9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dostlar diğer başlıkta yazdığımı buraya da aktarayım size dair olan kısmı;
Gelelim SGK alımlarına. Özellikle Denetmen Yardımcılığı alımı bekleniyor biliyorum. 9. Dönem alım süreci halen tamamlanmadı. Bu konuda suskunluğuma başlıktaki dostlar kızıyor olabilirler lakin susmamın bir sebebi var dostlar. Sizi muhafaza ediyorum bunu bilin yeter. Yoksa çoktan 10 haber daha yapar her yönden bastırırdım. Gerekli en son mercilere kadar temaslarım neticesinde beklemeye karar verdim. Süreçten geri dönülecek değil o nedenle içiniz rahat olsun. Yakında alım süreci tamamlanacaktır.
Suskunluğumun bir sebebi var dostlar. Az daha sabır diyorum ben de. Lütfen sakin olun, söylemlerinizi keskinleştirmeyin. Kendinizi zora sokmayın lütfen.
-
@paretowilfredo üstad kusura bakmayın sadece çok merak ettiğim için soruyorum yakın dediğiniz zaman bu ay içinde biter mi mesela? Kesin olarak bisey demeyip fikrinizi bile beyan etseniz bir umuttur bizim için
-
@ponticc Dostum hızla tamamlanmaya çalışıldığının teminatını aldım konuştuğum kişilerden. Kurum memnun değil sizi bekletmekten. Şu cümleyi işittim, ihtiyacımız olmasa neden alıma çıkalım? Bizim elimizde değil bu bekleyiş. Bu yönden kurum bir an önce herkesi görevi başında istiyor çünkü bir çok şeyi de sekteye uğratacak bu bekleyişler. Eğitimler, yetki sınavları yeterlik süreçleri her şeyde aksilik demek bu yarı yarıya başlatmama durumu. O nedenle ben de aldığım yanıtı diyebilirim size, en kısa sürede bitirilmek için çalışılıyor.
-
@paretowilfredo söyledikleriniz içimize su serpti çok teşekkürler
-
1 ay oldu hocam.
-
@ponticc 1 ay oldu hocam
-
@paretowilfredo hocam peki 10.promosyınla ilgili bir haberiniz var mı bizlerde merak içindeyiz ve çeşitli kurum içi alım dedikoduları hakkında bir duyumunuz var mı
-
@snmrhn Diğer başlıkta dile getirdim dostum.
-
@paretowilfredo hocam verdigin her bilgi icin ayri ayri tesekkurler en azindan surece mudahale etmeye calismaninbizi zor durumda birakabilecegini anlamis olduk en guzeli sabredip beklemek
-
@paretowilfredo bilgileriniz için çok teşekkür ederim gerçekten içime bir umut oldu bu gece çok sağolun
-
@paretowilfredo hocam sebebini biliyorsunuz ama paylaşamıyorsunuz. En azından şu soruya cevap verebilir misiniz. Diğer kurumların da (örn. Çşb , gsb , Çsgb, guy-dguy mülakatları Ver. Müf. ilanı gibi) bekletme sebepleri aynı sebepten ötürü mü ?
-
@paretowilfredo üstat ben daha çok şu cümlelerine takıldım. 'sizi muhafaza etmek için susuyorum. Söylemlerinizi keskinleştirmeyin. Kendinizi zora sokmayın' burayı azcık açabilirmisiniz. Buradaki söylemlerimizle kendimizi nasıl zora sokmuş olabilirizki. Bu profillerimizin takip edildiği anlamına mı geliyor yoksa ??
-
@slutsky @paretowilfredo hocam mulakat sonucunu bekledigimiz mufettislik sonucu icinde mi gecerli????
-
Herhangi bir gelişme var mi bildiğiniz?
-
@ponticc yok hocam. En son bütçe komisyonunda bakan hanıma birkaç milletvekili tarafından durumumuz dile getirildi. Etkili olmasını ümit ediyoruz.
-
@sosyalikilik bunu nereden biliyorsunuz hocam ? Sorgulamak gibisinden degil sadece merak ettim
-
@sacred123 çok basit komisyon tutanakları (;
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/komisyon_tutanaklari.donem_listele?pKomKod=17 -
@sosyalikilik hocam ustume koca kulliyat firlatmasaniz iyiydi hangisinde geciyor
-
@sacred123 belge içinde "denetmen" sözcüğünü aratırsanız 4 yerde geçtiğini göreceksiniz
-
merhabalar şu adrese mail atmıştım gelen cevap ( personeldb@sgk.gov.tr )
Kurumumuz taşra teşkilatında münhal bulunan 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosu için yapılan sınav sonucunda başarılı olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 36, 45, 48 ve 54 üncü maddeleri ile Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi gereği açıktan aday olarak atanma işlemleri devam etmektedir.