SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar bana sorarsanız yedekler bile yetmeyebilir .pek sanmıyorum bu işe 60 kişinin başlayacağını.asıl listede 9 10 kisi baska yerde calsiyor.yedekler arasında bile 2 kişi özelleştirmeye girmiş. rekabet satistay kaymakamlik idari hakimlik sonuçlarını bekleyen muhakkak birileri vardir.bence yedek listesinde herkesin şansı var
-
Insallah dediginiz gibi olur..suan ise baslayacak kac kisisiniz grupta?son sayi yani.
-
@umutsuz06 hocam grupta kaç kişi olduğunun bu konu hakkında size bir bilgi sağlayacağını sanmıyorum zira başka yeri bekleyen birisi yine de gruba girip süreci takip etmek isteyebilir. ama yine de belirteyim 15 kişi filan vardı en son.
-
@kırmızıbeyaz DURSUN MEHMET CENGİZ kardeşim acil olarak mesaj kutuna bakar mısın?
-
Surecle alakali duyum var mi..
-
Csgb nin belge teslim tarihi yayınlandı.mulakati bizden sonra aciklanmisti.bizim mevzuata bakan oldu mu itiraz ve itiraz degerelendirme suresi kaç gün ?
-
................
-
@khun teşekkürler. Bende sonradan bizim ilana baktim orda sonuçların ilan tarihini izleyen 5 iş günü içinde itiraz,itirazın komisyona ulasmasindan sonra ki 15 gün içinde karar verilir diyor.inşallah kısa sürede bi haber gelir.
-
Arkadaslar yedekler hakkinda duyumunuz var mi..asil atamalari ne kadar surecek..tum yedekler cagrilacak mi..
-
@umutsuz06 bugün yayınlanan ilana göre 5 mayıs a kadar belge teslimi yapılacak.artık atama ne zaman olur bilinmez.neden bi daha güvenlik soruşturması yapılır onu da anlamadım.
5 mayıstan sonra kurumu bi arayın ya da ziyaret edin kaç kişi belge teslim etmiş öğrenirsiniz -
Kazanan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun. Atama evraklarıyla ilgili birimden edindiğim bilgileri paylaşıyorum:
1-Belgelerde eksiklik olmamak şartıyla belgeleri elden bir yakınınız getirebiliyormuş.
2-Hazırlık okumuş belgesi kademe ilerlemede etkili oluyor. Zorunlu belgelerden biri değil. Daha sonradan da getirebilirsiniz. Lise diploması bu belge için yeterli.
3-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması belgesine bilgisayar ortamında fotoğraf ekleyip renkli çıktı almayın, fotoğrafı yapıştırın garanti olsun denildi.
4-Etik sözleşmesinde “birim” kısmı boş bırakılacak unvan kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazılacak.
5-Adli Sicil Kaydı belgesinin adliyeden alınması gerekiyor. E-devletten alınan adli sicil kaydı kabul edilmiyor.
6-Askerlikle ilgili, tecilli olanlar için E-devletten alınacak belge yeterli ancak terhis ve muaf olanların askerlik şubesinden aldıkları belgeyi getirmeleri gerekiyor.
7-Mal bildirim belgesi üzerinde nelerin yazılması gerektiği yazıyor. Görevi kısmına "Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı" yazıyoruz. Mal bildirim belgesini koyduğumuz zarfın üzerine Ad, Soyad, TC Kimlik No yazıyoruz, arka tarafa zarfın kapandığı yere de imza atıyoruz.
8-Ayrıca istenen 2 fotoğrafın arkasına da Ad Soyad ve Tc Kimlik No yazıyoruz. -
..............
-
Su ana kadar kac asil basvuru yapti..Bilen var mi acaba?
-
...................
-
................
-
@khun 8 - 10 kişi ise yine ayazda kaldım demektir
-
.........................
-
- Ve 7. Yedekler ozellestirmeye yerleşti.büyük ihtimal buraya gelmezler.biraz daha umutlanabilirsiniz.
-
Arkadaslar yedekleri ne zman cagiracaklarmis tam olarak anlayamadim..1 ay icinde acaba hangi mulakatlar aciklanir..sizce kaymakamlik ve hakimlik aciklanir mi..duyumunuz varmi..yedeklerde sonlardayim bu arada..
-
@DELİ-KURT 4 ve 7. Haric yedeklerde baska kurumu kazanan var mi..bilginiz var mi arkadaslar..