Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@mk-ank banko görevlisi alımı neden yok hocam
-
@paretowilfredo servis yetkilisi sınavında da ayni mı peki
-
Ya allah aşkına sınav merkezleri içinde izmir neden yok. Güya, Türkiye'nin 3. büyük şehri.
-
-
vay arkadaş yaaa sınav niye sadece istanbul ve ankarada yapılıyor ya bizi düşünen hiç yok sınav ücreti yol parası ıvır zıvır derken 250 300 lirayı bulacak nerden bulalım bu kadar parayı şimdi biz
-
Nerdeyse tamamını İstanbul için alıyo ve katılım-leasing-yatırım dan birini seçtiriyo. Boşa masraf yapmak istemiyorum yaşayamayacağım şehir için
-
Uzman yardımcılığı sınavında ingilizce ne düzeyde arkadaşlar ? Çalışılarak yapılabilir mi önümüzdeki süreçte
-
@elif-atılgan Yazdığınızı görmemiştim kusura bkmyın. İlan paylaşılmış zaten ben görene kadar
-
@James-Buchanan ewet gerçekten katılıyorum Keşke İzmir de olsaydı
-
para tuzağı arkadaşlar. değmez.
-
@James-Buchanan bi de "paranın hepsi sınav masrafı olarak Anadolu Üniversitesi hesabına aktarılacak" yazmışlar. Ne masrafı acaba kalemi bile biz götürüyoz. Tam soygun ya
-
İngilizce kısmı için bilgisi olan varmı dostlar 2 ay da halledilir mı ?
-
İngilizcede şu kadar soru yapma zorunluluğu yok sanırım. 120 soruda kim en fazla yaparsa artık. Doğru anlamışımdır inşallah:)
-
arkadaşlar sadece tek uzman yardımcılığı için mi giriyoruz yoksa tümü için mi? yani katılım için girince leasing ve portföy şansımız kaçıyor mu?
-
@gariban-guy sadece biri için giriyon
-
@ucanizmirli şansa bak hepsini birleştirip temiz iş yapsalardı keşke
-
@gariban-guy hepsini birleştirseler ne fark eder hocam 105 kişi. Geçen halkbank alımında 400 kişi için 50 bin kişi başvurmuş. Bu işi ticarete döktü artık bankalar
-
Sadece iki il mi...?! 85 tl sınav ücreti, gidiş geliş 180 tl yol parası, yedin içtin 50 lira.. Velhasılı asgari 300 lira para lazım bana. Bi kişi de çıkıp demiyo ki bu adam zaten işsiz nerden bulsun bu parayı. Artık yüzüm kalmadı sınav parası istemeye... Allah ım sayısız kapın var Ramazan hürmetine bizim için de bir kapını arala nolur..
-
@ucanizmirli herkes bizden para istiyor bir kişi de para vermiyor bize
-
@gariban-guy bu bankaların hepsini kara listeye aldım kardeş. İlerde param olursa halkbank, vakıfbank, vakıf katılım, ziraat bankta hesap bile açmıcam