Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@zncr anladım hocam teşekkür ederim
-
@joker hocam tebligatta neresi yazarsa oraya gideceksiniz dedi bana arayan kisi
-
Arkadaşlar forumdan yeni haberdar oldum. Uzman 3 asilim. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama temin merkezi ile görüştüğümde "ikametgahı Ankara olanların soruşturmayı yapan kurum yoğunluğundan kaynaklı bir evrakı gecikiyor, temmuz gibi gelebilir arayacağız" dediler, bilginize.
-
@sifu teşekkürler arkadaşlar
-
Tebligatlar kac gün-de ulaşır acaba
-
@alonewolf01 hukuk
-
@memuraday1 2800 galiba
-
@gdejkkkavahahah bir haftayı bulur demişti arayan kişi sorduğumda...
-
@nötrino hayırli olsun hocam...
-
@zncr hocam kac kisi aliniyordu da 30.yedek cagrildi bilginiz var mi
-
204 kişi. Arada merkezi atamalar oldu başka bakanlıklar alım yaptı vs 30a kadar kaydı o yüzden. Bir de hakkari diyarbakır şırnak bitlis gibi genelde doğu şehirleri vardı bayanlar gitmeyi tercih etmedi .
-
@zncr benimde uzman 10 da 7 asilden 4.yedegim hakkari sirnak tunceli diyarbakir elazig var olur mu bilmiyorum bekliyorum
-
@nötrino reis seni hangi numaradan aradılar
-
@asel87 inşallah hayırlısı olur hakkınızda hocam bakarsınız gitmeyenler olur sıra gelir
-
@emektar çok sağolun hocam
-
@memuraday1 valla ceptelefonundan aradilar tuhafima geldi ama arayan kisini sesini taniyorum temin merkeziyle daha önce görüşmüştüm ordan hatirladim
-
@dnz79 Ailesi Ankara’da olan birisi için normal maaş hocam ama başka ilden gelen ev kiralayacak ,fatura ödeyecek biri için pek normal değil. Niye bu kadar çok yedek belirlediklerini şimdi daha iyi anladım sağolun:)
-
@dnz79 peki normal memur ne kadar alıyor bilginiz var mı??
-
@sifu ne zaman bu sekilde dediler, bugün mü görüştünüz?
-
V.H.K.I çağırılan var mı ?