11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
Dostlar Vergi Müfettiş Yardımcılığı KLASİK sınavına nasıl çalışılır? Buna dair hazırlamış olduğumuz yazımız için buyrun;
https://www.tercihiniyap.net/haber/vergi-mufettis-yardimciligi-sinavina-nasil-calisilir
Bu yazıyı ilk mesaja da ekliyorum tekrar okumak isteyen dostlar oradan göz atabilirler.
-
@can-mavi O kadar düşer mi hocam sıralama olarak ne diyorsunuz?
-
@paretowilfredo üstad başvuru yaparken puan türlerinde sıralamamı önemli puan mı ?
-
@tobıntax Yüksek olan puanın önemli dostum. En yüksek hangisi ise onunla başvurmalısın.
-
@can-mavi Tecrübene güveniyorum Hocam. Sağolasın
-
@fernando-reges şahsi fikrim düşer
-
@can-mavi geçen sene 300 kisi aldı 1500 kisi çağrıldı 81.2 te mi ne düştü
-
@paretowilfredo tskr ederz hocam
-
@can-mavi hocam 85 alanin bu defa şansı var dimi puan türü çok ama 2500 kişi sonuçta
-
@paretowilfredo 81.7 ye sans var mı ustad ?
-
@ltfye kesinlikle sınavda dostum , dediğim gibi 80 ile 81.5 arasi kapatır diye düşünüyorum , hadi kötümser olayım biraz en kötü ihtimal 82.4-82.5
-
@can-mavi Benim p21 81,79 ama sıralama 3600'lerde hocam 500*5=2500 1100 kişi sarkmaz gibi.Puan türü fazla olunca ortaya karışık birşey çıkıyor
-
@fernando-reges kardeşim geçen sene de 2 yıllık kpss puanı olan girdi sınava
-
Arkadaşlar 10.dönem vmy'de alım 300 kişiydi ve 2015 ve 2016 puanları ile ilk 1500 kişiyi çağırıyordu.Sonuç itibariyle sıralama 2735, puan ise 82.640.
-
@mülkiyeli-1 geçen sene 81 kusur düştuyse bu sene de o civarı altına düşer diye düşünüyorum @paretowilfredo ne düşünüyorsun ?
-
@paretowilfredo peki hocam 10. Promosyon ilanı 9. Promosyonun işe başlama sürecini nasıl etkiler? Yani işe başlama tarihlerini öne çekebilir mi?
-
@can-mavi valla inan çok net hatırlamıyorum ama 80 kişiye 4 ya da 5 kat gibi bişeydi sanırım eski ilandan bakılabilir
-
2 puan türünde 3binlerdeyim 2 puan türünde 4bin ama başvuru yapamıyorum bu nasıl bi iştir ?¿
-
Dostlar 2015-2016 sınavları ÇIKMIŞ KLASİK SINAV Soruları için Buyrunuz;
https://www.tercihiniyap.net/haber/vergi-mufettis-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari
-
En yüksek puanım 80.96 sizce umutlanmalı mıyım?