iibf merkezi atama
-
@isltme_isltme il özel idaresi de çakılı kadro hocam çok iyi torpil bulmanız lazım.
-
@isltme_isltme ben dort mulakattan elendim artik cakili makili demicem heryere gidecem :@ ne aciymis mulakattan elenmek ya cektigim zarftan bile dizi film sorusu cikiyo milete tarih cografya bu kadar baht olmaz:)
-
@keynezyenciii sen hangi illeri özellikle istiyorsun
-
@guyan-gelmiş icanadoludan heryere soylenmeden giderim ama soylenerekte olsa dogu bati demem giderim kpss ye calisirim tekrar kendi parami kazanayim tek derdim bu
-
@keynezyenciii tamam iç anadoludan belediyeler alır yazarsın mis gibi kadro ocak zammıyla sosyal denge tazminatıyla 3500-3600 maaş daha ne olsun:)
-
@guyan-gelmiş gelse valla Allah gunah yazmasin parasinda degilim kendime yeteyim yeter ailemin bana ihtiyaci yok nasilsa
-
@keynezyenciii bende icislerinin sonucunu bekliyorum.Ayrıca bende tekrar sınava hazırlanmak yerine cakili da olsa mecburen tercih yapacam. Ama tercih yaparken de bi sirama belirlemem lazım.
-
@isltme_isltme senin puanda bolumde benimkinden iyi hocam gelir sana rabbim gonlune gore versin ins . Benim hafiza guclu ders calismak zor olmuyo basladim ama yormuyo unutmamisim sukur . Ders calismaya usensem cakili yazmazdim sonumuzuda dusunmemiz lazim elin memleketinde bir omur gecmez malum ama giderim zaten 2018 den 90 alacam icislerine grmedim iyiki girmedim kyk yada yetmeseydi keske valla hocam iyide gecse almiyolar kotude gecse almiyolar. Ptt den mulakatima 81 vermisler bir soru bilememistim simdi on puanlik hata ariyom kendimde
-
@keynezyenciii gümrük açacak ptt açacak iyi yıla denk geldi b grubu ben 2014 kpss ile atandım o dönem 2 yılda atadıklarını 2016 kpss de 5 ayda atadı.
-
@guyan-gelmiş hocam benim korkum ptt kyk yazanlar merkezide yazarsa puanlar havada kalir tek derdim korkum bu yoksa gidisat iyi gorunuyo ki ptt agustos sonu ilana cikacak kasim oncesi aciklayabilir belki
-
@keynezyenciii rabbim sizin de gonlunuze göre versin insaAllah.
-
@isltme_isltme amiiiinnnnnn tum bekleyenlerin beklemek zor eylulde 27 olcam hala hayatimda degisiklik yok
-
Peki arkadaslar il ozel idaresi,belediye ve üniversitelerin maaş durumları hakkında bilgisi olan varmi? Merakimi mazur görün. ( insallah bazı arkadaşlar bana kizmiyodur atandik da bi de maas soruyo diye)
-
@isltme_isltme ben maasi bilmiyom arastrmam bile yeterki atasin beni ama son atamaya daha cok var :(:(:( olursa bile aylaarr aylaaarr sonra olacak
-
@isltme_isltme puan gayet iyi hocam. İl ve meslek tercihine katılmazsaniz atanma ihtimaliniz oldukça yüksek.
-
İkinizin de ataması olur sıkıntı yapmayın. Bu süreçte a kadro puanlar varsa bir iki onları deneyin, olmazsa b kadro sizindir problem yok.
-
@Antimülakat siz de olmasaniz hocam gozyaslarimla peceteler kanka olacak
-
@Antimülakat çok tesekkur ederim moral ve motivasyon için. Daha bi kendime güvenim geldi
-
Moral vermem kolay kolay. Olabileceği yoksa kesinlikle umut dağıtmam durumu öyle belirtelim.
-
@isltme_isltme belediye ve il özel idaresi normal memurdan 300-600 arası bir maaş fazlası var temmuz maaşı ortalama 2900-3400 arası bu ilgili il özel idaresine ve belediyeye göre değişir.Üniversiteler ise düz memur maaşı civarı 2650-2700