı düşünmen ne kadar doğru herkes senin gibi düşünürse orda kim ne iş yapacak' gibi tepki aldim. Mulakat komisyonlarinda denk geldiğim
insanlarin çoğu malum Parti'nin biyerlerden ilçe belediye başkan aday adayları cart adayları curt adaylariydi Hakkımı helal etmiyorum hepinize başarılar umarım herşey gönlünüzce olur -
RE: Vakifbank müfettişlik
@wickselll geçen seneki gruptada bir wicksell vardı da karıştırmışım
hatta o çağrılmıştı diye hatırlıyorum inşallah sizde cagrilirsiniz
-
@seyhan en merak ettiğim şey askerde ders calisabiliyomusun
-
@secret dostum bu işler ilandan önce olan bişey hangi şube kaç personel ihtiyacı varsa onlar ilandan önce belirlenir kurum ona göre ilana çıkar diye düşünüyorum. Şuan belki eklemeler yada yer değiştirmelerden kaynaklı ufak tefek sorunlar vardır bankada ama bence o bile bu kadar sürmez ben herşeyin belli olduğu ama ufak çaplı bir güvenlik soruşturması yapıldığı düşüncesindeyim
jacky boy tarafından gönderilen son iletiler
-
Bugün tecilimi bozdurdum ağustosta askerliğe gidecegim kpss ye çalışmayı da bıraktım tam 1 buçuk yıldır kesintisiz olarak çalışıyordum hatta programında boş günüm bile yoktu kpss puanımi sadece paem gibi pek istekli olmadığım bölümler için kullandım dokuz Eylül iktisat mezunuyum yaklasik 7 8 mülakatta elendim mülakatlarindan hep 'bu yaşına kadar naptın' 'şuan niye calismiyosun' gibi halden anlamayan sorularla karşılaştım hatta sınavını basariyla geçtiğim bı devlet bankasi mulakatinda memleketinde hiç bı ise basvurmayip İstanbul'da çalışmayı düşünmen ne kadar doğru herkes senin gibi düşünürse orda kim ne iş yapacak' gibi tepki aldim. Mulakat komisyonlarinda denk geldiğim
insanlarin çoğu malum Parti'nin biyerlerden ilçe belediye başkan aday adayları cart adayları curt adaylariydi Hakkımı helal etmiyorum hepinize başarılar umarım herşey gönlünüzce olur -
Arkadaşlar sesimizi duyuralim yetkililere sesimizi ulastiralim diyorsunuz ama dün neredeyse 120 bin --bedelli yoksa oy da yok-- başlıklı tivit atıldı kimseden tık yok geçen sene seçimden önce ilan geldi ama seçimin olacağı belliydi şimdi erken seçim olacak ben açıkçası kpss den önce herhangi bir alim olacağını sanmıyorum seçimden sonrada olacağını sanmıyorum bu benim şahsi dusuncemdir zaten o yüzden Mayıs'ta tecilimi bozdurup temmuzda sınava girip ağustosta askere gideceğim yani bı ilan gelsede 1000 1500 gelir. kisaca arkadaşlar kpss-a bitmis sanki... 5000 vmy lerin alındığı hatta bi donemde 3 kere guy ilanına çıkıldığı dönemlerden -ADAMLAR SİZ SİNAVA GİRİYOSUNUZ DİYE ALİM YAPMAK ZORUNDA MI!!! - denilen günlere geldik buda bizim şansımızmış. Şimdi yine milletin umuduyla oynama diye bana kızan arkadaşlar çıkabilir ama bunlar benim düşüncelerim tekrar belirtiyorum
-
@reagan senin ağır psikolojik sorunların var dostum bı doktora gorunmelisin ben sana saldırdılar demedim tepki gösterdiler dedim ayrıca duyumu söyleyen bendim bu haftaicimi açıklanacak diye duydum aldım arkadaşlar dedim paylaşımımın altında cemkiren sendin sonra millet burası forum zoruna gidiyorsa girmesin dedi kimse sana saldırmadı. Kafanda nasıl kurmuşsun öyle saldırdınız filan Allah akıl fikir versin sana ne diym
-
@maesteo burda kime oy verip vermeme tartismas yapmiyoruz konu bambaşaydi ama evet haklısınız gereksiz uzattım kırdıysam özür dilerim sizleri güzel günler görmek dileğiyle hoşçakalın
-
@duymhuyguy bak arkadaş ilan acmazlarsa onlara cevabı sandıkta verirsin diye ironi yaptıysan eğer ki ben inanmıyorum şuan yanar döner geldin ama oyleyse eyvallah der susarim ama eğer oyunu ülkenin geleceğini böyle hassas bir durumu açılacak ilana bagliyosan yine eyvallah der susarim
-
@reagan üyeler Forumda duyumlarini söylüyor diye duyumlarinizi kendinize saklayın işin suyunu çıkardınız diyen arkadastin galiba. Bende haklı olarak forumun amacını belirtmiştim ayrıca sadece ben değil bı çok kişinin tepkisini alıp susmustun. Ben gayet orantili bir dil kullanıyorum düşüncelerim bunlar. işine gelmeyebilir tabi ama öyle sus işine bak hadi işine her tartışmanın içindesiniz gibi mesajlar yerine düşüncenizi belirtseniz en azından yapıcı bı tartışma olur.
-
(sözlerim ilan gelmezse sandıkta cevabını verirsin diyen ve savunucuları için) idrak kapasiteniz olduğunu sanmıyorum ama insanlık adına kendimi tekrar ifade edeceğim. Gelmissiniz ilan acmazlarsa sandıkta cevap verirsin diyerek ülkenin geleceğini seçim var diye açılacak guy ilanına şuna buna göre belirleyen bir insanın düşüncesine gösterdiğim tepkiye aynen şu cevabı verdiniz - PEKİ YA NEYE GÖRE VERECEKTİK? ... kardeşim geleceğini düşünerek vereceksin bugün 1000 2000 guy ilanı açıldı diye degil. Bu arada dguymhuymuydun ne seni geçen gün 2 kere üslubundan dolayı incelikle uyardım şimdi de parazitli marazitli konuşmussun yine insan gibi bı cevap vereceğim -okumak cehaleti alsa da esseklik baki kalır-
-
@i̇lanbekleyenbiri ne kullanıyorsun kardeşim sen o kadar yazdigima cevap verebilecek kadar ağır nasıl bir şeyin kafasi bu
-
@hasan2 aynen güzel kardeşim sen oyunu makarna kömüre göre belirle sana yakışır o