2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dimitris bende berlinde oturuyorum lacasa de papel
-
Sabah sabah dusunuyorum da kenya demisken acaba afrikanin ucra bir koyunde yasayip tarimla falan ugrassak daha mi mutlu olurduk. Mutlulugu sabah 8 den neredeyse aksam 8 e cok da tatmin edici bi maasi olmayan bi iste ariyor olmamiz cok uzucu. Neyse felsefe yapmayim ins bugun aciklanir.
-
@merhuume Sabah 8 akşam 8 ksımını hatırlatmayaydınız iyiydi hocam
-
Herkese günaydın. BiLgisayar ve telefonların başındaki yerlerimizi aldıysak F5 işlemleri başlasın
-
Duyumlara göre bugün acıklancak herhalde
-
Arkadaşlar sitede gezinirken halkbank kariyer diye bir bölüm farkettim.kayıt olup özgeçmiş bırakılıyor(merak ettim yaptım,normal bir kariyer sayfası gibi bilgiler giriliyor).bu ne için?
alımlar zaten sınavla oluyor? -
@marjinalfaydali orda da alımlar için yazılı sınav yapılıyor yazıyor. belki de özgeçmişlere sınav olacağı bilgisi gidiyordur
-
yine günümüz face-forum-halkbank arasında geçecek.
şu halkbankın sitesi de hiç kasmıyor ki maşallah çatır çatır giriliyor -
Bilançosu yüzde 31,9 büyüyen Halkbank, toplam aktiflerini 305 milyar TL'ye yükseltti.
-
-
Bugunde aciklanmazsa artik aciklansa da ben bakmiyacagim hadi bakalim
-
Insan kaynaklarini arayan oldu mu arkadaslar
-
@kpss-gm Eğer bugün açıklanacaksa bile İk asla ''Bugün açıklanıyor.'' demeyecek. ''Siteyi takip edin.'' diyecek. O sebeple İk'yı arayıp sağlıklı bir bilgi almak konusunda umutlu olmanızı tavsiye etmem.
-
dün facedeki duyuma epey inanmıştım ben yani samimi gelmişti fakat şu çıkan tartışmalar yüzünden(iki taraf da taşkın davrandı bence..) bu duyum etkisi yitirdi sanki.evet bi alakası yok bu tartışmayla ama geçen perşembe gibiheyecanlı bir bekleyiş de kalmadı açıkçası.zaten mart sonuna geliyoruz.her an açıklanabilir şu saatten sonra.
-
mülakata ilk girenler için 1,5 ay olacak açıklansın artık
-
Halkbank başvuru dan mülakat bilgilerini artık göremiyorum benim telefonla mı ilgili problem ama tc yi şifre yi yazıp girmeye çalışıyorum olmuyor.
-
@alperen-turkuaz telefon arada öyşe yapıyor ama pc de açılıyor
-
@alperen-turkuaz Pc den baktım açıldı
-
@alperen-turkuaz aynen telefonla alakali sanirim bende giremedim
-
@kpss-gm önceden telefonla baktığım da bi defa yaptı böyle de kaç defa denedim olmuyor benim pc bozuk açıklansa da hemen ögrenemeyecem demekki