@wilfried Öyle bir şey yazmıyor ki. Sisteme girip kaydete basmak yeterli gibi geldi bana.
AgniKai tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Bu formlar hep sabit zaten, 10 farklı kurumun formuna baktım. Arayıp sormak lazım başka kurumunkini kullansak olur mu diye. Hepsinde aynı şey isteniyor sonuçta.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@eemci BTK bu ilan başvurularının başlamasına 1-2 hafta önce açıklandı. Bu nedenle bu ilana hiç başvurmadım bile Ayrıca dayılı değilim, tamamen bileğimin hakkıyla kazandım
AgniKai tarafından gönderilen son iletiler
-
@eemci Adam çamur atıyor, karşılığında iyi dileklerimizi sunuyoruz, geliyor yine hakaretvari şeyler yazıyor. Ne diyim...
-
@eemci Başvurmadım diyorum gözünüz doysun yeter diyor hala Neyse kazanamama psikolojisini bildiğim için normal karşılıyorum, umarım kazanırsınız bir yerleri.
-
@eemci BTK bu ilan başvurularının başlamasına 1-2 hafta önce açıklandı. Bu nedenle bu ilana hiç başvurmadım bile Ayrıca dayılı değilim, tamamen bileğimin hakkıyla kazandım
-
Bu formlar hep sabit zaten, 10 farklı kurumun formuna baktım. Arayıp sormak lazım başka kurumunkini kullansak olur mu diye. Hepsinde aynı şey isteniyor sonuçta.
-
@hadihayirlisi Evet, hazır bir form bulup sadece yazılarını kopyalamışlar gibi duruyor. Tablo çerçeveleri alınmadığı için kaymış. yanına mı yazacağız, altına mı yazacağız belli değil.
-
Ben de kazanmışım, mühendislikten.
Kazanan arkadaşlar, şu güvenlik araştırması formunu indirip bakan oldu mu hiç? Bu nasıl bir form anlayan var mı? Neresi nasıl doldurulacak belli değil? Sabıkan var mı demiş, altına VAR YOK yazmış. İmza ve tarih demiş neresine atılacak imza tarih belli değil. Bir bakın dediğimi anlarsınız.
-
@reyhanqw ilk sorunun cevabını ben de bilmiyorum. hatta rada ne fark var onu da bilmiyorum. ikinci soruna gelirsek ben 2017'de zevkine girmiştim. 2016'dan daha yüksek puan aldım. mühendisler 500 kişiyi dolduramaz büyük ihtimal ben böyle düşünüyorum
-
@inflexible Cevap için teşekkürler, şu an biraz daha netleşti. Şimdi bu alımda kazananlar Ankara'da çalışacak o zaman değil mi. Başvurayım madem.
-
Arkadaşlar bu konularda bilgisiz biri olarak bazı sorularım var, belki cevaplayan olur
1- Burası guy başlığı değil mi zaten? Neden bazıları sen guy başlığına git gibisinden şeyler yazıyor?
2- Guy kötü bir kadro mu? Sanki öyle bir izlenim edindim mesajlardan. Kötüyse nesi kötü? Maaşı mı düşük mesela.
3- Ben mühendislikten girmeyi düşünüyorum, neden mühendisler bu kadroyu beğenmez gibisinden bir şeyler yazılmış? Mühendisler açısından çalışma şartları falan mı kötü?
-
@wilfried Öyle bir şey yazmıyor ki. Sisteme girip kaydete basmak yeterli gibi geldi bana.