Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Mülakat sorularını eksiksiz bir şekilde cevapladım, saygıda kusur etmedim, hatta sorulan soruların birinde fikrin nedir neler biliyorsun diye anlat denilince 3 dakika kadar soruyu etraflıca ve komisyon heyetinin bile bilmediği noktalara değinerek açıkladım. kpss puanım 83 kurum sınavı puanım 79du ancak olmadı . Kısmet diyip geçiyorum. Bekle beni askerlik
-
İstanbulda yedekler kaça kadar gelir ?
-
Yine elendik yine elendik tabi ki neden mi torpilimiz yok diye.Kimsenin hakkına girmek için torpile felan bulaşmadık.Bu ülkenin adalet sistemine güven olmayacağını bi daha öğrendik.Hakkıyla kazanan arkadaşları tebirik ederim ömür boyu mutlu olmaları dileğiyle.Torpil yapan da aeacılık edenlerde bu sistemi bu hale getirenlerin de ALDIKLARI MAAŞIN HAYRINI GÖRMESİNLER.Hakkımı helal etmiyorum.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakattan elenen arkadaşlar için ise Allah'tan sabır diliyorum. İşe başlama ve evraklar ile ilgili bilgiler daha sonra mı duyurulacak bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar kazananlar için yeni bir grup oluştursak kimse üzülmesin burda sevincimizi paylaşıp arkadaşlarımızı üzmeyelim.Duyarlı olalım lütfen
-
Istanbul yedek kaca kadar duser tahmininiz var mi ? @pareto_wilfredo @Antimülakat
-
Arkadaşlar puanımızı öğrenmek için nereye yazıyorduk,lütfen bilen birisi yazabilir mi..
-
@lavinya bimere yazin onlar gonderir baskanliga
-
@lavinya 7 gün içerisinde gibe dilekçe yazarsanız puanınızı öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgi için gib i arayın.
-
Benimde olmadı..... Artık çok yoruldum 14 mezunuyum elimde 88 puan var. Dua edin.
-
KAZANAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM.KAZANAMAYANLAR UZULMESIN ALLAH BUYUKTUR.KAZANAN ARKADASLARDAN BIR ISTEĞIM VAR.BU ISTEK SADECE BANA AIT DEĞIL, YAKLASIK 10 BIN KISIYE AIT.LÜTFEN KEYFI YADA ISTEKLI GELECEK OLAN IL GÖÇ VE MHUY ILANLARINA BAŞVURMAYIN.ZATEN MAAŞ VE ÖZLÜK HAKKI AYNI. SIZIN IŞINIZ OLDU ARTIK.ARKANIZDAN GELENLERE YOL AÇIN.SIMDIDEN TEŞEKKÜR ETTIM.
-
İtiraz için nerelere başvuru yapabiliriz? Gerçi kimi kime şikayet edeceğizki hepsi aynı.
-
Arkadaşlar uzun zamandir formu takip ediyordum ancak hiç yazmadim bir sorum olacak kazandim çok şükür ama kasimda askerim simdi benim ne yapmam lazim bu arada kazanan herkesi tebrik ederim kazanamayan arkadaşlarada Allah tan sabır diliyorum
-
Istanbul icin bende kazanmisim arkdaslar . Kazanan herkesi tebrik ederim kazanamayan arkadaslarin daha iyisi olmasini temenni ederim bu forumda cok zaman gecirdim trolluk yapanlari tenzih ederek soluyorum hepiniz guzel insanlarsiniz gonlunuze gore olsun her sey
-
@beetle kardesim hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum. su yazdigin seyleri kendime bin defa sormusslugum vardir. 5 mulakattan elendim. bu sinavda referans kismini direk es gectjm. cunku olacaksa bilek gucuyle olsun derdim hep. cok sukur oldu. sana tavsiyem bak kpss puanin da iyi ing de var. sakin moralini bozma ve sabret. illa ki olacak bi yerler..
-
107 kişi
50 asil
13 yedek107 kişiden 63 kişilik liste yapıyorsun
29 eylül günü en rahat en güzel en sakin ve 9 soruya da düzgün cevap veren kişiyi yani beni bu listeye dahi sokmuyorsun. Ne diyim iyi niyet göremiyorum: ) -
Gib sinav hizmetlerinin numarasi kacti ?
-
2013 mezunuyum torpilsizim ve referanssızım kurum sınavım 90,KPSS puanım 89,evliyim, bir çok yerden elendim ama sabırla kuvvetle çalıştım hep çalıştım en iyi olana kadar söyleyecek tek lafları kalmayana kadar karşıya başka şans bırakmayana kadar çalıştım gece gündüz her an her saniye.. elbette dönen bir şeyler vardır kesim kesim insanlar için ama bu hep böyle olacak ve o kesim için hiç bir şey bizim elimizden gelmez oyüzden bunu bir kenara bırakıp mutlaka özdeğerlendirme yapın arkadaşlar inanın bunu ben defalarca yaptım ve şuan ilk suralarda Ankara gibi zorlu bir süreci tamamladım ne olursa olsun vazgeçmeyin ve ne olursa olsun çok ama çok çalışın gözleriniz aksa da beliniz kırılsa da çalışın devam edin, benim gibi başka şansınız yoksa İnanın az kaldı yakında başarı sizin olacak. @pareto_wilfredo @Antimülakat @aliveli ve diğer tüm yetkili dostlara da ayrıca teşekkürü borç bilirim bu platformun yararı katkısı çok oldu hakkınızı helal edin.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Diğer arkadaşlarıma da sabır ve de hayırlısını diliyorum. Üzgün müyüm evet nasip değilmiş demekten başka bişe gelmiyor elimden...
-
Dördüncü guy mulakatimda da beni yedek listeye dahi alamayan gelir idaresine sonsuz teşekkürler, o güzel temiz vicdanlariniza sağlik!