Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
-
kpss puanımı giremedim problemmi var?
-
merhaba uzman kadrosu için alımların maaş durumu ne olur acaba ? bilgisi olan var mıdır ?
-
@hoffafd uzman yardımcısı 4200 tl olur.
-
Jandarma'da çalışan uzmanlar 2500-3000 arası alıyor diye biliyorum. A grubu meslekler gibi değilmiş. Yanlış mı biliyorum?
-
@æon_flux ben merkez uzman olduklarını düşündüğüm için öyle dedim bu detayı bilmiyordum.
-
bu nasıl bi ilan böyle VHKİ alıyor, 4001 ile 55 tane.
uzman kadrolar 4001 ve p3 fln çok garip şeyler istiyor.
10 katı mülakata kalıyor sadece tek unvan yazma hakkın var.
çok garip bir ilan olmuş. -
@æon_flux 2500-3000 civari maaş için uzman kadrosu açmak mantıklı değil ama 4200 tl de maaş da mantıklı değil. yeni kurulan bir kurum olduğu için net bir bilgi bulamadım
-
@burcuburcu Hatta "uzman" olarak çalışan birisinin maaşın az olması sebebiyle veryansınını duymuştum geçen sene ama rakamı tam hatırlamadığım için belli bir aralık yazdım. Kurumu arasanız bilgi verirler mi bilmiyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığında ise düne kadar personelin telefon sokması bile yasakmış. Bu sene personele telefon sokabilme hakkı verilmiş ama ziyaretçiler telefonlarını bırakmak zorunda. taban puanın 60 olması da pek tercih edilen yerler olmadığını gösteriyor. Merkezi atamayla düz memur olamayacaklar için ideal bir ilan bence... İnş. merkezi atanabilecek 89 puan üstü arkadaşlar başvurmaz
-
Kpss puanı vs girilemiyor neden acaba?
-
@æon_flux kimler tercih etmeli bilemem ama askeri vesayet altında çalışılacak olmak, her söylenene emredersiniz tarzı cevaplar vermek durumunda bırakılmak ve askeri kurumların dışa kapalı antidemokratik olmalarının göz önünde bulundurulması lazım. en güzel örneği gittiğimiz askeri subeler bi subay bütün memurların ağası resmen
-
Arıyorum ama sürekli meşgul. Başvuruyu tamamlayınca kpss puanı 0 diyor.
-
Askerliğimi yapmış biri olarak söylüyorum "emir komuta zinciri" içerisinde yer almayı sorun etmeyecek olanlar varsa başvursun diyorum.
-
Sistemde hatalar olabiliyor arkadaslar ilk basvuru gunu oldugundan dolayi bende de sorun cikiyor ama gun deneyin derim.
-
Muhendislik (5) ve muhendislik (1) kadrolarina basvuracak arkadaslar kac puanla basvuru yapacak ?
-
@hoffafd Katılıyorum. Ben zaten 80 üstü arkadaşların başvuracağını düşünmüyorum. 80 civarı puan alan zaten KPSS'ye A ya da B grubundan çalışıp bir şekilde girebilecek kapasiteye sahiptir. 70 küsur puanlar alıp hiçbir yere giremeyenlerin başvuracağını düşünüyorum. Özelde asgari ücretle çalışmaktansa 2500-3000 civarı paraya çalışmayı kabul ederler diye düşünüyorum. İlanda 657'li olanların başvurusunun da kabul edilmemesi maaşının iyi olmamasından ötürü olabilir. Yeni Başlayan 9/1 memur 2900 alıyor sanırım. Bunun maaşı da o civarda birazcık eksik olabilir.
-
@dikotomi bendede o problem var herkes maaş derdine düşmüş biz daha başvuramıyoruz hocam
-
@Antimülakat hocam ilandaki uzman kadrolarının özlük hakları nelerdir bilginiz var mı kurum hakkında
-
Üniversite Seçilmiyor acaba sistemde bi problem olabilirmi ?
-
@aslan-reyiz Kpss puanı ve üniversite girilmiyor ön lisansta hocam arıyorum ama cevap veren yok telefona sorunu öğrendiniz mi acaba ?