2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@aycan Kurum içi uzmanlık ile etkin mücadele bekliyorum siz yeni promosyondan. Sesiniz gür çıksın onlardan Not: Aday Memurluk bittikten sonra tabi ki.
-
@paretowilfredo Zaten şimdiden taleplerini gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor. İnşallah benim karşımda "bizim de hakkımız" gibilerinden konuşmazlar kötü olur :)) o konuda da vakti zamanı geldiğinde sizlerin desteğiyle elimizden gelenden de fazlasını yaparız hocam içiniz rahat olsun
-
@paretowilfredo Hocam hazır sizi yakalamışken büyük ihtimalle hepimizin aklında olan bir soruyu da sormuş olayım :)) Şimdi diyelim ki bizi herhangi bir ayın 15 inden birkaç gün sonra işe başlattı kurum. Önümüzdeki ayın 15 ine kadar kıst da olsa bir ödeme alabiliyor muyuz yoksa mutlak surette sonraki ayın 15 ini mi beklemek zorundayız maaşı alabilmek için? Uzun oldu ama derdimi anlatabildim sanıyorum
-
@aycan valla hiç öyle demeyin arkadaslar ben de cok bozuluyordum ama bazı abiler ablalar var ki aynı birimde yan yana calışıyorum ayaklı vuk gibi kendisi ama benden 1000 tl az alıyor sınav ve mülakat onlara da oluyor zaten bence hakeden kadrosunu alsın
-
@aycan sonraki ay neredeyse cift maas alıyosunuz öyle bi durumda yani bir tam bir de önceki aydan calıştıgınız kadar
-
@guydemapusant katilmakla beraber dostum bunun guy haklari iyilestirilmeden yapilmasina karsiyim. Onlara 2200 verilecekse kariyer meslege bunca ugrasla girenlerin 3000 e yukseltilmesi gibi bir sey olmasini beklerim. Yoksa adil olmayacaktir kesinlikle.
-
-
@paretowilfredo o konuda hemfikiriz hocam zaten teskilatlar içinde en vahim olan teskilatız iyileştirme şart lakin durum ortada...
-
@guydemapusant Bak buna katilmiyorum. En vahim durundaki teskilat olma konusunda SGK ile kapisirlar
-
@paretowilfredo haklı olabilirsin de işte yaşayan bilir dostum şükür diyelim buna da
-
@paretowilfredo hocam guy açıklandı malum sgk kaba bir tahminle açıklandığı zaman guylar işbaşı yapmış olur mu
-
@yunni61 kestirmek kolay degil dostum. Sgk nin erken aciklama niyeti var. Ama tabi 108 gunun goruldugu bir surecte insan emin olamiyor. O nedenle bir sey diyemiyorum
-
@alper50 bende senin gibi düşünüyorum. kurumu aradım askerde olduğumuzu belgelendirip bittikten sonra mesleğe başlayabiliyormuşuz
-
Pareto aralıkta ve kasımda tecili biteceklr napmalı sence malum bircelp ertelense bile güv. Soruşturmasının ne zaman biteceği belli değil ve bitse bile grup halinde çağrılma olacağından kestirmek zor
-
@by123 sağolun
-
@paretowilfredo @guydemapusant İstanbul da (Avrupa yakası) bulunan vergi daireleri hakkında bilginiz var mı acaba ?
-
@guydemapusant hocam sende veya bende sürekli aynı işi yapınca uzmanlaşıcaz bizde meslegın her noktasını ogrenıcez. 3 yıl halk bankda calıstım 3. Yılımda işimle iligili bütün mevzuatı bılıyordum ama kımse bana bır uzman hakkı vermedı yada bende uzmanla aynı parayı aynı hakları verın demedım. (Servis gorevlısı olarak calstım ) Yanı 10 yıl 20 yıl aynı yerde çalışanın herseyı bılmesı normal bılmemesı anormal olurdu zaten.
-
@paretowilfredo bizim haklarimiz iyilestirilir 3000e çıkarsa bu sefer biz de 3000isteriiikk derler.
insallah bana da denk gelmez bu b grubuyla atanip da uzman olmak isteyen tayfadan biri.
-
@sofuoglu Hocam Monako’yu yener kendimize geliriz demiştim Vallahi mülakatı kazanmamın üstüne bu başarı da enfes oldu
-
@maliyeciniz aynen hocam mülakat sonucunun üstüne hakikaten cila oldu Müthiş bir maçtı gerçekten şampiyonlar liginde 3/3 yapmak her babayiğidin harcı değil