HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zeyno5454 ne ilanı ve sayı kaç? Yazın ki gibi 50,100 mi halkbank gibi 1000 küsür tane mi? Duyum sağlamdır heralde bir kaç kişi daha diyordu raat ilana çıkacak diye.
-
Belki dönüp dönüp aynı yere geliyoruz ama bir yerde okuyorum osmanli-rus bir yerde kırım savaşı doğru deniyor, bu sorunun net cevabı hangisi?
-
@öktem_ilteriş rus savaşı imiş. Bende kirim işaretledim keşke kirim olsaydı napolyon mehmet kavalalainin cevabı neydi hocam osm ne yapmamais o dönemde soru öyleydi
-
Arkadaşlar bir de ankaranin başkent olmasını kim geçiktirmis hangi ülke.
-
@zeyno5454 İngiltere.
-
@zeyno5454 il göç Ocak ayı içerisinde mi gelir yoksa bu ay sürpriz yapar mı ?
-
@eomer hocam il göç sayfası var orayı takipe alın lütfen.
-
@şule ben de varım adana için 3 etti:)
-
Tekirdağ için giren hala görmedim. Net başıma mıyım neyim
-
@zeyno5454 eğer ki duyum geldiyse net olarak ifade edersen herkes daha mutlu olur dostum sende insan kaynakları gibi siteyi takip edin deme
-
anket varsa yapalım bakalım şehirler nereler çıkıyor
-
Merhaba arkadaşlar
Zonguldak yazan var mı aranızda? -
Bende Tekirdağ dan girdim
-
@sword00 @sule yolunuz açık olsun
-
@busradncer Haydaa Bildiğin başka var mı hocam.
-
@zeyno5454 afedersiniz ben yeni mezunum sınavlara yeni yeni başladım da il göç derken ne oluyor onun da mı sınavı var ne alıyorlar ?
-
merhaba ben de istanbul için tercih yapmıştım, fakat sınavla ilgili anlamadığım şey alanın alanla alakası yoktu üstüne üstlük gk gy nin puanlaması neden daha fazla saçma geldi bana ki gk gy de tarih soruları açısından çok saçmaydı bilseydim inkılap tarihi çalışmazdım boşa gitti.
-
@duryy yok yok:)
-
@duryy Çalıştım ama iyi gecmedi gk cok kotuydu alanda sıkıntı hatirlayamiyorum bile sizin nasildi
-
Selam arkadaşlar.Ben de Aksaray için girdim sınava. Var mi başka aksaray?