Kardeşim sgk listesine 0.15 ile giremedim. Birkaç gün kendime gelemedim. Böyle puan farklarıyla da kaçırmak varmış demek ki.
Dikotomi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yrd.---İç Kontrolör Yrd.--Uzman Yrd.
-
@ebushbulut pazartesi aradım bu hafta içinde mutlaka açıklayacağız dediler. Çarşamba diyen arkadaş genel müdürlükten almış olabilir duyumu. Ama adam ısrarla bu hafta içi duyuracağız dedi. Zaten cuma gününe filan sarkarsa Aralık'a girilmiş oluyor.
-
RE: Arkadaşlar, 05/11/2016 tarihinde yapılan Türkiye Halk Bankası A.Ş. İç Kontrolör Yardımcılığı - Uzman Yardımcılığı Sınav Sonuçları Açıklanma Tarihi
@ozitustas adamlar açıklandı diyip geçmiş yılın listesini koymuşlar. Çok şey söylenir de utanma duyguları hiç yokmuş. Biz buyuz diyen bir site işte.
-
@Murat-Özcan çarşamba cuma bilemiyorum ama konuştuğumda adamla üstüne basa basa bu hafta içi açıklayacağız dedi durdu. Acayip bir iş bu. İnsanın sinirlerini geriyor
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@çikolata Komutan Logan bir cisim yaklaşıyor efendim diyen karakterin çakma forum versiyonu gibisiniz. Rica ediyoruz insanları rahat bırakın.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@yatutarsa hocam size karşı nasıl davrandılar?
-
@fact0riel usta seni çok iyi anlıyorum. Ellerime otomatik titreme geldi benim de
-
@smith yalnız bakan bey açıklama yaptı. 1750 kişiyi mağdur etmeyeceğiz diye.
-
@a1b1 demek ki bir ben değilmişim üstad. Resmen vesvesem bu oldu. Allah affetsin bizi.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Sanki kazananlar unutulmuş gibi oldu. Bilgi alan arkadaşlar hangi numarayı aradılar?
Dikotomi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Sanki kazananlar unutulmuş gibi oldu. Bilgi alan arkadaşlar hangi numarayı aradılar?
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arıyorum ama sürekli meşgul. Başvuruyu tamamlayınca kpss puanı 0 diyor.
-
@a1b1 demek ki bir ben değilmişim üstad. Resmen vesvesem bu oldu. Allah affetsin bizi.
-
@smith yalnız bakan bey açıklama yaptı. 1750 kişiyi mağdur etmeyeceğiz diye.
-
@fact0riel usta seni çok iyi anlıyorum. Ellerime otomatik titreme geldi benim de
-
Web alert uygulamasını kurup sınav duyurularının sayfasını ayarladım. Az önce sitede bir değişim oldu diye bildirim geldi. Yüreğime iniyordu girdim baktım bir şey değişmemiş. Ne fena uygulamaymış bu
-
@yatutarsa hocam size karşı nasıl davrandılar?
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
@mufettis2017 hocam Ziraat bu sene sadece servis görevlisi alacak diyorlar. Sizin duyumunuz ne yönde?
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@lll peki sizce sadece elenenler mi çağrılır yoksa puanı seçtiği ile yetmeyip listeye giremeyen ama belli bir puanın üzerinde olanlar da çağrılabilir mi