9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Demek ki bugünü de bir belirsizlikle kapatıyoruz
-
Rekoru egale etmeye 4 gün kaldı
-
- Promosyon için 360. sayfada büyük gün gelmiş, 392. sayfada açıklanmış.
-
@sirius bölüm istatistik mi hocam
-
@sirius bölüm istatistik mi hocam
-
Hepimize Hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar.
Güzel bir gün olur inşallah. -
Herkese Günaydın ve Hayirli Cumalar dostlar
-
Bugün insallah güzel haberler aliriz.
-
@hattorihanzo bölüm maliye ama severim boyle hesaplar yapmayi
-
Hayırlı haberler alacağımız güzel bir güne uyanmış olalım inşallah..
HERKESİN CUMASI MÜBAREK OLSUN..
98. Gün
-
Ay ne güzel herkes umut dolu konuşmuş:)) inşallah dediğiniz gibi olur ve istediğimiz gibi başarılı asil sonuçlarımız olur:)) muhteşem cumalar herkese;)
-
Herkese hayırlı cumalar, çift haneli son iş günü
-
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
-
Arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun hayırlı sonuçlar almanız dileği ile, 8.Promosyon Ankara da görev yapmaktayım burada kimsenin bir bilgisi yok duyumların ne kadar umut verdiğini biliyorum 8.promosyon grubuna en çok ben yazar ve duyum isterdim. Ama kimsenin duyumuna itibar edilmemesi gerektiğini öğrendim bizimki 103 günde açıklanmıştı umuyorum ki sizinki de haftaya açıklanır.
-
@kütüphanesakini 102 gun degilmiydi ay 1 gün daha beklersek catlariz
Artik duyum bile yok unuttular bizi bence
-
@b-ays 102 de olabilir aklımda 103 kalmış
-
@kütüphanesakini hocam ankaraya nasıl gecis yaptiniz, tercih listesinde ben ankarayı goremedim. Ankaradakilerin gorev yerleri neresi oluyor
-
@sirius, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kütüphanesakini hocam ankaraya nasıl gecis yaptiniz, tercih listesinde ben ankarayı goremedim. Ankaradakilerin gorev yerleri neresi oluyor
ben de bunu soracaktım Ankara tercihi var mıydı?
-
Ankaraya sadece eş durumundan atama yapılabiliyor . İl tercihinde Ankara olmuyor
-
@kütüphanesakini hocam hangi binada calisiyorlar. Ben Kavaklideredeki il mudurlugune meslek hakkinda soru sormak icin gittim. Gorevli burada calismiyorlar dedi.