Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
............
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Ya bir alimda da bize torpil yapsalar. Listedeki evli çocuklu hamile yada engelli olanlara öncelik verseler de kurtulsaniz bizden dimi @yldzkrc @meltempoyrz @economistic @FameFabre
Valla hocam çok güzel konuştunuz. Niyetimizi iyi tutalım güzel sonuçlansın inşallah
-
@-Deficit- ben ordan bilemedim hocam direkt başkana yazıp attım ️ Şimdi ordan da yazayım
-
...............
-
Sanırım siteye girilmiyor
-
@geleceğinuzmanı giriliyor hocam
-
Gece 12'de başkandan tweet geliyormuş, bugüne kısmet değilmiş diye
-
@geleceğinuzmanı normalden daha hızlı giriliyor
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Gece 12'de başkandan tweet geliyormuş, bugüne kısmet değilmiş diye
Sesli güldüm
-
Twit atildigina göre hersey hazır demektir kim açıklıyorsa verin listeyi yuklesinler sisteme şu mübarek günde işkence yapmaktan zevk mi alıyorlar anlamıyorum ki..
-
açıklansın diye o kadar bekledim şimdi korkuyorum açıklanmasından o kadar zaman geçti ki neler değişti neler döndü hiç umut kalmadı..
-
heyecandan mide kanaması geçirecem o kadar cok mideme vurdu ki inanılmaz acı cekiyorum suan ve sanırım bu durum kimsenin umrunda olmamakla birlikte en az bir 3 4 saat bekletcekler sanırım bizi ve iyice delircez
-
@atiba kardes bak su mubarek gunde agzımı bozmak ıstemıyorum.. bu forumda hazıranın basında acıklanacagını ılk kım soyledı.. birazcık Allah kitap korkun varsa buna cevap verirsin. Daha da benımle ne derdın varsa gel ozele ordan konusalım..
-
@uche Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@atiba kardes bak su mubarek gunde agzımı bozmak ıstemıyorum.. bu forumda hazıranın basında acıklanacagını ılk kım soyledı.. birazcık Allah kitap korkun varsa buna cevap verirsin. Daha da benımle ne derdın varsa gel ozele ordan konusalım..
sen neyin peşindesin bilader tamam sen bildin sen haklısın kralsın tebrik ederim ilk sen dedin alkışşşşş
-
@vatdedingülüm asıl sen neyın derdındesın arkadas gelmıssın buraya 2 3 gundur yazıyorsun güya surecın takıpcısısın. ben Kralım ben bildim demiyorum. sadece yapılan kotu yorumları hak etmıyorum tüm olay bu .
-
Dostlar sakin, yarın yüzyüze bakacak denetmenler olabilirsiniz. Duyum falan bitti, konu kapandı artık kırmayın birbirinizi. Belki biriniz için diğeriniz üzülecek 100 koca gün dile kolay, artık tartışma zamanını geçtik çoktan.
-
@uche bak öyle ağız bozma falan hoş değil, heleki Allah kitap hiç karıştırma! senle bi derdim de yok. herkesin yazdığı yere yazıyorsan cevaplarda kabul edeceksin. Kırk tane şey söyledin elbet tutacak biri. daha dün senin o çok yetkili bugün zor dedi demedin mi yok ilk onun haberi olurmuş. Tartışmak istemiyorum herkes olani görüyor
-
Gönül kırmaktan sakının arkadaşlar belli bile olmayan bir şey üzerinden tartışılır mı?
-
@atiba bak arkadasım adamın dedıgını sıze soyledım sankı SGK baskanıymısım gıbı davranmayın ve en onemlısı bırbırımıze nankorluk etmeyelım. konu burda kapansın Allah hersın hakkında hayırlısını nasıp etsın. Tüm herkestende özur dılıyorum bu streslı bekleyıs ıcınde ortamı gerdıgım ıcın...
-
Sgk'da olayı iyice Türk dizilerine çevirdi. Son dakika yaşanan gelişmeyle birlikte dizi bitti sanıyorsun ama öyle anlamsız bir sahne yaşanıyor ki istemeyerekte olsa bir sonraki bölümü merak ediyorsun