9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rororo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo yedek ilani ne zaman gelebilir sizce ? Bu konuda bir bilginiz var mi?
İnşallah biz yedekleri çok bekletmezler .. -
Arkadaslar sizi arayan kurumunuz hangi belgeleri istedi ilk baslangic icin
-
@sacred123
mezuniyet belgesi
Askerlik durum belgesi
4 foto
Vakıfbank hesap bilgilerim -
Arkadaşlar kazanan herkes göreve başladı mı acaba?
-
@872 hayır hala bekleyenler var 3.partiyi bekliyoruz biz kalanlar
-
@freeboy Allah yardım etsin.
-
@freeboy kac kisi kalmis hocam 2 kisi var demislerdi atanamayan
-
Herkese merhaba.İstanbul' da işe başlayan arkadaşların ilk günü nasıldı?Çalışma ortamı vs.
-
@fişek-morgen amin amin
-
@sacred123 130 civarı onay çıktı galiba.İnşallah kısa surede de biz başlarız bezdirdiler yani
-
Öncelikle hayırlı olsun. Atanan arkadaşlardan dguy guy mülakatı bekleyen var mıydı?
-
İnşallah bekleyen arkadaşlar çok yakın zamanda göreve başlar, yedek bekleyen arkadaşlardan da atanan olur ve artık yeni ilan gelir inşallah.
-
paretowilfredo özelden bakabılecekmısın?
-
@paretowilfredo ustad özele bakarmısın?
-
Arkadaşlar merhaba.Asillerin durumu hakkında bilgisi olan var mı? bide yedeklere ne zaman sıra gelir bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.8 aydır iş teftiş mülakat sonucunu ve denetmenlik atamasını bekliyorum galiba pek sabrım kalmadı artık.
-
@bo asillerden biriyim hepimiz başlamadım bazılarımızın soruşturması dahi bitmedi haliyle bizim işlemler bitmeden yedek dostlarımız beklemeye devam edicek
-
Ben dun basladim gorevime, 10 yillik memuriyetten sonra ayni ildeyim ama daha masamdaki eski bilgisayar bile acilamadi o derece. Yeni memur gibiyim beklentimi yuksek tutmayarak basladim iyiki tutmamasim diyorum.
-
Arkadaşlar tercih listesinde tercih edilen ilk il geliyor mu acaba? Merak ettim de. Mesela istanbul yazılsa ilk tercihe ,gelme ihtimali nedir?
-
@872 sıralamanıza ve kontenjana bağlı
-
@drago teşekkürler hocam