@bybredd ordaki bir görevlinin de "öyle olsa bile" alenen evet torpille alım var şeklinde bir açıklamayı bir adaya yapacağı da bana çok gerçekçi gelmedi
anakeynes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Akşama iftara misafirim var ayy onların ruh sağlığı için de inş olumsuz sonuç almam bugün açıklanır mı açıklanmaz mı demiyorum bile bugün açıklanacağına acaip inandım bitsin artık 5 yıllık serüven
anakeynes tarafından gönderilen son iletiler
-
Akşama iftara misafirim var ayy onların ruh sağlığı için de inş olumsuz sonuç almam bugün açıklanır mı açıklanmaz mı demiyorum bile bugün açıklanacağına acaip inandım bitsin artık 5 yıllık serüven
-
@bybredd ordaki bir görevlinin de "öyle olsa bile" alenen evet torpille alım var şeklinde bir açıklamayı bir adaya yapacağı da bana çok gerçekçi gelmedi
-
@gökyeleli
️Artık benimkisi de giriyor. Neyse bir anlık heyecanla yazdım da ben burdaki toplara girmem zTen takipte kalmak en iyisi herkes patlamaya hazır bomba
-
Şuan için giriş yapılıyor artık ve yeni bir gelişme yok neyse hayır olsun beklemeye devam gün uzun
-
Aslında bunu yazıp tepkileri üzerine çekmek istemiyorum her girilmediğinde yazmayın dendi ama 5 dk dır gib in anasayfasına giriş yapabiliyorum ama sınav duyuruları error veriyo. Başka birşey mi yükleniyor bilemem ama inş bizim hayrımıza sonuçlanır