Beş yıldır bu süreçte bulunan biri olarak,üzülen arkadaşlarıma söyleyeceğim tek şey;aslında kimse kaybetmedi,sadece vazgeçerseniz kaybedersiniz.
Bu sistem ne yazık ki böyle;gelmeyen tek şehri tercih ettiğim de oldu,mülakattan elendiğim de oldu,sadece en düşük şehrin puanına yetecek kadar puan aldığım da oldu,bu guyda ki gibi en yüksek kapatan şehri yazıp sınava kaldığım da oldu... Ama hepsinin tek ortak özelliği vazgeçmemiş olmamdı. Yine aynı süreçte bir sürü manevi zorluklar yaşadım,yaşıyorum. Size ayrı bir tavsiyem de bu konuyu odak noktanız yapmayın,sonuçta biz sadece resmi görüyoruz;bütünü sadece Allah görüyor. Bilemeyiz ne iyidir,ne kötüdür.
lavinya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Antimülakat Aslında tuğrul hocayı takip etsen,onun üslubunun böyle olduğunu bilirdin kardeşim.
yani rahatsız etmezdi ayrıca anket işlerinden artık uzak bir isimdir kendisi.. Yanlış anlama onu savunmuyorum,ama şu imeceye el atması bile hakkını yerde bırakmamam için yeterli..
-
Bu benim başvurduğum 4.guyumdu,bu sefer oldu. Arkadaşlar sakın pes etmeyin,şartlar hiçbirimiz için adil değil biliyorum. Ama pes etmeyin. Her şeyin en hayırlısını sadece Allah bilir,üzülmeyin. Ben bundan önceki guyda sadece Allah'ım eğer olmayacaksa bana sınavına girmeyi dahi nasip etme diye dua etmiştim ve girememiştim.(puanıma gelmeyen tek ili tutturarak elendim) Sonrasında ise tam guyun sınavı olacağı süreçte babam aniden peşpeşe üç adet ameliyat geçirdi ve 24 gün hastanede yattı... hastaneden çıktığı günün ertesi sınav günüydü..kısaca olsada çalışamayacaktım hakkım yanacak,aklım kalacaktı... Sabredin,hayatta hiçbir şeye sabrınız kalmadıysa bile buna sabredin... Biz anamıza babamıza faydamız olsun diye çalışan iyi çocuklarız,Allah bizi görüyor. Unutmayın. Selametle.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@kübrahanne zil kısmından sonrasını okurken bile heyecandan kalbim sıkıştı ya ben napıcam : (
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@mrs-keynes bir!düğün 80 bine çıkıyor
Sen kol girecek sanıyorsun ama vücut giriyor farkına vardığında bu parayla neler yaparım diorsun
Not arkadaşlarımın ailemden gördüklerim
Bekarım 7 yoldur iş hayatındayım İstanbulda yaşıyorum tek başıma hiçbirşeyim yok.
Evlilerde ailemdekilerden tek imrendiğim nokta çocuk
Evlilik artık birilerini mutlu etmek ve çocuk sahibi olma amacından ibaretBoşver geç
Bir gün etrafındaki arkadaşların evlendiğinde, Allah gecinden versin ama büyüklerini kaybettiğinde,herkesin yol alıp senin aynı yerde sayıp ancak yalnızlığının tavan yaptığı noktada anlarsın evliliğin amacının bu söylediklerin olmadığını... Ayrıca bir evliliği sürdürmek külfet değil;varolan zorluğu paylaşmak,hayatı kolaylaştırmaktır. Bir de senin görüşünle evlenme maliyeti yerine evet araba,ev alabilirsin ama bu malvarlığı seni mutlu etmeye yetmez ki zaten doğru kişiyi bulduysan senden maddi gücünün üstünde hiçbir şey istemeyecektir.. Ayrıca bu maliyeti sadece sen değil iki taraf birlikte karşılar... Yine de sana doğrudan bir tavsiyede bulunmak isterim,bu kadar kişinin okuduğu bir platformda böyle kaba cümle kuran birisinin bence evlenmemesi de en doğru şeydir. Kısaca evlenmeme fikrin değil,sadece evlilik üzerinden yaptığın genel çıkarımlardan dolayı bu cevabı yazma ihtiyacı duydum.
-
@ddguy Şimdi bida baktımda gelmiş ben email kutusunu yenilemediğim için görememişim hakkını helal et kuzucum
-
Arkadaşlarım ben türkiye ekonomisi ve ceza hukuk yok diye biliyordum,beni bi aydınlatabilir misiniz tam olarak çıkmayan derslerle ilgili
Bide çalıştıydım ya büyüme kalkınmayı
-
@eomer kardeşim bazı firmalar üçüncü köprüyü kullanıyor,eğer avrupa yakasından bineceksen 8-9 saat üzerinden hesapla.. üçüncü köprüyü kullanmayan firmalarda 5-6 saat sürüyor.. buna dikkat edin..
-
@aycan ben o soruyu en önce diye okumuşum tüh.. sağolasın..
-
İstanbulun puanı konusunda meraktan ölmek üzereyim... : (
lavinya tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Beş yıldır bu süreçte bulunan biri olarak,üzülen arkadaşlarıma söyleyeceğim tek şey;aslında kimse kaybetmedi,sadece vazgeçerseniz kaybedersiniz.
Bu sistem ne yazık ki böyle;gelmeyen tek şehri tercih ettiğim de oldu,mülakattan elendiğim de oldu,sadece en düşük şehrin puanına yetecek kadar puan aldığım da oldu,bu guyda ki gibi en yüksek kapatan şehri yazıp sınava kaldığım da oldu... Ama hepsinin tek ortak özelliği vazgeçmemiş olmamdı. Yine aynı süreçte bir sürü manevi zorluklar yaşadım,yaşıyorum. Size ayrı bir tavsiyem de bu konuyu odak noktanız yapmayın,sonuçta biz sadece resmi görüyoruz;bütünü sadece Allah görüyor. Bilemeyiz ne iyidir,ne kötüdür. -
Arkadaşlar puanımızı öğrenmek için nereye yazıyorduk,lütfen bilen birisi yazabilir mi..
-
@sweeney_todd Rabbim annenizin şifasını tez zamanda versin,selametle.
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@mrs-keynes bir!düğün 80 bine çıkıyor
Sen kol girecek sanıyorsun ama vücut giriyor farkına vardığında bu parayla neler yaparım diorsun
Not arkadaşlarımın ailemden gördüklerim
Bekarım 7 yoldur iş hayatındayım İstanbulda yaşıyorum tek başıma hiçbirşeyim yok.
Evlilerde ailemdekilerden tek imrendiğim nokta çocuk
Evlilik artık birilerini mutlu etmek ve çocuk sahibi olma amacından ibaretBoşver geç
Bir gün etrafındaki arkadaşların evlendiğinde, Allah gecinden versin ama büyüklerini kaybettiğinde,herkesin yol alıp senin aynı yerde sayıp ancak yalnızlığının tavan yaptığı noktada anlarsın evliliğin amacının bu söylediklerin olmadığını... Ayrıca bir evliliği sürdürmek külfet değil;varolan zorluğu paylaşmak,hayatı kolaylaştırmaktır. Bir de senin görüşünle evlenme maliyeti yerine evet araba,ev alabilirsin ama bu malvarlığı seni mutlu etmeye yetmez ki zaten doğru kişiyi bulduysan senden maddi gücünün üstünde hiçbir şey istemeyecektir.. Ayrıca bu maliyeti sadece sen değil iki taraf birlikte karşılar... Yine de sana doğrudan bir tavsiyede bulunmak isterim,bu kadar kişinin okuduğu bir platformda böyle kaba cümle kuran birisinin bence evlenmemesi de en doğru şeydir. Kısaca evlenmeme fikrin değil,sadece evlilik üzerinden yaptığın genel çıkarımlardan dolayı bu cevabı yazma ihtiyacı duydum.
-
@teklif-eğrisi bunu telefonun otomatik kelime almasına borçluyum
-
@sofuoglu valla bu konuda benimde en ufak bi fikrim yok
-
@lavinya mülakatına dicektim
-
Arkadaşlar istanbul milyon lakayına gelmeyen sayısını yaklaşık olarak bilen,kestiren var mıdır aramızda
Benim girdiğim gün öğlen iki buçukta girdim,kapıdaki hanım bu gün istanbul rekora gidiyor sadece bi kişi gelmedi demişti..
-
bu güne kadar iyiydi de bu gün zaman geçmiyor bir türlü
-
@halilhy haftasonuda açıklanma ihtimali var mı acaba?