2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Burayi takip ediyor demek ki komisyonun toplanacagani gorduyse ordan destek almistir ️
-
Gelsin 77 bitsin bu iş
-
@obra Yıllardır bilirim gib ve Bilgi deyince sadece o insanı tanırım güvenilir olarak net konuştuğu hiçbir zaman şaşmadı buradaki diğer sallamasyon duyumcularla karıştırmamak gerek
-
@hahamas hamas hocam yarın açıklanır mı sizce?
-
@obra Neredeyse yarın açıklanmasın kapatsın hesabını gitsin diyeceğim.
-
Ne zaman aciklanacak acaba
-
Yarın komisyonun toplanacağı bilgisi tamamen asparagas.Sınav sonuclandı ve bakanın imzasında beklemekte arkadaşlar.iki bakanlığın birleşmiş olmasından ötürü işler yavaş ilerliyor.ne komisyonu toplanacakmış acaba bu ne tür bir yalan.Bilmeyen yazmasın şuraya insanları da ümitlendirmesin.Bakan 1 hafta sonra imzalarsa 1 hafta sonra açıklanır bugün imzalarsa bugun açıklanır.Bana denilen bu.Komisyon falan da yok.Sınav sonuclari açiklandıktan sonra itirazlara yönelik komisyon oluşturulacagi da bizzat çalışanlar tarafından söylendi. Hadi iyi akşamlar herkes
-
Bu kadar eleştiri oklarina maruz kalacak ne yapıyor ki Tuğrul KOÇER benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla güvenilir birisi bence her dönem meyve veren bir ağaç.
-
@red sınav açıklandıktan sonra mı toplancak komisyon ?
-
arkadaşlar her soru 1 puan mı.ben mühendisim 65 tane yapsam 70 gelirmi
-
@salihys kaç soru vardı sizde
-
@hickskaldor Itirazlara yonelik komisyon oluşturulabilecegi soylendi ben aradigimda.Kendiniz de arayip sorabilirsiniz her arayana nazik nazik cevap veriyorlar.buraya her yazilana inanmamak lazim.birisi komisyon toplancak dedi herkes atladi.belki oyle duymustur ama her duyulan da yazilmamali.dunya kadar sgk'dan memur arkadas denetmenlik icin mulakata girdi.sgk yöneticileri toplanti yapacaklarsa onlarin haberinin olmasi imkanlar dahilinde degildi. Direk soyleneni yazdim ben.Bakan 1 haftada da imzalayabilir 1 gunde de ama sonuclar belli dendi
-
@hickskaldor 100 soru
-
@salihys 65 doğru yaparsan 65 puan alırsın kardeşim
-
@g-uzmanı umut tacirliği.
-
@hickskaldor ben 2015 de guy sınavına girdim 50 soru vardı ve bi şehirde taban puan 71 üstü diyordu. o nasıl olmuştu.? bide mühendislikte 50 kişi alacaklar ve sanmıyorum bu sınavı 50 kişi geçer ayrıca toplamda 200 kişi girmişti.benim sınıfta ilk 15 dakkadan sonra sınıfın yarısı çıktı nerdeyse.acaba 70 e tamamlarlarmı yukarı falan çekerlermi.böle bişe yapmışlarmıdır
-
@g-uzmanı Çoğunlukla siyasi konuşuyor ki çok itici duruyor. Secim dönemlerinde partili gibi davranıyor ve örtülü bı şekilde aklı sıra "akıllı olun" uyarısı çekiyor. Sürekli kurumları ve başkanlarını savunma peşinde. Derviş gibi davranması cabası. Kurum içine verdiği destek hakkaniyete aykırı ki bir taraftan mezunlara da hoş gözüküyor.
-
@salihys hocam o kadarını bilmiyorum çok ihtiyaç varsa yapabilirler ama şahsi fikrim sanmıyorum çekeceklerini
-
@salihys mühendislikten mi girdiniz. ya çok kolaydı herkes yaptı çıktı yada zordu işaretleyip çıktı acaba 70 barajını düşürürler mi mühendislikten.
-
Yaklaşık 2.5-3 senelik bir kpss A tecrubem var. Az çok kimin ne niyette olduğunu nasıl olduğunu anladım bu surecte. Arkadaşlar bunu samimi söylüyorum. Bir bu sitenin yöneticileri bana samimi geliyor. Ne Facebook yoneticileri ne twitter'daki hocalar ne Tuğrul Koçer. Yanılıyor da olabilirim ama şu süreçte gördüklerim bana bunu söyletti. Ha Tuğrul Koçer başta olmak üzere saydıklarım da mutlaka bizlerin iyiliğini istiyordur şüphem yok ama bahsettigim samimiyeti ve yoldaşlık duygusunu burda daha fazla hissediyorum.